| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت دود وگوگرد
تشکرها: 2,396
تشکر شده 6,340 بار در 623 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت، دا حالت من : | مدل سارافون شیک سال 91 ![]() مدل سارافون سال 2012 ![]() ![]() مدل سارافون بهاری ![]() ![]() سارافون شیک دخترانه ![]() ![]() سارافون شیک زمستانی ![]() ![]() ![]() مدل سارافون نوروز 91 ![]() ![]() ![]() مدل سارافون تابستان 91 ![]() ![]() ![]() سارافون پاییزه ![]() ![]() ![]() ![]() مدل سارافون زنانه و دخترانه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | $masoumeh$, $nooshin$, **سولماز**, *bi gharar*, *shima*, *یاس سپید*, -arghanoon-, 3TAREYE SHAB, ABAN *, alikhan, aylin-72, bahare RE, darya1, eli5, fatemeh333, ghazale96, golbehi, hana_m, hoda_b, iryane, j0je, jimbo, M mehrane, mah banoo, man!, MARYAMGOL, marzie1994, mina68, miss jojo0o, mobina, N A F A S, N@zn@zi, nazanin-nafas, negina., niloofarane, nrezaii, nsim, parsa.a, radon, raha.fm, roya2144, Sahar.M, samss, sArA.sH1359, saragh98, SETARE SOHEYL, shahrzad1369, siah, taraneh24, Tikooli, tornado.n, Vampi.boy :|, Z0HRE, z}{r, آبجی خانم, ادم خوب, از چی بگم؟, الند, بارون بهاری, برادپیت, بلوط, دختر خزان, دختر مسافر, روشانا, ساقه طلایی, سما جون, سمن گل, سودی جون, سیمیندخت, ف.الف, لارا, ملیحه عنبران, ندای بهار, نگین, پروکسیما, پیازچه, چپ دست |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 12,746
تشکر شده 804 بار در 206 پست
کتاب مورد علاقه : رویا و بخت سپید زمستان حالت من : | خوشگل بودن... مرسی خسته ام از این همه دوری... کاش برای یک لحظه فقط یک لحظه از میان خاطراتم خارج میشدی... کاش برای من بودی.. فقط من ![]() | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : تو باغچه!
تشکرها: 37,738
تشکر شده 15,178 بار در 4,592 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که اسمش کتاب باش حالت من : | خوشگل بودن اون گلداره باحاله | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : تو باغچه!
تشکرها: 37,738
تشکر شده 15,178 بار در 4,592 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که اسمش کتاب باش حالت من : | خوشگل بودن اون گلداره باحاله | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : ♥MASHHAD♥
تشکرها: 3,455
تشکر شده 4,571 بار در 1,406 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب خدا حالت من : | گشنگه........... مرسي............. The words you whispered I will always believe | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 7,912
تشکر شده 4,999 بار در 1,557 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | من عاشقه سارافونم همشون ناز بودن هر چقدر هم تنها هستي .... لباس خوب بپوش ! براي خودت غذاي خوب بپز ! خودت را به صرف قهوه اي در يک خلوت دنج ميهمان کن ! براي خودت گاهي هديه اي بخر !. وقتي به روح احترام مي گذاري ...احساس سربلندي مي کند ... آنوقت ديگر از تنهايي به ديگران پناه نمي برد ... و اگر قرار است انتخاب کند ...کمتر به اشتباه اعتماد مي کند .... يادت باشد .... عزت نفس غوغا مي کند .....! | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : خـونـه امــ
تشکرها: 4,483
تشکر شده 3,249 بار در 1,347 پست
حالت من : | مرسي اين جه خوشكله منم عاشق سارافونم مرسي ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : دنیای غم
تشکرها: 256
تشکر شده 2,999 بار در 577 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن........ حالت من : | قشنگ بودن . مرسی باد با شمعهای خاموش کاری ندارد.اگر بر تو سخت میگذرد بدانکه روشنی....!!! | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : under the sky into my deress
تشکرها: 2,037
تشکر شده 2,965 بار در 802 پست
کتاب مورد علاقه : gone with the wind_harry potter حالت من : | اين خيلي قشنگه مرسي ![]() خندیدن؛ خوب است، قهقهه؛ عالی است .... | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : در جوار حضرت معصومه (س)
تشکرها: 13,977
تشکر شده 5,606 بار در 1,456 پست
کتاب مورد علاقه : سمک عیار حالت من : | این خوشگل بود.....: ![]() ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 91, سارافون, سال, شیک, مدل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |