| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر سایه ی خدا
تشکرها: 2,889
تشکر شده 7,404 بار در 572 پست
کتاب مورد علاقه : باورم كن&تاريك است حالت من : | سلااااااااااااااام ![]() این پست گذاشتم که هر کس عکسی برای تبریک تولد داره بذاره امیدوارم تکراری نباشه ![]() اولم خودم .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شاید بچه گونه بودن....ولی به نظر خودم نازن....نظر یادت نره!!!!!!!! اشتباهم اینجا بود، هرجا رنجیدم لبخند زدم. فکر کردند درد نداشت محکم تر زدند. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : tehran
تشکرها: 2,374
تشکر شده 5,552 بار در 2,286 پست
کتاب مورد علاقه : tofane digari dar rah ast حالت من : | خوب بید مرسی اره نی نی بود من دوس داشتم محتاجم به رویشی...نه از این خاک به زایشی...نه از این دست به قصه ای...نه چنین تلخ به باوری...نه چنین پست | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
تشکرها: 4,383
تشکر شده 10,814 بار در 4,009 پست
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | بعضي هاشون خيلي خوشگله اين قشنگه | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر اسمون خدا
تشکرها: 672
تشکر شده 827 بار در 156 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر حالت من : | ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر اسمون خدا
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر حالت من : | ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر حالت من : | ![]() ![]() ![]() [IMG][IMG][IMG] [/IMG][/IMG][/IMG]![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
تشکرها: 310
تشکر شده 283 بار در 178 پست
حالت من : | قشنگ بودن مرسی من از عقرب نمي ترسم ولي از نيش مي ترسم از آن گرگي که مي پوشد لباس ميش مي ترسم از آن جشني که اعضاي تنم دارند خوشحالم ولي از اختلاف مغز و دل با ريش مي ترسم هراسم جنگ بين شعله و کبريت و هيزم نيست من از سوزاندن انديشه در آتيش مي ترسم تنم آزاد، اما اعتقادم سست بنياد است من از شلاق افکار تهي بر خويش مي ترسم کلام آخر اين شعر يک جمله و ديگر هيج که هم از نيش و ميش و ريش وهم از خويش ميترسم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : نود و هشتیا
تشکرها: 0
تشکر شده 2 بار در 1 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر | ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : نود و هشتیا
تشکرها: 0
تشکر شده 2 بار در 1 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر | ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : تبريز
تشکرها: 245
تشکر شده 231 بار در 99 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود حالت من : | عالي هستن ممنون از لطفت | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برای, تبریک, تولد, عکس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |