| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : دیار صاحب بن عباد
تشکرها: 576
تشکر شده 912 بار در 232 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز به گزارش تکناز به نقل از سیمرغ ،این متخصص كودكان با استفاده از تصاویر و عروسك های شخصیت های معروف كارتونی كودكان، مطب خود را آراسته بوده و آنها را می فریفته و هنگام آزارجنسی با اسباب بازی آن ها را ساكت نگه می داشته است. این كودكان نوپا به جز یكی همه دختر بوده اند و همه كمتر از سه سال سن داشته اند. 'اسكات گارلند'، كارآگاه پلیس و متخصص پزشكی قانونی در جرم های رایانه ای، در مقابل دادگاه با 'وحشتناك' توصیف كردن صحنه های فیلم تجاوز جنسی به كودكان، گفته است: 'این صحنه ها هولناك تر از همه آن چیزی است كه تاكنون دیدهام. ![]() سالانه بیش از سه میلیون گزارش در مورد كودك آزاری در آمریكا ثبت می شود و پایگاه اطلاع رسانی مركز 'آمار ملی كودك آزاری در آمریكا' گفته است كه در سال ۲۰۰۷ قریب ۸/۵ میلیون كودك آمریكایی مورد آزار قرار گرفته اند. 'جان مالیك' وكیل مدافع جنایی، در مورد عاقبت این پزشك اطفال آمریكایی می گوید كه او تا ابد راهی زندان خواهد شد. این اولین بار نیست كه جامعه آمریكا با مواردی از این دست مواجه می شود. درد تنهایـــــــــی کشیـــــــــــــــــــــد ن، مثلِ کشیدنِ خطهایِ رنگی روی کاغذِ سفـــــــــید، شاهکاری میسازد به نامِ دیوانــــــــــگی...! و من این شاهکــــارِ را به قیمتِ همهٔ فصلهایِ قشنگِ زندگیم خرید ام... تو هر چه میخواهـــــــــی مـــــــرا بخوان.... دیوانـــــه، خود خــــواه،بی احساس................. ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # بلوط #, *ReiHaNe*, .Ice Girl., Aji_TanNaZ, ALI TAKTA, anderes141, Arrosha, ASAL.R, diena, dokhtare sahra, Fahimeh_B, flavia, hedie9390, h_a_1234, Je$$ie, jixi0090, joghoze, leila.kh, M mehrane, MAH SAM, maral73, maryam.mani, masty, Mr.HamidReza, niloofarane, pakdel, rezaa76, Rosali, sahely, samira1362, shiva-71, snopoy, tornado.n, ZAHRA EM, zahra-ag, _Azadeh_, ~مریم~, الند, اهوخانم, باغشاه, ترنج خاتون, دنياناز, ذره بین, سودی جون, شایسته بانو, نی لو فر, ♥~nGel=Ev!L@~♥ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
تشکرها: 4,383
تشکر شده 10,813 بار در 4,009 پست
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | بدون امتیاز : 0 امتیاز ايمقدر واقعا يه آدم ميتونه كثيف باشه يه آدم تحصيل كرده اونهم يك پزشك ...... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : همین جا!!!!!!!
تشکرها: 23,028
تشکر شده 15,305 بار در 6,616 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چقدر ادم میتونه پست باشه که این کار رو انجام بده سال نو ، از آغوش مطهر خداوند فرا میرسد وقلب من نیایش می کند: خدایا! مرا متبرک کن تا هر روز که در راه رسیدن به «تو» گام بر میدارم با تحسین و حیرت زیبائی را بجویم که همانا سرشت «تو»ست. خدایا مرا برکت آن بخش که هر روز وظیفه خویش را به انجام برسانم به برادران و خواهرانم یاری برسانم تا بار خود را در فراز و نشیب زندگی بر دوش کشند. و هر روز نیایش کنم: در آفتاب و باران بادا که خواست «تو» تحقق پذیرد. آمین | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : تو باغچه!
تشکرها: 37,261
تشکر شده 15,023 بار در 4,538 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که اسمش کتاب باش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عجب جونوری بوده!!!!!!!!!!1 | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : ایران
تشکرها: 25
تشکر شده 724 بار در 388 پست
کتاب مورد علاقه : عطرین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یعنی واقعا خاک تو سرش به بچه هم رحم نمیکنه!!! زمرگم هیچ نمی ترسم از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوسد. | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 51,334
تشکر شده 26,797 بار در 6,927 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه ادم پستی بوده من می خواهم بدانم که ...راستی راستی زندگی یعنی اینکه توی یک تکه جا... هی بروی و برگردی... تا پیر شوی و دیگر هیچ؟! یا اینکه طور دیگری هم... توی دنیا می شود زندگی کرد؟... ماهی سیاه کوچولو- صمد بهرنگی | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : اون دنیا
تشکرها: 466
تشکر شده 386 بار در 240 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اهییییییییییی حالم بد شد میخوام خودم خفش کنم این کثافتو... تَظاهُـر بـﮧ شـــآدـے میـکنمـ ! حَرفـ میزنمـ مِثلِ همـﮧ اَمـآ خیـلے وَقت اَستــ مُرده امـ ! خیلـے وَقت استـ دِلمـ مے خوآهد روزه ے {سُکوت} بگیـرمـ ! دِلم مے خواهد ببــــارمـ وَ کسے نَپرسد چرا ! تو چـﮧ مے فَهمے لامصـــَـــب این روز هـآ اَداے زِنده هـآ را در میــآورمـ . | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : Tabriz
تشکرها: 0
تشکر شده 2 بار در 2 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا که ! باید این ها رو تیکه تیکه کرد و هر تیکه اشرو یه گوشه ی شهر آویزون کرد که واسه چهار نفرم عبرت بشه اشکهایم قندیل می بندد ، عجیب سرد است هوای نبودنت ... | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت
تشکرها: 1,762
تشکر شده 1,172 بار در 468 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت - باخانمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چقدر وحشتناک ![]() این اتفاقا فقط مختص آمریکا یا کشورای دیگه نیست. تو کشور خودمونم پره از این آشغالایی که به بزرگ و کوچیک رحم نمی کنن هرگز حسرتي در هيچ کجاي دنيا اين چنين يکجا جمع نمي شود که در همين سه واژه کوتاه : او دوستم ندارد... | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : خونه بابام
تشکرها: 4,461
تشکر شده 624 بار در 366 پست
کتاب مورد علاقه : تلافی-دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آشغال عوضی.الهی به زمین گرم بخوره.... | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 3ساله, ای, به, بچه, تجاوز, دختر, روانی, عکس, پزشک, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |