| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: شكل پاي شما مانند كدام شماره بود؟ | |||
| شماره 1 | | 59 | 47.58% |
| شماره 2 | | 26 | 20.97% |
| شماره 3 | | 39 | 31.45% |
| رأی دهندگان: 124. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: شهري كنار دريا
(View Stats)
تشکرها: 1,220
تشکر شده 2,486 بار در 328 پست
کتاب مورد علاقه : رمان .روانشناسي. حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز ![]() با توجه به شكل انگشتان پاي خود بفهميد كه اجداد شما از كجا آمده اند.!!! شماره 1 : مصري شماره 2: رومي شماره 3: يوناني | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, #SamaneH#, * میـلاد *, *9092*شادی, *anahit*, 5011311, amir6248, ankka, asma-m, Astrgirl, aylin-72, baroonii25, Betimes, Bitel2, blue-girl, Elham68, fereshteh27, fereshteh89, gara bala, hasti_azadi, havij89, lo-iii Jlc, maral.artimis, Miss.mona, nazi2000, Off!, pakdel, panizzzzzzzzzzz, pardisa 1, redroom, samira1362, shirin*, sibsorkhhava, soody pink, taraneh24, vanas, venoos1993, Y@Li-Jj, yasamin-73, ~*MONA*~, آنالیا, حرير, ماهی جونی, متینا و بهاره, نگین, پریناز0, کریستال, گل باقالی سفید |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: کهکشان راه شیری
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یعنی اجداد من مصری بوده؟؟؟ ![]() چه جالب یه سر برم اهرام ثلاثه دنبال آقاجونم اینا خداوند به هر طریق ممكن تطهیرت میكند. فقط طلا نیست كه باید از كوره بگذرد تا خالص شود؛ انسان نیز.این آتش برای انسان؛ همان رنج عاشقی است. رمان لمسِ زندگی |zahra256 کاربر سایت بخونیدش خوشحال میشم. سعی کردم موضوعش جدید باشه. ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه جالب ![]() ![]() یونانی بودیم و خبر نداشتیم ![]() ![]() از اولم میدونستم یه جورایی خارجــــــــــیم..!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() همیشه روزهایی هست که، انسان در آن، کسانی را که دوست می داشته است، بیگانه می یابد ... |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: کوچه علی چپ....
(View Stats)
تشکرها: 7,469
تشکر شده 3,316 بار در 1,126 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و .... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه باحال یعنی ما یونانییم؟؟؟؟؟ آن شرلی هم نشدیم که یکی بهمون بگه: " آنه تکرار غریبانه روز های زندگیت چگونه گذشت؟!" | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پس ما نيز اجدادمون يوناني بود
| ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
(View Stats)
تشکرها: 5,696
تشکر شده 4,392 بار در 1,359 پست
کتاب مورد علاقه : شکر تلخ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما هم اجدادمون به سقراط و افلاطون برمیگشت ولی من همون آریایی ها رو ترجیح میدم شرمگین می خواندمش بر خویش از چه رو بیهوده گریانی در میان گریه می نالید دوستش دارم نمی دانی | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: teh
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 389 بار در 167 پست
کتاب مورد علاقه : امانت عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مصری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 1,371
تشکر شده 3,784 بار در 245 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اخ جون من رومیم مثل آن مسجد بین راهی تنهایم هر کسی هم که می آید مسافر است میشکند.................. هم نمازش را و هم دلم را | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: tabriz.marand
(View Stats)
تشکرها: 698
تشکر شده 370 بار در 188 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.بامداد خما حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه جالب!!!!من يوناني هستم کاش مي شد يه گوشه نوشت : خدايا !!!!!!!!! خيلي خستم ، فردا بيدارم نکن ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه ی بی انتهای خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی و رمانهای سا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یونان چه پر تمدن رمانهای من(مال خود خودمه ): برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان دوستان(مال دوستای گلم نیلا و جاوید و ساغر و روشا که فعلا ازش خبری نیست ): برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید حال من دور از نودهشتیا: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید الهی در بسته نیست، ما دست و پا بسته ایم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, انگشتان, تست, جالب, خواندني, شكل, و, پا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |