| |||
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: پشت کنکور
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه - تمنای وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جالب بود مرسی ![]() مصری ......... کاش می شد که به انگشت نخی می بستیم تافراموش نگردد که هنوز انسانیم!! قبل از آنی که کسی سر برسدما نگاهی به دل خسته ی خود می کردیم.. شاید این قفل به دست خود ما باز شود پیش از آنی که به پیمانه ی دل باده کنند همگی زنگ پیمانه دل می شستیم ..کاش پیدا می شددست گرمی که تکانی دهدتاکه بیدار شود،خاطرآن پیمان وکسی می آمد وبه ما می فهماند از خدا دور شدیم... یه مدت نیستم دوستان بدی دیدین حلال کنین ![]() | ||||||||
| | |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زير سايه خدا
(View Stats)
تشکرها: 4,549
تشکر شده 3,880 بار در 1,048 پست
کتاب مورد علاقه : در چشم من طلوع کن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یعنی اجداد من رومی بودن؟!! حالا من کجا برم دنبال اجدادم بگردم این روزها ... امان از این روزها ... که نه تمام می شوند ... نه می گذرند ... نه بهتر می شوند... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: مازندران یوهو
(View Stats)
تشکرها: 602
تشکر شده 326 بار در 241 پست
کتاب مورد علاقه : گلنار با همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الان من یونانی بودن اجدادم؟ پشت دیوار محبت خیانت است مواظب باش به هر دیواری تکیه نکنی![]() | ||||||||
| | |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: 0111
(View Stats)
تشکرها: 2,762
تشکر شده 461 بار در 259 پست
کتاب مورد علاقه : هبوط در کویر و کیمیاگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یعنی منو خواهرم اجدادمون فرق می کنه؟؟!!! ![]() من مصری ام اون یونانی.... میزی برای کار کاری برای تخت تختی برای خواب خوابی برای جان جانی برای مرگ مرگی برای یاد یادی برای سنگ این بود زندگی.... ![]() (ح.پناهی) | ||||||||
| | |
| | #35 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی...
(View Stats)
تشکرها: 2,313
تشکر شده 1,626 بار در 747 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گویا اجداد ما نيز يوناني بودن... روزگارا... تو اگر سخت به من می گیری ! با خبر باش ، که پژمردن من آسان نیست... ![]() | ||||||||
| | |
| | #36 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 49 بار در 36 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشم اومد.واسه من مصری بود ![]() | ||||||||
| | |
| | #37 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 8,723
تشکر شده 4,345 بار در 1,614 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شماره ی 2........ همونی میشم که بابام میخواس قوی ،محکم ، صبــــور ... خدایا کمکم کن | ||||||||
| | |
| | #38 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 810
تشکر شده 470 بار در 345 پست
کتاب مورد علاقه : انواع رمان ترسناک و تخ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پام شبیه مصری هاست پس اجدادم مصرین اخ جون بالاخره توی یک جا پارتی داریم که بریم اهذام مصر. | ||||||||
| | |
| | #39 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: هرجا که بشه زندگی کرد
(View Stats)
تشکرها: 199
تشکر شده 201 بار در 146 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میدونستم من یه ریشه ی خارجی دارم هورااااااااااااااااا دریا باش که اگر کسی سنگ به سویت پرتاب کرد سنگ غرق شود نه آنکه تو متلاطم شوي | ||||||||
| | |
| | #40 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: گلستان
(View Stats)
تشکرها: 3
تشکر شده 28 بار در 16 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه و پرشان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه جلب من مصری شدم حتما عزیز مصر از اجدادمه!!!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, انگشتان, تست, جالب, خواندني, شكل, و, پا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |