| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان/زیرچترمحبت خدا.......
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان دا-هری پاتر حالت من : | پست بسیار مفید : +10 امتیاز 96 درصد از شهروندان امریکا طی یک نظرسنجی نظر مطلوب و مساعدی نسبت به کانادا دارند که نسبت به سال گذشته 4 درصد افزایش یافته است. به گزارش آخرین نیوز به نقل از انتخاب، در این نظرسنجی که توسط گروه کالوپ اناما شده است، 93 درصد استرالیا را مطلوبب دانسته و بنابراین این کشور در مقام دومین کشور محبوب نزد امریکایی ها جای گرفت. بریتانیا مقام سوم را به خود اختصاصا داده است. المان ، ژاپن و فرانسه به ترتیب در مقام های 4 تا ششم جای گرفته اند. به نوشته ی دیلی میل، مکزیک هم در بین امریکایی ها از نظر محبویت رشد پیدا کرده و در مقام دهم قرار گرفته است. نکته ی جالب آنکه، این دسته از مردم آمریکا که در این نظرسنجی شرکت کرده اند، این 4 کشور را که از سوی آمریکا لطمات هنگفت به آنان وارد شده را جز غیرمحبوبترین ها می دانند: ایران، کره شمالی، پاکستان و افغاسنتان. تنش ایران و امریکا بر سر برنامه هسته ای این کشور باعث شده است که تنها 10 درصد از امریکایی ها نظری مساعد به ایران داشته باشند. این در حالی است که سال گذشته، 11 درصد شهروندان ایالات متحده نظر مطلوبی نسبت به ایران داشتند. دومین کشور نامحبوب از منظر امریکایی ها کره شمالی است که تنها 13 درصد از امریکایی ها به ان نظر مطلوبی دارند. در این عکس میران محوبیت کشورها در سال 2011 و 2012 مقایسه شده است. ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, *Nafise.a9*, .:بیــ رنــگــ :., .ROYA., a.n.jell-76, amin_delpiero, Anolin, blue berry, diena, elnaz 90, flavia, gara bala, khoshhal, M mehrane, mahtabiiiiii, marjan.AA, mazi63, min0000, mina68, mobena1, nana22, OoPs, paripar, parsadmehr, pingo pingo, RedDRCo, S***S, sahely, se7en-1991, shaghhayeghh, shahrzad1369, tina., tornado.n, yasam, yasna13601, ZeYnAb KhAnOoM, ~mehrnoosh~, ~moonlight~, ~SAREH~, ~shahrivar~, ایل آی, باغشاه, برادپیت, خانم فسقلی, ذره بین, زهرا.الف, سرو آزاد, عشقالگر, فاطمه1, فاطیما8, لیا, متینا و بهاره, ملودی 69, ندای بهار, نی لو فر |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: همین حوالی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز خاک تو سر منه ایرانی عربستان مصر لیبی عراق افغانستان پاکستانکوبا فلسطین سوریه وای خدا قلبم وایساد برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: گنبدستان
(View Stats)
تشکرها: 1,185
تشکر شده 295 بار در 153 پست
حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز همشون برن بمیرن! جواب تنفرشون به ما و علاقشون به خودشون رو دارن با مشکلات اقتصادی و بدبختی میبینن!!!!!!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 3,901
تشکر شده 3,299 بار در 460 پست
کتاب مورد علاقه : سوال سختیه! حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز چقدر بدسلیقه اند این آمریکایی ها.......! ![]() هند رو به ایران ترجیح می دن؟!!!!!!!!!! افسانه ی ققنوس | diena کاربر انجمن افسانه ی ققنوس | معرفی و نقد کتاب Materials Engineering; without materials, NO ENGINEERING | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: تیمارستان
(View Stats)
تشکرها: 75
تشکر شده 904 بار در 344 پست
کتاب مورد علاقه : آخرین گودال... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خو معلومه که باید از ایران بدشون بیاد....اونم وقتی که تو تصورشون از ایران و ایرنی ها تقریبا یه چیزی شبیه همون غول دو سر تو قصه های خودمونه... آن قدر مرا سرد کرد، از خودش... از عشق... که حالا به جای دل بستن یخ بسته ام! آهای! روی احساسم پا نگذارید، لیز می خورید! یه سر به وبلاگم بزنید خوشحال میشم: ![]() www.bia2bandariha.loxblog.com ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: چابهار
(View Stats)
تشکرها: 1,855
تشکر شده 1,695 بار در 598 پست
کتاب مورد علاقه : بوف کور حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز مرگ بر امریکاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا عشق را وارد کلام کنیم تا به هر عابری سلام کنیم و به هر چهره ای که تبسم داشت ما به آن چهره احترام کنیم زندگی در سلام و پاسخ اوست عمر را صرف این پیام کنیم: عابری شاید عاشقی باشد پس به هر عابری سلام کنیم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 515
تشکر شده 51 بار در 31 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار و خواب باز حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز خوب بدبختا حق دارن شناختی از ما ندارن فقط دیدن یک مشت بی فرهنگ پرچمشان را آتیش میزنن | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: ناکجا آباد
(View Stats)
تشکرها: 1,883
تشکر شده 41,481 بار در 551 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب های twilight حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز حالا انگار خودشون چی هستن ؟ ایشش ! ما هم از اونا خوشمون نمیاد ! عشق تنها سهم مرغ عشق نیست ، می توان عاشق شد و گنجشک زیست ! ******* رمان در حسرت آغوش تو | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان این شهر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مائده های زمینی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بلللللللللللللله خوب میشه گفت دیدگاهشون نسبت به ایران سیاهه شیشه نازک احساس مرا دست نزن... چندشم می شود از لکه انگشت دروغ! ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: همین ورا،یه کم اونورتر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه.تلافی. حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز دقیقا شناختی از ایران ندارن ..من آمریکا زندگی میکنم و متاسفانه کشور ایران رو اینطور به تصویر میارن .. یکی گفته بود هند بهتره؟و تعجب کرده بود ..لازم به ذکره اونها بالیود رو با هالیودشون مقایسه میکنن وتمام سیستمهای کامپیوتری از هند وصل میشه ..متاسفانه ما فقط خودمون میدونیم کشورمون در چه حدیه ...نه غریبه ها که با همین ایرانی ها و افراد دیگه از کشورهای دیگه به پیشرفت رسیدن.واقعا اگر به آمریکا مهاجرتی نبود در حد صفر میموندن...تاسف آوره ..ولی با این حال وقتی ازم سوال میکنن کجایی هستم ..با افتخار سرم رو بالا میگیرم و میگم یک ایرانی هستم ای کاش احساسم صدایی داشت ، از حال و روزش با تو دم میزد برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط ~mehrnoosh~ : ۳ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۰۹:۳۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *Nafise.a9*, .19921371., amir hosyn, annie_barca, Elin-sky, khoshhal, maria4, niayesh00, OoPs, paradise, saba22, sahely, shahrzad1369, si.genza, solma, tornado.n, ~SAREH~, اژدر, باغشاه, زهرا.الف, شوگولی پو, نازبو, هدیه |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ایران, ترین؛, جدول, محبوب, منفورترین, کانادا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |