| |||
| | #61 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: سال دیگه میشه شیراز
(View Stats)
تشکرها: 570
تشکر شده 795 بار در 596 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای ترسناک | پست معمولی : +1 امتیاز والله اگه منم یه مشت وحشی میدیدم که همش خل و چل بازی درمیارن و کارای دیوونه بازی انجام میدن ازشون بدم میومد.حقم دارن والله | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #62 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : روی جاده نمناک وبامدا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این جدول مشکل داره....توجه بکنید..... نه این که ایران کشور محبوبی باشه ها....نه.... جدول و چیدمانش مشکل داره.... یه سری از کشورا جا انداخته شده و باید در تاپیک مشخص بشه در بین چگونه کشورایی منفوره ![]() | ||||||||
| | |
| | #63 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: yejai hamin nazdikia
(View Stats)
تشکرها: 670
تشکر شده 1,199 بار در 691 پست
کتاب مورد علاقه : romane elahe naz, monshi modir حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز امریکاییا زیادی توو فیلمن ![]() ایرانی هستمو به ایرانی بودنم افتخار میکنمممممممم ![]() کج سلیقه ها نمیﺗﻮﺍﻧﯽ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺭﺍ "ﻣﺠﺒﻮﺭ" ﺑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻨﯽ "ﻣﺠﺒﻮﺭ" ﺑﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺣﺴﯽ. ﺩﺭ **ﻧﻬﺎﯾﺖ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﻣﯽﺭﺳﯽ ﮐﻪ ﻣﯽﻓﻬﻤﯽ ﻫﺮﮐﺲ ﺩﻟﯿﻞ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ... ﻭ ﻓﻘﻂ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯽ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﺑﺎﺷﯽ ﺗﺎ ﺩﻟﯿﻞﮐﺴﯽﺷﻮﯼ ﻭ ﺩﻟﯿﻞ ﮐﺴﯽ ﺑﻤﺎﻧﯽ | ||||||||
| | |
| | #64 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 491
تشکر شده 436 بار در 85 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهم نیست یه عده امریکایی که اصلا شناختی رو ایران و ایرانیا ندارن،از نظرشون ما منفور ترین باشیم، مهم اینه که سعی کنیم روز به روز پیشرفت کنیم تا توی جهان شناخته تر بشیم! زندگي يعني بازي. سه ، دو ، يک … سوت داور............ بازي شروع شد.... دويدي ، دست و پا زدي ، غرق شدي ، دل شکستي ، عاشق شدي ، بي رحم شدي ، مهربان شدي… بچه بودي ، بزرگ شدي ، پير شدي سوت داور........ بازي تمام شد... زندگي را باختي اشکاتو پاک کن همسفر گاهي بايد بازي رو باخت اما اينو يادت باشه باز مي شه زندگي رو ساخت.... | ||||||||
| | |
| | #65 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همش به جهنم...........اون کره شمالی کمونیست و افغانستان رو اعصابه.................. و حالا انتهای کوچه شعر منم با انتظاری مبهم و زرد ولی ایکاش جادوی نگاهت غزل های مرا غارت نمی کرد | ||||||||
| | |
| | #66 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: IR/IRAN
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : booooogh حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب معلومه وقتی تو امریکا برگزار میشه اینطوری میشه.............. ااونا چه میفهمن ایران چی داره ............ ----------------------------------------------------------------------------------- هر شب مرا با خود میبری میبری به جایی که تاریک است و روشنایی آن تویی هرشب مرا به اوج میبری میرسیم به جایی که نگاهت همیشه آنجا بود ما یکی شده ایم با هم همیشگی شده عشقمان، بگو از احساست برای من… همیشه میگویم تو تا ابد برایم یکی هستی ، یکی که عاشقانه دوستش دارم ، یکی که برایم یک دنیاست…. دنیای زیبایی که درون آنم ببین یک دیوانه دائم نگاهش به چشمان توست ، من همانم! . ------------------------------------------------------------------- | ||||||||
| | |
| | #67 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 171
تشکر شده 195 بار در 111 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اصلا نبايد براي امريكايي ها ارزش قائل شد چه برسه به راي شون ![]() دو چیز پایانی ندارد1 کهکشان ها2 حماقت انسان ها که در مورد اولی مطمئن نیستم آلبرت انیشتین ویرایش توسط sisis : ۴ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۴۴ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #68 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,320
تشکر شده 1,717 بار در 577 پست
کتاب مورد علاقه : حرف هایی برای نگفتن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بی خیال بچه ها حرص نخورین ، نظر اینا که مهم نیست! زمانی که ما ایرانیا مهد تمدن بودیم اینا کجا بودن؟ اصلا مگه این آمریکایی ها همونایی نیستن که وقتی قاره آمریکا رو کشف کردن همه سرخ پوستا رو قتل عام کردن و کشور اونا رو غصب کردن؟ اصلا اینا ارزش داره نظرشون؟ بی خیال اینا تو کل آدماشون یه حافظ ما رو هم نداشتن حتی! همین الانشم کشورشون از علم دانشمندای ایرانی و آسیایی و همین کشورایی که اینا ازرشون متنفرن آباد شده! جلوی کی دروغ میبافی؟ بچه من با تو زندگی کردم!!! . . . پرسه در خاک غریب پرسه ی بی انتهاست هم گـریز غربتم زادگاه من کجاست؟ . . . . ریشه ی اعتقاد از آن جا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند . زندگی گالیله/برتولت برشت | ||||||||
| | |
| | #69 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 1,436
تشکر شده 271 بار در 183 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب اگه تو ایرانم نظر خواهی کنند آمریکا آخر میشه اینا از ترسشونه که این طورین اگه ایرانم مثل یقیه کشورها خودش رو برده اینا میکرد اول میشد ماه تابید چو دید آن همه خاموش مرا نرم آمد بگرفت در آغوش مرا گفت:خاموش در اینجا چه نشستی ,گفتم: بوی محبوبه شب میبرد از هوش مرا بوی محبوبه شب , بوی جنون پرور عشق وه , چه جادوست که از هوش برد بوش مرا بوی محبوبه شب همچو شرابی گیراست مست و شیدا کند این جام پر از نوش مرا بوی محبوبه شب جلوه جادیی اوست آن که کرده ست به یکباره فراموش مرا | ||||||||
| | |
| | #70 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: هرکجا دل خوش باشه
(View Stats)
تشکرها: 11,222
تشکر شده 3,538 بار در 317 پست
کتاب مورد علاقه : داستانهای زیبای98ia حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز وقتی خودمون باور کنیم که چه تمدن غنی و اصیلی داریم وقتی بخودم ببالیم که هنوز اونا چیزی از تمدن و فرهنگ نمی دونستند ولی ما کتیبه داریوش و داشتیم . وقتی تو کشوری زندگی کنی که درد یکی درده همست . تو خوشی با همند و تو فاجعه ها کنار هم . نباید اصلا برات مهم باشه که یک کشوری که 100 سال از تمدنش نگذشته و مستعمره انگلیسه . حالا مردمش تو رو نشناسند و جور دیگه ای در مورد فکر کنن بزار بکنند بس که احمقند و خودخواه و زور گو . سرت رو با افتخار بالا بگیر و بگو من یک ایرانیم و ایرانی می مونم دردیک پنجره را پنجره ها می فهمند معنی کورشدن را گره ها می فهمند سخت بالا بروی ساده بیایی پایین قصه تلخ مرا سرسره ها می فهمند یک نگاهت بمن آموخت که در حرف زدن چشم ها بیشتراز حنجره ها می فهمند. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ایران, ترین؛, جدول, محبوب, منفورترین, کانادا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |