| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: ♠ خونه ♠
کتاب مورد علاقه : کتابهای آگاتا کریستی حالت من : | ![]() گنجشکه باحال تره | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: اصفهان
کتاب مورد علاقه : hamkhune-gharar nabud-ta tahe 2nya حالت من : | بچه برو با هم سن خودت دعوا کن! ![]() پاهای گنجشکه رو دومین رمانم که در دست تایپه ... ![]() اولین رمانی که نوشتم و تموم شده ... ![]() بعضے ها رُو بایَد اَز تو رُویاتْ بــِڪِشے بیرونْ و مُحڪَمْ بَغَلِشْ ڪُنے، بَعد آروم دَرِ گوشِش بــِگے : آخِــﮧ تُو چــِرا واقِعے نیستے لامَّصَبـْ. . . ؟ | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: زمین
تشکرها: 14
تشکر شده 253 بار در 77 پست
کتاب مورد علاقه : ناتور دشت،Twilight حالت من : | اره...جدا" گنجشک بامزه تره.... مرسی از عکس قشنگتون.... تازه گنجشکه با تمام وزنش داره میکشه...پاهاشو نگا کن....!!!!!!!!!!!!!!!11 | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تو خلاء
تشکرها: 7
تشکر شده 54 بار در 45 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | آخی......................گونجیشک کوچولو................ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | نون رو بده به گنجشكه ...
| ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: کهکشان راه شیری
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | ایول خوشم اومد گنجشک از هیکل حریفش نترسیده و تمام تلاششو میکنه!!! آفرین ادامه بده ممکنه تو برنده بشی... خداوند به هر طریق ممكن تطهیرت میكند. فقط طلا نیست كه باید از كوره بگذرد تا خالص شود؛ انسان نیز.این آتش برای انسان؛ همان رنج عاشقی است. رمان لمسِ زندگی |zahra256 کاربر سایت بخونیدش خوشحال میشم. سعی کردم موضوعش جدید باشه. ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | دعوا نكنين به نسبت نصف نصف | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: خونه بابام
تشکرها: 8,017
تشکر شده 838 بار در 420 پست
کتاب مورد علاقه : سینوهه-دالان بهشت-مهر حالت من : | با هم بخورید دعوا نکنید دنیا را بد ساختنند کسی را که دوست داری دوستت ندارد کسی که تو را دوست دارد تو دوستش نداری اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و ایین زندگی به هم نمی رسند واین رنج است زندگی یعنی این!!!!!!!! (دکتر علی شریعتی) | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زمین-قاره ی اسیا -ایران-تهران
تشکرها: 1,612
تشکر شده 934 بار در 213 پست
کتاب مورد علاقه : اثر فلورانس اسکاول می حالت من : | اوه اوه گنجشک عجب دل و جراتی داره مردان در مسیر عشق به وسعت نامتنهای نامردند گدایی عشق می کنند تا زمانی که به تسخیر قلب زن مطمئن نیستند اما همین که مطمئن شدند نامردی را در کمال مردانگی به جا می آورند! (دکتر شریعتی) | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: لب دریا
تشکرها: 324
تشکر شده 764 بار در 361 پست
کتاب مورد علاقه : همه جورش رو خریداریم حالت من : | مقاومت کن تو میتونی ![]() ![]() ![]() مشكی رنگ عشقه مثل رنگ چشای مهربونت مشكی رنگ عشقه مثل شبای قلب آسمونت مشكی رنگ عشقه مشكی خوده عشقه ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ای, این, خامه, دعوای, دوتا, رو, سر, نون, نگاه, کن |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |