| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: نه خیلی دور...نه خیلی نزدیک
کتاب مورد علاقه : آخرین انار دنیا حالت من : | این مدلی دیگه خوبه...مگه نه؟؟؟ ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() "نفســـــک" ...رازیست در این چشم سیاه... ...که بهاران را عزا دار... ...تبِ خویش کند... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: دیار کردها
تشکرها: 7,047
تشکر شده 832 بار در 514 پست
کتاب مورد علاقه : رمانهای عاشقانه حالت من : | اره خیلی خوبه عالیه آرام آرام، آرام تر از تمام آرامه های کودکیم آمدی؛ و آرامشم را خط خطی کردی؛ و بعد آرام رفتی؛ وهیچ نفهمیدی درتمام این لحظه های آرام چه اضطرابی درمن موج می زد... کاش یک لحظه، جرات خواندن ناآرامی چشم هایم را...داشتی ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | نه بابا اين يه كم اربابيه يه كم افتاده تر باش | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: مرداب
تشکرها: 9,990
تشکر شده 31,525 بار در 1,474 پست
کتاب مورد علاقه : شاهنامه، شازده کوجولو حالت من : | یاد کارتون ۱۰۱ سگ خالدار افتادم به مرداب خیال بگوئید هرچه میخواهد منجلاب اوهام را وسعت دهد من نیلوفرم نماد صبوری و شادابی ..... هیچگاه غرق نخواهم شد دروغ شیرین| saghar* و sparrow کاربرهای سایت|معرفی و نقد کتاب ![]() محک، تعریف دوباره ی زندگی... از دست ندین... آخراشه... بازنشسته | mirage کاربر انجمن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تبریز
تشکرها: 1,625
تشکر شده 13,613 بار در 1,918 پست
کتاب مورد علاقه : رمان-تاریخ-علمی حالت من : | حالا چرا اینقدر غمگینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازی سرنوشت | محمد امان وارسته | تایپ عروس فرانسوی | ایولین آنتونی | تایپ اتوبوس ( دفتر سفید / دفتر سیاه ) | فهیمه رحیمی | تایپ بازی سرنوشت | نسرین ثامنی | تایپ عروس سیاهپوش | نسرین ثامنی | تایپ راز دل وحشی | اعظم غنی زاده | تایپ خلوت شبهای تنهایی | فهیمه رحیمی | تایپ به خدا نامه خواهم نوشت | نیلوفر لاری | تایپ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
حالت من : | اوووی چقد از چشماش غم میباره بابا یه لبخندی دوندوناتو ببینم؟![]() بگووووووو سیـــــــــــــــــــــــ ــب عشق بگو کجا خانه داری تا سر به آستانت نهم و همانجا خانه کنم ارومیای بنفش http://www.forum.98ia.com/t396644.html | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و برا
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | نه نه نه...سرت رو یه کم دیگه خم کن ...اهان ...خوبه ... چیک ![]() سگ نیدیه بودم انقدر به فکر خودش باشه | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: کنارپنجره!
تشکرها: 3,184
تشکر شده 13,898 بار در 993 پست
کتاب مورد علاقه : آنتی عشق حالت من : | چه ژستی! بابا ایول! ♥فرهاد تیشه می زند تا نشنود صدای کسانی را که میگویند:شیرین دوستت نداره!(ای جان! )♥رمانای خودم: گمشده ای در رویا | ღستایش.فلفلیღ http://www.forum.98ia.com/t395854.html فقط عشق تو...|ستایش.فلفلی & ASAL.R http://www.forum.98ia.com/t424202.html سرگردان در آتش سوزان عشق| ღستایش.فلفلیღ http://www.forum.98ia.com/t444509.html | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | وااااااااااااااي چه خال خاليه
| ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: 20 هزار فرسنگ بالاي ابرا
کتاب مورد علاقه : قد كتابخونه ملي حالت من : | 101 سگ خالداره كه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بنداز, دیگه|عکس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |