| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی زیر آسمون آبی
تشکرها: 1,959
تشکر شده 1,135 بار در 562 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | شما مگه 101 نبودین بقیه کجان صداشون کن دسته جمعی قشنگ تره در بی کرانه زندگی دو چیز افسونم کرد: آبی آسمان که می بینم و می دانم نیست و خدایی که نمی بینم و می دانم هست. " دکتر شریعتی" | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: دنیای غم
تشکرها: 238
تشکر شده 2,173 بار در 509 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن........ حالت من : | وا این چرا دپرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ صـــــبر کن.. برگــــــرد.. ![]() چمــــــدان هايمان اشتباه شده دلـــــــم را به جاي خـــــاطراتت برده اي..![]() | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: آواره که جا نداره
کتاب مورد علاقه : کتابای کافکا حالت من : | چه سگ زشتیه !!! گفت : جبران می کنم ،گفتم کدام را ؟ عمر رفته را ؟روح شکسته را ؟دل مرده اما تپنده را ؟ حالا من هیچ !!! جواب این تار موهای سپید را می دهی؟؟؟ نگاهی به سرم کرد و گفت : وای ....... خبر نداشتم !چه پیر شدی !!! گفتم : جبران می کنی ؟! گفت : کدام را؟ | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: همین دور و برا
تشکرها: 2,428
تشکر شده 2,119 بار در 1,379 پست
کتاب مورد علاقه : سفیر حالت من : | چه ملتمسانه داره نگاه می کنه................ زشیر شتر خوردنو سوسمار عرب را رسیده است به جایی کار که تاج کیانی کند خواستار؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!( البته عربایی که تو ایران زندگی می کنن ایرانی و هموطنای ما هستنو منظورم به این عزیزان نیست)خلیج پارس بوده و همیشه خواهد ماند....... تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی همیشه متعلق به ماست و دریای مازندران هم همینطور........ با عرض معذرت عزیزانی که زیر 18 سال هستن به من درخواست دوستی ندن چون از پذیرفتنشون معذورم نه از نظر قانونی درسته و نه از نظر وجدانی........... عاشقانه همه کاربرای این سایتم دوست دارم و برای همه احترام قائلم و این درخواستو بی احترامی به خوشون تلقی نکنن من عذاب وجدان می گیرم و با این مسئله مشکل دارم.................... ![]() | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: خدا جونم!آغوشت را برایم باز کن.من جایی ندارم
تشکرها: 18,032
تشکر شده 11,609 بار در 2,747 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید! حالت من : | اره اره تکون نخور خراب میشه عکس خدایم خداییست که اگر سرش فریاد بزنم بجای اینکه با مشت به دهانم بزند با انگشتان مهربانش نوازشم می کند و میگوید: می دانم جز من کسی نداری برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
تشکرها: 9,585
تشکر شده 10,706 بار در 4,149 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | خیلی اشرافی میزنی یه کم ساده تر باش از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بنداز, دیگه|عکس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |