| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: 25 كيلومتري مركز گيلان
تشکرها: 377
تشکر شده 2,012 بار در 698 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه / دالان بهشت حالت من : | ![]() آخي پيش پيش لالا فکر کردن به تو ، کار شب و روز من شده ، بس که حالم گرفته است چشمانم غرق در اشکهایم شده …. دیگر گذشت ، تو کار خودت را کردی ، دلم را شکستی و رفتی …. همه چیز گذشت و تمام شد ، این رویاهای من با تو بود که تباه شد… ![]() | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: دیار کردها
تشکرها: 7,047
تشکر شده 832 بار در 514 پست
کتاب مورد علاقه : رمانهای عاشقانه حالت من : | بخواب عزیزم آرام آرام، آرام تر از تمام آرامه های کودکیم آمدی؛ و آرامشم را خط خطی کردی؛ و بعد آرام رفتی؛ وهیچ نفهمیدی درتمام این لحظه های آرام چه اضطرابی درمن موج می زد... کاش یک لحظه، جرات خواندن ناآرامی چشم هایم را...داشتی ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | نظرم اينه كه ساكت باشيم تا تمركزش بهم نخوره | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: مرداب
تشکرها: 9,990
تشکر شده 31,525 بار در 1,474 پست
کتاب مورد علاقه : شاهنامه، شازده کوجولو حالت من : | این همه جا چرا انقدر مچاله شده؟ به مرداب خیال بگوئید هرچه میخواهد منجلاب اوهام را وسعت دهد من نیلوفرم نماد صبوری و شادابی ..... هیچگاه غرق نخواهم شد دروغ شیرین| saghar* و sparrow کاربرهای سایت|معرفی و نقد کتاب ![]() محک، تعریف دوباره ی زندگی... از دست ندین... آخراشه... بازنشسته | mirage کاربر انجمن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نظرتون, پيش, چيه؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |