| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: زمین
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز 31 اکتبر 1911 ماری، ماری دلبندم، یک روز تمام کار کرده ام، اما نتوانستم پیش از شب به خیر گفتن به تو، به بستر بروم. آخرین نامه ی تو، یک آتش ناب است، اسب بالداری که مرا بر پشت می گیرد و به جزیره ای می برد، جزیره ای که فقط ترانه های غریبش را می شنوم، اما روزی آن را باز خواهم شناخت. روزهایم سرشار از این نگاره ها و آواها و سایه ها هستند و آتشی نیز در قلبم، در دستانم است. این نیرو باید به تمامی، برای من، برای تو، و برای آنانی که دوستشان داریم، به نیکی تبدیل شود. آیا تو آن را که در آتشدانی عظیم، می سوزد و می گدازد، می شناسی؟ و می دانی که این شرر، هر وجود پلیدی را به خاکستر دگرگون می کند و فقط آن چه را که راست است، در روح برجا می گذارد؟ آه،هیچ چیز پر برکت تر از این آتش نیست! نامه های عاشقانه ی یک پیامبر-جبران خلیل جبران قربون شوما! | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: چابهار
(View Stats)
تشکرها: 1,855
تشکر شده 1,695 بار در 598 پست
کتاب مورد علاقه : بوف کور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() عشق را وارد کلام کنیم تا به هر عابری سلام کنیم و به هر چهره ای که تبسم داشت ما به آن چهره احترام کنیم زندگی در سلام و پاسخ اوست عمر را صرف این پیام کنیم: عابری شاید عاشقی باشد پس به هر عابری سلام کنیم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خرمگس،کوری،بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی عزیزم آن چه در تو، کوه بود هموارش کردند و دره ات را، پُر. بر تو اکنون راهی صاف می گذرد. "برتولت برشت" ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای خوشگل
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بوسه تقدیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه عاشقونه. چیزی شبیه معجزه است وقتی هر شب به خیر می گذره بی این که کسی بهت بگه شب بخیر... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: iran
(View Stats)
تشکرها: 1,670
تشکر شده 226 بار در 110 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() اینجا زمین است ، زمین گرد است ! تویی که مرا دور زدی ..... فردا به خودم خواهی رسید !!!!حال و روزت دیدنیست..... ! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
(View Stats)
تشکرها: 9,585
تشکر شده 10,706 بار در 4,149 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کتابش رو کامل خوندم خیلی جالب و پر از احساس نوشته شده از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 491
تشکر شده 436 بار در 85 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون...خیلی زیبا بود.....متن خیبلی خیلی قشنگیه! زندگي يعني بازي. سه ، دو ، يک … سوت داور............ بازي شروع شد.... دويدي ، دست و پا زدي ، غرق شدي ، دل شکستي ، عاشق شدي ، بي رحم شدي ، مهربان شدي… بچه بودي ، بزرگ شدي ، پير شدي سوت داور........ بازي تمام شد... زندگي را باختي اشکاتو پاک کن همسفر گاهي بايد بازي رو باخت اما اينو يادت باشه باز مي شه زندگي رو ساخت.... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| به, جبران, خلیل, ماری, نامه, هسکل, ی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |