| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: دیار کردها
تشکرها: 7,047
تشکر شده 832 بار در 514 پست
کتاب مورد علاقه : رمانهای عاشقانه حالت من : | آفرین به این خروس آرام آرام، آرام تر از تمام آرامه های کودکیم آمدی؛ و آرامشم را خط خطی کردی؛ و بعد آرام رفتی؛ وهیچ نفهمیدی درتمام این لحظه های آرام چه اضطرابی درمن موج می زد... کاش یک لحظه، جرات خواندن ناآرامی چشم هایم را...داشتی ![]() | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: ساحل تنهایی خودم
کتاب مورد علاقه : عالم ارواح | گربه هام گربه های قدیم خداکنه دوستی خاله خرسه نشه دوستت دارم را هزار بار دیگر تکرارکن اینجا نه بینی کسی دراز میشود نه گرگی به گله میزند | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: کرج
تشکرها: 394
تشکر شده 223 بار در 136 پست
کتاب مورد علاقه : چشم هایی به رنگ عسل حالت من : | من از گربه میترسم نمیتونم از دو متری گربه رد شم حالا این با اونا غذا میخوره........وااااااااااااای | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بابا ایول به این شجاعت |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خروس, نترس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |