| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: نه خیلی دور...نه خیلی نزدیک
کتاب مورد علاقه : آخرین انار دنیا حالت من : | شیره چه خوشگل شده برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() "نفســـــک" ...رازیست در این چشم سیاه... ...که بهاران را عزا دار... ...تبِ خویش کند... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : پرنده بهشتی حالت من : | بامزه است........... رمانایی که پیشنهاد می کنم حتما بخونید | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: گیلان
تشکرها: 3,549
تشکر شده 1,068 بار در 830 پست
کتاب مورد علاقه : خواب و بیدار حالت من : | عالی بودن مرسی -پروردگارا من چیزی در کلبه ی فقیرانه خود دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری.من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری -یک ساعت که آفتاب بتابد،خاطره ی آن همه شبهای بارانی از یاد می رود،این است حکایت آدمها ![]() ![]() -حالا که به جای دل بستن،یخ بسته ام،آهای!!!!روی احساسم پا نگذارید،لیز می خورید! ![]() -یادمان باشد،شاید شبی آنچنان آرام گرفتیم که دیدار صبح فردا ممکن نشد،پس به امید فرداها،محبت هایمان را ذخیره نکنیم ![]() | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 595
تشکر شده 1,975 بار در 767 پست
کتاب مورد علاقه : zendegi khub bood حالت من : | شیره خیلی باحاله ![]() خداي را شاكرم كه مرا پرسپوليسي افريدي آهنگ جدید و فوق العاده زیبای حامد طاها به نام پرسپولیس .... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید امضاي دوستان رو كش رفتم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برا يه مدت خداحافظ | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: Shiraz
تشکرها: 2,630
تشکر شده 1,820 بار در 820 پست
حالت من : | دومی قشنگ بود مرسی ![]() Red Devils will never die . They always will be everywhere Times of failure and defeat and failure Times of victory and triumph and victory***شیاطین سرخ هرگز نخواهند مُرد.آن ها همیشه در همه جا حضور خواهند داشت بارها شکست و شکست و شکست بارها پیروزی و پیروزی و پیروزی No one can fight the demons will not*** هیچ کس یارای مقابله با شیاطین سرخ را نخواهد داشت *** زنده باد منچستر و هر چي منچستريه *** | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: In the middle of nothing
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | شیره چه باحال شده... | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: اهواز
تشکرها: 1,856
تشکر شده 4,413 بار در 1,382 پست
حالت من : | چه باحال بودن مخصوصا اون عکس گاوه خیلی خنده دار بود | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: مرداب
تشکرها: 9,990
تشکر شده 31,525 بار در 1,474 پست
کتاب مورد علاقه : شاهنامه، شازده کوجولو حالت من : | کلاه گیست تو حلقم به مرداب خیال بگوئید هرچه میخواهد منجلاب اوهام را وسعت دهد من نیلوفرم نماد صبوری و شادابی ..... هیچگاه غرق نخواهم شد دروغ شیرین| saghar* و sparrow کاربرهای سایت|معرفی و نقد کتاب ![]() محک، تعریف دوباره ی زندگی... از دست ندین... آخراشه... بازنشسته | mirage کاربر انجمن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: !...!
کتاب مورد علاقه : خط سوم حالت من : | باحال بودن ممنون......... | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: سال دیگه میشه شیراز
تشکرها: 570
تشکر شده 795 بار در 596 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای ترسناک | اون جاستین بیبر رو خوب اومدی! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ببینید, بدک, نیست |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |