| |||
| | #5001 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال شعر و ادبیات ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: ABADAN
(View Stats)
تشکرها: 11,221
تشکر شده 16,268 بار در 10,359 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نگفته بودي چقدر عاشقي كاش پيشتر از اينها برايت شعر گفته بودم كاش بيش از اينها برايت شعر گفته بودم ميدانم که دوستت خواهم داشت دوستت خواهم داشت براي همه عمر... ميدانم که گريه خواهم کرد، هر وقت نباشي گريه خواهم کرد... ميدانم رنج خواهم کشيد از دردي بي پايان که ميل با تو بودن براي تمام عمر به من خواهد داد... | ||||||||
| |
| | #5002 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 55 بار در 36 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما جامه نمازی به سر خم کردیم با اب خرابات تیمم کردیم خاک خواهی شد! از رخ ایینه ها هم پاک خواهی شد! چون غباری گیج گم سرگشته در افلاک خواهی شد! | ||||||||
| |
| | #5003 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: روی زمین خاکی زیر آسمون آبی
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید قفسم برده به به باغی و دلم شاد کنید آدمها براي اين تنها هستند که هميشه بجاي درست کردن پل، دیوار میسازند!"دکتر شریعتی" Who I am, who I’m not, who I want to be | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #5004 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته | بدون امتیاز : 0 امتیاز در نمازم خم ابروی تو با یاد امد حالتی رفت که محراب به فریاد امد | ||||||||
| |
| | #5005 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال شعر و ادبیات ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: ABADAN
(View Stats)
تشکرها: 11,221
تشکر شده 16,268 بار در 10,359 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دل تو از شيشه و دلاي ديگه همه سنگ بپا نشكني ! هنوز خيلي جووني ، نازنين ! | ||||||||
| |
| | #5006 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 8 بار در 5 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگه مشو غره به امروزت که از فردا نی ای آگه | ||||||||
| |
| | #5007 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 7,935
تشکر شده 3,417 بار در 1,394 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود هرگز از یاد من آن سرو خرامان نرود قانون تو تنهایی من است.... دلم تنگ است تنگ کودکی معصوم! تنگ خنده ای از ته دل! تنگ حالی که نمیفهمیدمش! تنگ خدایی که نمیدیدمش, بس بود!! تنگ بودن با یاران! تنگ نجوای شبانه ای که روی زمین نبود! پاهایم تنها و بی کس قدم بر می دارند! دستانم در گرمای یکدیگر سرد میشوند! دلم تنگ است... | ||||||||
| |
| | #5008 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 201 بار در 58 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز در راه عشق و وسوسه اهرمن بسيست پيش آي و گوش دل به پيام سروش كن تمام نا تمام من با تو تمام میشود شاعر بی نام ونشان صاحب نام میشود تمام من به نام تو شعر دوباره میشود بندسکوت کهنه ام چهارپاره میشود | ||||||||
| |
| | #5009 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 7,935
تشکر شده 3,417 بار در 1,394 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم | ||||||||
| |
| | #5010 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته | بدون امتیاز : 0 امتیاز من جلوه ی شباب ندیدم به عمر خویش از دیگران حدیث جوانی شنیده ام | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| [b], بیا, تــو, مشاعره, کنیم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |