| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,350 بار در 5,617 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز اونی که میخواستی تو غبارا گم شد مرغی شد و پشت حصارا گم شد اسم تو رو رو بال مرغا نوشت رو کنده ی سبز درختا نوشت لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 61
تشکر شده 1,114 بار در 195 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت من همه محو تماشای نگاهت زانو نمی زنم... حتی اگر سقف آسمان از من کوتاه تر باشد! "کوروش بـــــــــــــــــزرگ!" | ||||||||
| |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| پست معمولی : +2 امتیاز ترکیب پیالهای که درهم پیوست بشکستن آن روا نمیدارد مست چندین سر و پای نازنین از سر و دست از مهر که پیوست و به کین که شکست | ||||||||
| |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 61
تشکر شده 1,114 بار در 195 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تنم را از شراب شعر چشمان تو خواهم سوخت برایت شعر خواهم خواند برایم شعر خواهی خواند تبسم های شیرین تو را،با بوسه خواهم چید | ||||||||
| |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| پست معمولی : +2 امتیاز در خواب بدم مرا خردمندی گفت کز خواب کسی را گل شادی نشکفت کاری چکنی که با اجل باشد جفت می خور که بزیر خاک میباید خفت | ||||||||
| |
| | #46 (لینک مستقیم) |
| Guest | تنت به ناز طبیبان نیاز مند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| پست معمولی : +2 امتیاز در دهر هر آن که نیم نانی دارد از بهر نشست آشیانی دارد نه خادم کس بود نه مخدوم کسی گو شاد بزی که خوش جهانی دارد | ||||||||
| |
| | #48 (لینک مستقیم) |
| Guest | دل می رود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۷ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Biology حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز [HIGHLIGHT=#ffffff]ای نسیم سحر ، آرامگه یار کجاست[/HIGHLIGHT] [HIGHLIGHT=#ffffff]منزل آن مه عاشق کش عیار کجاست[/HIGHLIGHT] به شادیای کودکانه خو می کنم همیشه خوشبختیتُ آرزو می کنم دلم گرفته ،سرم عجیب سنگینه دارم دوباره عطرِ تو رو بو می کنم ! | ||||||||
| |
| | #50 (لینک مستقیم) |
| Guest | تمام من شده ویرانه های خستگیی ودرد به دوش من غم بی انتظار زلزله مانده است |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| [b], بیا, تــو, مشاعره, کنیم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |