| |||
| | #137881 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,950 بار در 5,946 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بگفتم ای دل مسکین بیا بر جای خود بنشین حذر کن ز آتش پرکین دل من گفت تا باشد و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #137882 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جا زیر سقف کبود
(View Stats)
تشکرها: 2
تشکر شده 145 بار در 41 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو چنین خانه کن و دل شکن ای باد خزان گر خود انصاف کنی مستحق نفرینی | ||||||||
| |
| | #137883 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جا زیر سقف کبود
(View Stats)
تشکرها: 2
تشکر شده 145 بار در 41 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز زمین در انتظار تولد یک برگ..... من در حال شمارش معکوس..... صفر همیشه پایان نیست....... گاه آغاز پرواز است........ | ||||||||
| |
| | #137884 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سینوهه... کنیز ملکه مصر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
تحفه ای یافت نکردم که فدای تو کنم یک سبد عاطفه دارم همه ارزانی تو زلال باش .... ، زلال باش .... ، فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی ، یا دریای بیكران ، زلال كه باشی ، آسمان در تو پیداست ![]() ![]() | |||||||||
| |
| | #137885 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 2,707
تشکر شده 52 بار در 24 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز و همه میدانیم ریه های لذت پرِ اکسیژن مرگ است ! | ||||||||
| |
| | #137886 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سینوهه... کنیز ملکه مصر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #137887 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: olympus
(View Stats)
تشکرها: 1,629
تشکر شده 1,446 بار در 981 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه،حس مبهم عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
تاب بنفشه میدهد طره مشک سای تو پرده غنچه میدرد خنده دلگشای تو سخت است یک رنگ ماندن در دنیایی که مردمش برای پررنگشدن حاضرند هزاران رنگ باشند!!! | |||||||||
| |
| | #137888 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 232
تشکر شده 127 بار در 76 پست
کتاب مورد علاقه : راز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا نگرید طفلک حلوافروش دیگ بخشایش کجا آید به جوش | ||||||||
| |
| | #137889 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سینوهه... کنیز ملکه مصر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #137890 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئیس
(View Stats)
تشکرها: 3,015
تشکر شده 4,101 بار در 1,903 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا تو را جاي شد اي سرو روان در دل من هيچ كس مي نپسندم كه به جاي تو بود اگه دستم به جدایی برسه اونو از خاطره ها خط می زنماز دل تنگ تمومه آدم ها از شب و روز خدا خط می زنم اگه دستم برسه به آسمون با ستاره ها قیامت میکنم نمیذارم کسی عاشق نباشه ماه و بین همه قسمت میکنم وقتی گاهی من و دل تنها می شیم حرفهای نگفتنی را میشه دید میشه تو سکوت بین ما دو تا خیلی از ندیدنی ها رو شنید قصهٔ جدایی ما آدم ها قصهٔ دوری ماست از خودمون دوری من و تو از لحظه عشق قصهٔ سادگی گمشدمون اگه دستم به جدایی برسه...... | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| [b], بیا, تــو, مشاعره, کنیم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |