| |||
| | #101 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تکه ای از بهشت
(View Stats)
تشکرها: 183
تشکر شده 969 بار در 224 پست
کتاب مورد علاقه : One Hundred Years of Solitude حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب کز هر زبان که میشنوم نا مکرر است | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #102 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,350 بار در 5,617 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز توی یک دیوار سنگی دو تا پنجره اسیرن دو تا خسته دو تا تنها یکیشون تو یکیشون من دیوار از سنگ سیاهه سنگ سرد و سخت خارا زده قفل بی صدایی به لبای خسته ی ما لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| |
| | #103 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 226
تشکر شده 1,603 بار در 423 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای کاش که از حال دل من خبرت بود ای کاش دمی از بر کویم گذرت بود من مرغ اسیرم که ندارم پر پرواز ای کاش که کاشانه من زیر پرت بود برای تا ابد ماندن باید رفت! گاهی به قلب کسی، گاهی از قلب کسی ... | ||||||||
| |
| | #104 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تکه ای از بهشت
(View Stats)
تشکرها: 183
تشکر شده 969 بار در 224 پست
کتاب مورد علاقه : One Hundred Years of Solitude حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در کعبه کوی تو هر آن کس که در آید از قبله ابرو تو در عین نماز است | ||||||||
| |
| | #105 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 180 بار در 53 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ترسم كه اشك بر غم ما پرده در شود وين راز سر به مهر به عالم سمر شود كاش تو بهانه شعر هايم بودي ،تا راز دل را با تو نجوا كنم ...... | ||||||||
| |
| | #106 (لینک مستقیم) |
| Guest | دیریست که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد |
| | #107 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: در دام دوست گوشه ای از اين سرزمين آريايی
(View Stats)
تشکرها: 1,124
تشکر شده 3,276 بار در 711 پست
کتاب مورد علاقه : رمان، شعر، | بدون امتیاز : 0 امتیاز دل از كرشمه ساقی به شكر بود ولی ز نامساعدی بختش اندكی گله بود | ||||||||
| |
| | #108 (لینک مستقیم) |
| Guest | دل از سنگ باید که از درد عشق ننالد خدایا دلم سنگ نیست... |
| | #109 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: در دام دوست گوشه ای از اين سرزمين آريايی
(View Stats)
تشکرها: 1,124
تشکر شده 3,276 بار در 711 پست
کتاب مورد علاقه : رمان، شعر، | بدون امتیاز : 0 امتیاز تنها نه ز راز دل من پرده برافتاد تا بود فلك شيوه او پرده دری بود | ||||||||
| |
| | #110 (لینک مستقیم) |
| Guest | دیگر به هوای لحظه ای دیدار دنبال تو در به در نمی گردم دنبال تو ای امید بی حاصل دیوانه و بی خبر نمی گردم |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| [b], بیا, تــو, مشاعره, کنیم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |