| |||
| | #10001 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: _-_کلبه اي در دل جنگل_-_
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق خاموش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز روي هر سينه سري تکيه کند وقت وداع / سر من وقت وداع تکيه بر ديوار کرد روي هر لب ، لبي باشد موقع قنچه شدن / لب من خشکي رو باز از رو خودش پاک کرد . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #10002 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال شعر و ادبیات ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: ABADAN
(View Stats)
تشکرها: 11,221
تشکر شده 16,268 بار در 10,359 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز روي خاكي و نم چشم مرا خوار مدار چرخ فيروزه طربخانه از اين كهگل كرد ميدانم که دوستت خواهم داشت دوستت خواهم داشت براي همه عمر... ميدانم که گريه خواهم کرد، هر وقت نباشي گريه خواهم کرد... ميدانم رنج خواهم کشيد از دردي بي پايان که ميل با تو بودن براي تمام عمر به من خواهد داد... | ||||||||
| |
| | #10003 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: vancouver
(View Stats)
تشکرها: 2,940
تشکر شده 1,338 بار در 326 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من این مقام به دنیا و آخرت ندهم اگرچه در پی ام افتند خلق انجمنی تیام محتاج دعاتون ![]() | ||||||||
| |
| | #10004 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال شعر و ادبیات ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: ABADAN
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یک سبد ستاره کوزه ای پُر آب دسته ای گل از نگاه ِ آفتاب یک رَدا برای شانه های مهربان تو! | ||||||||
| |
| | #10005 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: دفتر زندگی
(View Stats)
تشکرها: 2,025
تشکر شده 279 بار در 86 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای گل سرخ و سپیدم کی میایی بنفشه برگ بیدم کی میایی ![]() مغرورانه اشک ریختیم چه مغرورانه سکوت کردیم چه مغرورانه التماس کردیم چه مغرورانه از هم گریختیم غرور هدیه شیطان بود و عشق هدیه خداوند . هدیه شیطان را به هم تقدیم کردیم و هدیه خدا را از هم پنهان کردیم. پس بیا دلهایمان را یکی کنیم و بی هیچ پاداشی حراج محبت کنیم که دیر یا زود همه ی ما خاطره ایم | ||||||||
| |
| | #10006 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یکی نبود و یکی بود و او نبود ... و من هنوز در تب یک نقطه از لبت بی تاب | ||||||||
| |
| | #10007 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: دفتر زندگی
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بيا رسيد وقت درو مال مني از پيشم نرو بيا سر كارمون بريم درو كنيم گندمارو بيا رسيد وقت درو مال مني از پيشم نرو بيا سر كارمون بريم بیا بیا نازنین مریم نازنین مریم | ||||||||
| |
| | #10008 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: _-_کلبه اي در دل جنگل_-_
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق خاموش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ميان عابران تنهاتر از من هيچ کس نيست / کسى اينجا به فکر اين غريبه در قفس نيست دلم امشب براى خنده هايت تنگ تنگست / فقط در دستهاى گرم تو مردن قشنگست | ||||||||
| |
| | #10009 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مخواه از رخ ماهت نگاه بردارم مخواه چشم بپوشم ، مخواه بردارم | ||||||||
| |
| | #10010 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میخواره و سرگشته و رندیم و نظرباز وانکس که چو ما نیست درین شهر کدامست با محتسبم عیب مگویید که او نیز پیوسته چو ما در طلب عیش مدامست | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| [b], بیا, تــو, مشاعره, کنیم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |