| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: پایان داستان رو چجور تموم کنم؟ | |||
| خوب | | 161 | 95.27% |
| بد | | 8 | 4.73% |
| رأی دهندگان: 169. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: Bahrain
(View Stats)
تشکرها: 3,107
تشکر شده 42,174 بار در 333 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی،مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
منم دوستش دارم. اسمش محسن مرسی گلم. | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: Bahrain
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی،مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() | |||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,803
تشکر شده 270 بار در 137 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام دوست عزیز خوبی؟ داستانت خوب و جالبه البته تازه داره جالبتر هم میشه کارهای اوا که خیلی ادم رو حرص میده در مورد بادیگارده بیشتر توضیح بده خیلی خشک و رسمیه خیلی بهتر میشه اگه با اوا صمیمی ترش کنی و یه وقتهایی هم حال اوا رو بگیره داستان رو هیجانی ترش هم بکنی خیلی بهتره موفق باشی غربت را نباید در الفبای شهر غریب جستجو کرد همین که عزیزت نگاهش را به طرف دیگری کرد تو غریبی | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,803
تشکر شده 270 بار در 137 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام دوست عزیزم خوبی؟ داستانت خوبه فقط بادیگارده خیلی خشک و رسمیه با اوا هم تا حالا هیچ رابطه و برخوردی نداشته از لحاظ شخصیتی و رفتاری هیچ اطلاعاتی ندادی تازه داستانت داره جالبتر میشه بخصوص اگه صحنه های بامزه ایی بین این دو نفر بوجود بیاری و اگه یه وقتهایی حال اوا رو بگیره و یا بینشون جرو بحث بوجود بیاری اگه هیجانی تر هم بکنی خیلی بهتر میشه موفق باشی | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
سلام گلم. مرسی ممنون. ![]() عزیزم حالا تازه اولشه. کم کم نوبت بادیگارد میشه که حال آوا رو بگیره و حرصش بده. بعدا بیشتر در مورد شخصیته محسن می نویسم. بعدش هیجانیتر میشه. | |||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: شمالي ام
(View Stats)
تشکرها: 4,544
تشکر شده 2,623 بار در 631 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام شری جووووووووووووووونم ![]() رمانت که تاحالاعالی پیش رفته من که خیلی راضیم عسیسمممممم ![]() هم تورودوست دارم هم رمانتو دستت طلاخانم گل ![]() گرم پو، تابنده، هستي بخش چون خورشيد باش تا تواني، پاك، روشن، مثل باران، مثل مرواريد باش رمانهایی که دارم می خونم: ..................................... اعترافی شیرین اما دیر | *bi gharar* کاربر انجمن: ............................... | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی،مهر و مهتاب حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 934
تشکر شده 4 بار در 2 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی،مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 39
تشکر شده 2 بار در 1 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز سلام به روی ماه نویسنده عزیز این رمان دوست داشتنی ![]() رمانت عالی عالی عالی هست. لطفا تند تند بزار ![]() خیلی خسته نباشی ویرایش توسط first star : ۴ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۰۶:۱۴ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| shaloliz, بادیگارد, بادیگارد|, بررسی, رمان, سایت, معرفی, نقد, و, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |