| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | امشب لیله الرغائب است؛ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: ته دنیا
تشکرها: 2,631
تشکر شده 3,522 بار در 640 پست
کتاب مورد علاقه : ورونیکا تصمیم میگیرد حالت من : | الان بخندم یا تعجب کنم؟ من از این پس به همه عشق جهان می خندم به هوس بازی این بی خبران می خندم خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشتست و به آن می خندم ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | خوب افتادي ......چه چشايي داري
| ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: سوسیانا
تشکرها: 1,957
تشکر شده 2,893 بار در 1,586 پست
کتاب مورد علاقه : چشمهایی به رنگ عسل حالت من : | ای جانم چه نازه............... سحر زیبای جانها بود سحر ایین دلها بود سحر چون اشک غمخواری به روی اسمان ها بود سحر دریایی از مهر است سحر گل بودو تنها بود سحر زیبای من برخیز که نامت عشق جانها بود (اعتماد به نفس رو داشتی؟؟) ---------------------------------------- اینجاکه رسیدی اول وآخردنیای من است اینجاپایتخت خاک خورده ی تاریخ است بگواینجامهدتمدنهاوپاکی هاست بگواینجاپیغمبری به زیر خاک خفته است بگو:خداوندم ،دراینجاجهان دیگری زادست آری .!پس زنده بادوپاینده شوش (که از هر طرف نامش را بخوانی شوش است)![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
تشکرها: 9,585
تشکر شده 10,706 بار در 4,149 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | نه بابا سیاه و زشت افتادی از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | لامپت خاموش شده ولی در کل بد نیست |
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: خونه بابام
تشکرها: 8,017
تشکر شده 838 بار در 420 پست
کتاب مورد علاقه : سینوهه-دالان بهشت-مهر حالت من : | چه پیشی ترسناکی دنیا را بد ساختنند کسی را که دوست داری دوستت ندارد کسی که تو را دوست دارد تو دوستش نداری اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و ایین زندگی به هم نمی رسند واین رنج است زندگی یعنی این!!!!!!!! (دکتر علی شریعتی) | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,797
تشکر شده 1,622 بار در 270 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | فقط چشماش خوشگله....... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: دهكده جهانى
تشکرها: 726
تشکر شده 356 بار در 119 پست
کتاب مورد علاقه : با باد می خوانم حالت من : | مشكي اصلن بت نمياد! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| افتاده, ببینم, بیار, خوب, عکس, عکسمو, نه, یا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |