| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای سرد بی همدم
تشکرها: 43
تشکر شده 160 بار در 72 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-برزخ حالت من : | شیطون چه قدر چشمات نازه | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: heaven
کتاب مورد علاقه : می تراود مهتاب. جین ای حالت من : | نه قدوقامت زیبایی داری شب را دوستـــ ــ ـ دارم ...! چرا که در تاریکـــ ـی . چهره ها مشخــــــ ـص نیست !! و هر لحظــــــــ ـه .. این امیـــــ ـد .. در درونــــــ ــم ریشه می زند ... که آمده ای .. ولی من ندیده ام! ![]() | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
تشکرها: 55
تشکر شده 247 بار در 177 پست
حالت من : | خب عکسشو بهش نشون بده دیگه این روزها کسی به خودش زحمت نمی دهد که یک نفر را کشف کند زیبایی هایش را بیرون بکشد, تلخی هایش راصبر کند, آدم های امروز دوستی های کنسروی می خواهند یک کنسرو که فقط درش را باز کنند بعد یک نفر شیرین و مهربان از تویش بپرد بیرون و هی لبخند بزند و بگوید حق با توست...... ![]() دوستان خوبم این آدرس وبلاگ من و عشقمه بهمون سر بزنین خوشحال میشم. www.aranos.mihanblog.com ![]() | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش پزشکی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: هر جای شاد بی غم :)
تشکرها: 1,256
تشکر شده 4,112 بار در 1,362 پست
کتاب مورد علاقه : رمان دوست ندارم حالت من : | وای این چرا این قدر سیاهه اره خوب افتادی نگران نباش فقط عکسشو نشونش ندین نیا باران![]() زمین جای قشنگی نیست من از جنس زمینم،خوب میدانم که گل با آنکه در عقد زنبور است ![]() اما از یک طرف پروانه را هم دوست میدارد! ![]() | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
تشکرها: 23
تشکر شده 1,287 بار در 492 پست
حالت من : | اره خیلی خوب افتادی.... کوچه هارو بلد شدم.مغازه هارا. رنگ های چراغ راهنمارا.حتی جدول ضرب را. ودیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم. اما گاهی میان ادمها گم میشوم ادمها را بلد نیستم....! | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: !...!
کتاب مورد علاقه : خط سوم حالت من : | خوب افتادي!!!! | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: ساحل تنهایی خودم
کتاب مورد علاقه : عالم ارواح | اون اخماتووامی کردی نازترمی شدی دوستت دارم را هزار بار دیگر تکرارکن اینجا نه بینی کسی دراز میشود نه گرگی به گله میزند | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: نه خیلی دور...نه خیلی نزدیک
کتاب مورد علاقه : آخرین انار دنیا حالت من : | چه چشایی داری پیشی...خوب افتادی من دیدم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() "نفســـــک" ...رازیست در این چشم سیاه... ...که بهاران را عزا دار... ...تبِ خویش کند... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط baharinbahar : ۳ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۳۸ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: دیار کردها
تشکرها: 7,039
تشکر شده 832 بار در 514 پست
کتاب مورد علاقه : رمانهای عاشقانه حالت من : | نه وحشتناک افتادی ........یه ژست خفن بگیر که یه عکس دیگه بگیرم ازت آرام آرام، آرام تر از تمام آرامه های کودکیم آمدی؛ و آرامشم را خط خطی کردی؛ و بعد آرام رفتی؛ وهیچ نفهمیدی درتمام این لحظه های آرام چه اضطرابی درمن موج می زد... کاش یک لحظه، جرات خواندن ناآرامی چشم هایم را...داشتی ![]() | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | دیگه هر کاری کنی که تو عکس سفید نمیافتی آره خوب افتاده سیاه مسخره | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| افتاده, ببینم, بیار, خوب, عکس, عکسمو, نه, یا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |