| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | امشب لیله الرغائب است؛ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و برا
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | عسیسم ..نشسته داره شعرش میاد ..میخواد شعر بگه | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: بی خانمانم....
تشکرها: 3,788
تشکر شده 1,646 بار در 776 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و ... حالت من : | بچمون شکسته عشقی خورده... گــاهــــی دِلَـم مــیـخـواد یـــکـی اَزَم اِجـازِه بـــخـواد ؛ کِـه بـیـاد تـو تَـنــــهـایـیــــم .... وَ مَــن اِجـازه نَـدَم ! وَ اون بــی تَـفـاوُت بـه مُـــخــالِـفَــتَـم بـیــــاد تـو و آروم بَـغَــــلَــم کُــنِــه و بــگـه : مَــگِــه مَـن مُــردَم کِـــه تَـــنـــهـــا بــمـــونـــی ... !!! ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() http://amir73201173.blogfa.com ![]() امیر (.:AMIR:.) زود برگرد... خیلی خیلی مرسی واسه همه چی... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
تشکرها: 9,585
تشکر شده 10,706 بار در 4,149 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | در انتظار یه گربه است که بیفته دنبالش از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: كاشان
تشکرها: 605
تشکر شده 16,627 بار در 359 پست
کتاب مورد علاقه : غزال،شعراي ايرج ميرزا حالت من : | اخي ... چه نازه | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tu dle khuba!
تشکرها: 642
تشکر شده 323 بار در 249 پست
کتاب مورد علاقه : ravanshenasi حالت من : | غصه نخور یا خودش میاد یا خبر مرگش........ عاااااااااااااشقتم خدااااااااااااااااااااااا ااااااا............. خدااااجونم من عشقی میخوام که فقط منو به تو برسونه.......میخوام از وجودت لبریز بشم...خدایا اینچنین عشقی بم هدیه کن..فقط تویی که میدونی صلاحم در چیه........راضیم به رضات | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش پزشکی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: هر جای شاد بی غم :)
تشکرها: 1,256
تشکر شده 4,112 بار در 1,362 پست
کتاب مورد علاقه : رمان دوست ندارم حالت من : | ![]() وای نشسته داره غروب افتابو نگاه می کنه این باید بره لب ساحل غروبو ببینه نیا باران![]() زمین جای قشنگی نیست من از جنس زمینم،خوب میدانم که گل با آنکه در عقد زنبور است ![]() اما از یک طرف پروانه را هم دوست میدارد! ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: heaven
کتاب مورد علاقه : می تراود مهتاب. جین ای حالت من : | دلش بدجور شکسته شب را دوستـــ ــ ـ دارم ...! چرا که در تاریکـــ ـی . چهره ها مشخــــــ ـص نیست !! و هر لحظــــــــ ـه .. این امیـــــ ـد .. در درونــــــ ــم ریشه می زند ... که آمده ای .. ولی من ندیده ام! ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: خونه بابام
تشکرها: 8,017
تشکر شده 838 بار در 420 پست
کتاب مورد علاقه : سینوهه-دالان بهشت-مهر حالت من : | دلش گرفته داره غصه میخوره من میدونم دنیا را بد ساختنند کسی را که دوست داری دوستت ندارد کسی که تو را دوست دارد تو دوستش نداری اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و ایین زندگی به هم نمی رسند واین رنج است زندگی یعنی این!!!!!!!! (دکتر علی شریعتی) | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: رودخونه
تشکرها: 1,407
تشکر شده 3,088 بار در 887 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو حالت من : | اگر دیدی هاپوای در زمینی بس نشسته.... خداوندا... تو میدانی که من دلواپس فرداى خود هستم مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها را مبادا گم کنم اهداف زیبا را و ناگه جابمانم از قطار موهبتهایت دلم بین امید و ناامیدى میزند پرسه خداوندا مراتنها تو مگذارى! یا علی ![]() ![]() راستی این ها داستان های خودمه!!!! هر کی می خواد بخنده یا می خواد حال کسی رو بگیره حتما بخونه! http://www.forum.98ia.com/t419519.html | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تفکرات, عکس, هاپو, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |