| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: نه خیلی دور...نه خیلی نزدیک
کتاب مورد علاقه : آخرین انار دنیا حالت من : | چه هاپوی تپل مپلی ام هست برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() "نفســـــک" ...رازیست در این چشم سیاه... ...که بهاران را عزا دار... ...تبِ خویش کند... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: دیار کردها
تشکرها: 7,039
تشکر شده 832 بار در 514 پست
کتاب مورد علاقه : رمانهای عاشقانه حالت من : | آخییییی نازی دلت گرفته آرام آرام، آرام تر از تمام آرامه های کودکیم آمدی؛ و آرامشم را خط خطی کردی؛ و بعد آرام رفتی؛ وهیچ نفهمیدی درتمام این لحظه های آرام چه اضطرابی درمن موج می زد... کاش یک لحظه، جرات خواندن ناآرامی چشم هایم را...داشتی ![]() | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 2,306
تشکر شده 53 بار در 44 پست
حالت من : | آخيييييييييييييييييييي | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران(تهران)
کتاب مورد علاقه : "جنایت و مکافات" حالت من : | آخی...آدمو غم دنیا میگیره تایپ![]() جدایی نادر از سیمین اسکار گرفت جدایی تو از من ، جانم را . . . =============================== *داره حسی تو من بیدار میشه جهان هم مثل من بیکار میشه* *مثل روزای اول حول میشم دوباره قصه مون تکرار میشه* *چقدر گفتم نرو بی عشق سخته منو تا زنده ای یادت نمیره* | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: Dubai
تشکرها: 73
تشکر شده 80 بار در 54 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه__غزال حالت من : | آخی دلم سوخت براش تنهاست نیا باران....زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی پروانه را هم دوست میدارد...نیا باران... ![]() | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | داره افق هارو نگاه میکنه ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تفکرات, عکس, هاپو, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |