| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: سلسله جزاير خندان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-دهل | پست بسیار مفید : +8 امتیاز روی نیمکت توی پارک نشسته بودم که شنیدم پشت سرم دو نفر با هم حرف می زنند. یکیشون از دیگری پرسید : کجا میری ؟ او گفت : میرم مغازه ی رحیم آقا هفت تا تخم مرغ شانسی میخرم . میرم طبقه ی دوم اون پاساژ بزرگه و اون پیرهن صورتی با گلهای سفید رو برای خواهرم می خرم . میرم سراغ اون مرد غریبه و تموم بدهکاری های بابام رو میدم تا دیگه مجبور نباشه دادو بیداد های اون رو تحمل کنه و هیچی نگه ! میرم چند تا سیب سرخ آبدار میخرم برای مادرم آخه اون خیلی سیب دوست داره !میرم دو تا مرغ بریان از اون مغازه بزرگه ی سر خیابون میخرم و میبرم خانه برای شام امشب . من هر شب توی خواب این همه جا میرم !!! صدای نازک آروم آروم به من نزدیک شد و به من گفت : آقا تو رو خدا یه بسته آدامس میخرین ؟؟؟؟!!!! توی اون حال و هوا به همه چیز فکر کردم جز عدالت...!!! ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 422
تشکر شده 994 بار در 549 پست
کتاب مورد علاقه : عشق پنهان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عدالت کلمه ای که به گوشم اشنا میاد ولی ندیدم حتی تو عدل خدا چرا باید اینجوری باشه چرا قسمت ما باید به این شکل باشه چرا اخه چرا ما؟ | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,950 بار در 5,946 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
هیچ کار خدا بی حکمت نیست عدالت... واژ ای که مثل خیلی از موجودات این کره ی خاکی که نسلشون منقرض شده اینم معنا و کاربردش منقرض شده واژه ای که جز دیروزها شده و حسرت فرداها و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | |||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: نصف جهان
(View Stats)
تشکرها: 492
تشکر شده 470 بار در 278 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای م،مودب پور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همه ما نمیتونیم درک کنیم چرا گاهی اوقات زندگی این جور برای ما رقم میخوره اون خداست که میدونه چی به نفع ماست چی به ضرر ما مردم اگه توکل داشته باشن زندگی کردن براشون راحت میشه من شنیدم هرقدر این دنیا سخت بگذره اگه امیدتو از دست ندی اون دنیا راحت تری گفته بودی که: چرا محو تماشای منی؟ و آن چان مات،که یک دم مژه بر هم نزنی! مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی! ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 693
تشکر شده 1,517 بار در 477 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم اینو میگم......... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
(View Stats)
تشکرها: 9,585
تشکر شده 10,706 بار در 4,149 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عدالت کلمه ای هست که ملت فقط ادعاشو دارن از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 491
تشکر شده 436 بار در 85 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی خیلی تاسف برانگیزه........... زندگي يعني بازي. سه ، دو ، يک … سوت داور............ بازي شروع شد.... دويدي ، دست و پا زدي ، غرق شدي ، دل شکستي ، عاشق شدي ، بي رحم شدي ، مهربان شدي… بچه بودي ، بزرگ شدي ، پير شدي سوت داور........ بازي تمام شد... زندگي را باختي اشکاتو پاک کن همسفر گاهي بايد بازي رو باخت اما اينو يادت باشه باز مي شه زندگي رو ساخت.... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم" آسمان مال من است!
(View Stats)
تشکرها: 5,237
تشکر شده 5,633 بار در 3,294 پست
کتاب مورد علاقه : khayam,hafez حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ............................. پنجره را باز كن و از اين هواي مطبوع باراني لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدر هيچكس نيست..! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط *N!LooFaR* : ۴ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۲۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم" آسمان مال من است!
(View Stats)
تشکرها: 5,237
تشکر شده 5,633 بار در 3,294 پست
کتاب مورد علاقه : khayam,hafez حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو ادما که عدالت کلا نایابه......... این دنیا که اصلا عادلانه نبوده فقط فقط فقط میخوام اون دنیا عدالت خدارو ببینم | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز كسي الان عدالت نداره اكه داشت كه دنيا خيلي قشنك ميشد وقتي دلم به درد مياد و کسي نيست به حرفهايم گوش کند، وقتي تمام غمهاي عالم در دلم نشسته است، وقتي احساس مي کنم دردمند ترين انسان عالمم... وقتي تمام عزيزانم با من غريبه مي شوند... و کسي نيست که حرمت اشکهاي نيمه شبم را حفظ کند... وقتي تمام عالم را قفس مي بينم... بي اختيار از کنار آنهايي که دوسشان دارم.. بي تفاوت مي گذرم... هیچ انتظاری ازکسی ندارم، و این نشان دهنده قدرت من نیست! مسئله ، خستگی از اعتمادهای شکسته است ![]() |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| عدالت |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |