| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : سیاره زمین
تشکرها: 8,041
تشکر شده 3,150 بار در 556 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دنیای آدمها دنیای عجیبی است ... تا وقتی عاشق نشده اند آسمان و زمین را به هم میریزند تا تنها نباشند تا عاشق شوند ، اما وقتی عاشق می شوند برای اینکه عشقشان را از دست ندهند یادشان می رود عاشقی کنند، و آن وقت است که دوباره تنها می شوند... باز جمعه سرد و سنگین بی تو آمد باز دل را دلخوش یک روز دیگر میکنم شاید بیایی ... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,774
تشکر شده 2,431 بار در 904 پست
کتاب مورد علاقه : استادبازی حالت من : | فکر کنم چند تای اول مدل تخت سرویس عروس بود ؟آره ؟ مرسی زیبا بودن می خوام بازم توی چشمام یه دنیا خاطره باشه توی آغوش من بازم ، یه عشق تازه پیدا شه میخوام رنگای شادی رو بپاشم روی کابوسم تو رویاهای رنگینم بازم دستاتو میبوسم تموم هق هق شبهام باید از گریه خالی شه باید توری بخندم که همه اشکام جاری شه تو رویاهای رنگینم بازم دستاتو میبوسم چشامو وقتی میبندی که بیشرمانه می سوزم همین امروز میسازم یه کلبه رو به روی تو اتاقی که تموم شب بگیره رنگ و بوی تو | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : ...
تشکرها: 6,891
تشکر شده 2,172 بار در 1,373 پست
کتاب مورد علاقه : پر-پرنده خارزار حالت من : | از اون جینگول مینگول داراش خوشم نیومد ولی اونا که ساده بود خوب بود........... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت
تشکرها: 3,577
تشکر شده 4,656 بار در 1,059 پست
کتاب مورد علاقه : زیادی زیادن حالت من : | مدل همشون خوبه ولی سفیده قشنگ تره...... ![]() نوشته های خودم: کارگروهی:کافه شکلاتی ...... کافه شکلاتی|نقد *** توصیه میشود: خالکوبی/افسونگر/روزای بارونی /تقاص/به خودت باختمت /کیلومتر صفر/طالع ماه /آبرویم را پس بده /معشوقه شیطان/تاریک است * نزدیک میشم وقتی حواست نیست / اونقدر که مرزی جز لباست نیست از پشت ِ سر چشماتو میگیرم/ بگو کیم که برگشتم،بگو وگرنه میمیرم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 25,049
تشکر شده 1,074 بار در 292 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن خیلی حالت من : | چقدر شلوغن ادم سرش گیج میره نگاشون کنه ساده بهتره ممنون............... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : •~*♥*~~*♥*~•
تشکرها: 6,657
تشکر شده 29,953 بار در 5,828 پست
کتاب مورد علاقه : •~*♥*~•twilight حالت من : | من که همشو دوست دارم خیلیییییییییییییییییییییی ییییی نازن ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : ×××جایی همین نزدیکی×××
تشکرها: 4,481
تشکر شده 4,564 بار در 1,703 پست
کتاب مورد علاقه : ×××خیلی زیادن××× حالت من : | ساده هاش قشنگ تر بود!!! تشکر از تایپیست های سایت نشان شخصیت والای شماست!!! ×~×~×~×~×~×~×~× ×~×~×~×~×~×~×~× | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : هرجا او باشد
تشکرها: 8,843
تشکر شده 1,708 بار در 714 پست
حالت من : | اون سفیده خیلی ناز بود ولی اخریا هم باحال بودن تنهاییم را با تو قسمت میکنم سهم کمی نیست گسترده تر از عالم تنهایی من عالمی نیست آنقدر غم دارم که میخواهم تمام فصل ها را بر سفره ی رنگین خود بنشانمت ، بنشین غمی نیست!! ![]() ![]() http://rahibeghalbesefidam.mihanblog.com | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : مــــَـــشهـدツ
تشکرها: 3,660
تشکر شده 7,198 بار در 993 پست
کتاب مورد علاقه : در امــتداد حَسـرت ♣ حالت من : | ساده شیک تر به نظرم مرسی | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 3,745
تشکر شده 2,057 بار در 756 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | گل آفتاب گردون داره اولی قشنگ بود توی اون همه چین و مدل تختای اولی آدم چه طوری میتونی راحت بخوابه؟؟؟ آدمک آخر دنیاست بخند ![]() آدمک خر نشوی گریه کنی... ![]() mahsa20 ![]() پرتو به قلم شایسته بانو(بخون و نپرس عالییییییییییییییه) خالکوبیshadow_das (لینک میشود چون به شدت عاشق لحن وشیوه ی روایتشم )کیلومتر ِ صفر | گروهی از نویسندگان نودهشتیا(معجون تابستانه ی نودوهشتیا خنک و دلچسب) | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برای, خانم, روتختی, عروس, مدل, ها |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |