| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : زير گنبد كبود
تشکرها: 20,233
تشکر شده 14,164 بار در 2,382 پست
| | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, $masoumeh$, $nooshin$, **sevdayi **, *ReiHaNe*, *یاس سپید*, 3TAREYE SHAB, 5011311, Abandokht, afrooz87, ani 2, D0nya, eli5, fatemeh.ss, khanom gol, lo-iii Jlc, malkusha, maryama1992a, mehrdokht, mina68, mitra.ym, mta farokhzad, N@zn@zi, nacm7114, niloofarane, parsadmehr, punio, rashna, sabayi, SAEED M2, saharnaz1390, saragh98, shirin jooni, silverstar, sparrow, tenten, zahra62, z}{r, [fakhte], ~N!na jOojOo~, ثـمیـن, رز وحشی, سرو آزاد, فاطيما1365, لي لي پي, نازبو, پرستوی مهاجر, پروکسیما, یخمک |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 1,722
تشکر شده 519 بار در 181 پست
کتاب مورد علاقه : یک عاشقانه آرام حالت من : | چه خوشگان اینااااااااا.......... ممنون | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 10,890 بار در 2,194 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | من از این خوشم اومد یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : خیلی دور،خیلی نزدیک
تشکرها: 19,370
تشکر شده 5,533 بار در 1,529 پست
کتاب مورد علاقه : یک عاشقانه آرام حالت من : | خیلی چرت بودن یاد لباسای بیمارستان افتادم که از همه طرف بازم اما بابت زحمتت ممنون دلتنگی هــــــــا ... گاه از جنس اشک اند ... و گاه از جنس بغض ... گاه سکوت می شوند ... و خاموش می مانند ... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون آبی
تشکرها: 10,218
تشکر شده 4,165 بار در 817 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | اینا کجاش خوشگله؟ | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : همین دور و برا
تشکرها: 10,444
تشکر شده 72,105 بار در 4,227 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | ![]() این مدلش از همشون بهتر بود تا اطلاع ثانوی این صفحه بسته میباشد. فقط برای پست رمان هام میام سایت . رمان حباب . ![]() ×نمیذارم از بودنم خسته شے×!!! ×× بیــا این تو اینجــاده پاشــو برو ×× × اگر ریشــه هام پیر و خشکــن ولـے × ×.نمیذارم از هم بپاشه تورو ... نمیذارم از هم بپاشه تو رو×!!! انجیل شیطان | تابستان 92 ![]() ![]() بگــو بازم هوامـُ دارـے و مثل همـه منو تنهــا نمیذارـے ُ بگو هستی تا نترسونتــم ظلمــت این شــب تکرارـے بگو هستے و روی ماهت رو امشب پشت ابرا پنهون نمیشه. آسمون بخت تیره ی من ابری نمیمونه همیشه ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : در آغوش خدا
تشکرها: 1,493
تشکر شده 1,087 بار در 523 پست
کتاب مورد علاقه : روانشناسی حالت من : | مرسییییییییییییییییی نازم هیچ کس ویرانیم را حس نکرد......وسعت حیرانیم را حس نکرد.....در میان خنده های تلخ من.....دیده ی بارانیم را حس نکرد......در هجوم لحظه های بی کسی....غربت پنهانیم را حس نکرد...آنکه با آغاز من مانوس بود........لحظه ی پایانیم را حس نکرد....... ![]() ![]() هیچکسو نمیخوام...... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : مرداب
تشکرها: 15,988
تشکر شده 54,327 بار در 1,958 پست
کتاب مورد علاقه : شاهنامه، شازده کوجولو حالت من : | همه شون خوب بودن ولی زرده یه چیز دیگه بود | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : خاک خدا
تشکرها: 15,754
تشکر شده 34,901 بار در 9,431 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | به نظر منم زیاد جالب نبودن ولی خب بازم ممنون بابت زحمتی که کشیدی. بـــعضی وقتا هســـت که دوست داری کنارت باشه، محـــــــکم بغلــــــت کنه بذاره اشـــک بریزی تا سبک شـی بـــــعد آروم تو گـوشت بگــه: «دیــــوونه من که بـــــاهاتم» | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : همسایه روشنی و همخونه تاریکی
تشکرها: 27,700
تشکر شده 25,744 بار در 8,706 پست
کتاب مورد علاقه : دردَم... حالت من : | ![]() این خوب بود ![]() تو به من خندیدی/ و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه ی همسایه سیب را دزدیدم باغیبان از پی من تند دوید/سیب را دست تو دید/غضب آلود به من کرد نگاه/سیب دندان زده از دست تو افتاد به خاک/و تو رفتی/و هنوز سالهاست در گوش من آرام آرام/خش خش گام تو تکرار کنان می دهد آزارم/ و من اندیشه کنان غرق در این پندارم/ که چرا با غچه ی کوچک ما سیب نداشت...! "حمید مصدق" عکس های انتزاعی دردَم|☼ آدما از آدما زود سیر میشن | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بلوز, حرير, خوشكل, دخترونه, مدل, چند |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |