| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : زمین
تشکرها: 47,902
تشکر شده 32,734 بار در 2,914 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز paul wesley متولد 23 ژولای 1982 Paul Wesley متولد و بزرگ شده ی نیوجرسی است. پاول یک خواهر بزرگتر به اسمه مونیکا و 2 خواهر کوچکتر از خودش به اسم های جولیا و لا دارد. موقعی که در تابستان در برنامه های هنری کلاس سوم شرکت کرد جذب بازیگری شد. و اغاز کار Paul Wesley در تلویزیون در سریال "Another World" (1964) بود او در سریال های 24 ، و CSI هم نقش افرینی کرده. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() فیلم گرافی: In Development: Something Blue (details only on IMDbPro) Director: 2010s 2000s 1990s "The Vampire Diaries" (6 episodes, 2009-2010) - Children of the Damned (2010) TV episode - History Repeating (2009) TV episode - Lost Girls (2009) TV episode - The Night of the Comet (2009) TV episode - Pilot (2009) TV episode (1 more) "Dexter" (9 episodes, 2007-2009) - Blinded by the Light (2009) TV episode - Living the Dream (2009) TV episode - I Had a Dream (2008) TV episode - The Damage a Man Can Do (2008) TV episode - Turning Biminese (2008) TV episode (4 more) "Cold Case" (4 episodes, 2005-2009) - Libertyville (2009) TV episode - Jackals (2009) TV episode - Fireflies (2006) TV episode - Saving Patrick Bubley (2005) TV episode "True Blood" (1 episode, 2008) - Burning House of Love (2008) TV episode "October Road." (1 episode, 2008) - We Lived Like Giants (2008) TV episode "Life" (1 episode, 2007) - Serious Control Issues (2007) TV episode "Shark" (3 episodes, 2007) - Burning Sensation (2007) TV episode (uncredited) - Eye of the Beholder (2007) TV episode - Blind Trust (2007) TV episode "The Nine" (1 episode, 2007) - Confessions (2007) TV episode "Traveler" (1 episode, 2007) - New Haven (2007) TV episode Chaos Theory (2007/I) "Eyes" (1 episode, 2007) - Whistleblower (2007) TV episode "Video on Trial" (1 episode, 2006) ... aka V.O.T. (Canada: English title: short title) - Episode #1.23 (2006) TV episode (archive footage) Blink 182: Greatest Hits (2005) (V) (videos "What's My Age Again?" and "All The Small Things") Underclassman (2005) "Veronica Mars" (3 episodes, 2004-2005) - A Trip to the Dentist (2005) TV episode - Mars vs. Mars (2005) TV episode - Drinking the Kool-Aid (2004) TV episode Pretty Persuasion (2005) Weezer: Video Capture Device - Treasures from the Vault 1991-2002 (2004) (V) (videos "Hash Pipe", "Island in the Sun [1st Version]", "Dope Nose" and "Keep Fishin'") "Oliver Beene" (2003) TV series (unknown episodes) "Fastlane" (2 episodes, 2002-2003) - Defense (2003) TV episode - Ray Ray (2002) TV episode P.O.D.: Still Payin' Dues (2002) (V) (video "Southtown") "Rock the House" (2002) TV series 311: Enlarged to Show Detail 2 (2001) (V) (video "Flowing") ... aka E.T.S.D.2 (USA: promotional title) Blink 182: The Urethra Chronicles (1999) (V) ("What's My Age Again?", "All The Small Things" videos) Stung (1999) "Making the Video" (1999) TV series (unknown episodes منبع: parsiandc.ir | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : teh
تشکرها: 69,094
تشکر شده 69,208 بار در 8,120 پست
کتاب مورد علاقه : Jane Austen حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() نمی دونم چرا ![]() ولی ازش خوشم میاد یه سبک خاصی داره ولی به نظرم خیلی به درد فیلمای اکشن می خوره من هم از ایان خوشم میاد هم پاول بیوگرافیش در ویکی پدیا http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%...B3%D9%84%DB%8C فعلا یه مدت نمی تونم به پی اما جواب بدم. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : مازندران
تشکرها: 137
تشکر شده 775 بار در 156 پست
کتاب مورد علاقه : رمان عاشقانه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز Paul Wesley متولد و بزرگ شده ی نیوجرسی است. پاول یک خواهر بزرگتر به اسمه مونیکا و 2 خواهر کوچکتر از خودش به اسم های جولیا و لا دارد. موقعی که در تابستان در برنامه های هنری کلاس سوم شرکت کرد جذب بازیگری شد. و اغاز کار Paul Wesley در تلویزیون در سریال "Another World" (1964) بود او در سریال های 24 ، و CSI هم نقش افرینی کرده.در سال 2010 هم با توری دویتو ازدواج کردکه هم اکنون وی در فیلم خاطرات یک خون آشام بازی میکند وبه عنوان یک دکتر وارد ماجرا شد. اینم عکسشون: { A.b.o.u.t } کسی که راحت تو رو میزاره زیر پاش و میره دو قدم جلوتر زیر پای کسه دیگه ایی له میشه ... قانون طبیعت اینه از هر دست بدی از همون دست میگیری | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : هرجا او باشد
تشکرها: 8,843
تشکر شده 1,708 بار در 714 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون تو خاطرات یک خون آشام عالی بازی میکنه!! تنهاییم را با تو قسمت میکنم سهم کمی نیست گسترده تر از عالم تنهایی من عالمی نیست آنقدر غم دارم که میخواهم تمام فصل ها را بر سفره ی رنگین خود بنشانمت ، بنشین غمی نیست!! ![]() ![]() http://rahibeghalbesefidam.mihanblog.com | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : اصفهان نصف جهان
تشکرها: 22,875
تشکر شده 1,878 بار در 1,009 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا اونجا که من دیدم دکتر نبوده یک دانش اموزه جوان است ....در فیلم خون اشام خیلی دوسش دارم حیف شد واقعا ازدواج کرده بدشانسی رو می بینییییییییی ![]() آری ، آغاز دوست داشتن است گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نیندیشم که همین دوست داشتن زیباست | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 23,453
تشکر شده 7,321 بار در 4,932 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب وبربادرفت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اه چرا ازدواج کر د | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : در میان خاطرات....
تشکرها: 1,609
تشکر شده 439 بار در 293 پست
کتاب مورد علاقه : میزبان. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی هنرمنده ها اما نمیدونم چرا اصلا ازش خوشم نمیاد. خواستم چشمهایش را از پشتبگیرم, دیدم طاغت نامهایی که به زبان می اورد را ندارم... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 3,322
تشکر شده 5,160 بار در 1,428 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز نگووووووو یه جاهایی خیلی جذاب و ناز بازی میکنه اما به پای دیمن نمیرسه الینا:چرا نمیزاری مردم چهره ی خوب تو رو هم ببینن؟ دیمن:چون وقتی آدما خوبی ببینن انتظار خوبی دارن، و من نمیخوام زندگیم رو بر پایه ی انتظارات بقیه بنا کنم. The Vampire Diaries | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : East TeHraN
تشکرها: 478
تشکر شده 15,826 بار در 1,849 پست
کتاب مورد علاقه : NoThInG حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام دوستان عزیز بیوگرافی کوتاهی از استفن رو براتون میزارم، امیدوارم که خوشتون بیاد: پائول ویسلی در 23 جولای 1982 در نیوبرانزوویک نیوجرسی به دنیا آمد. پدر و مادر او لهستانی هستند به نام های اگنیسزتا و توماس ویسلیسکی استفان سریال مورد علاقه ما در مارلبرو(واقعا در ایالت نیوجرسی)رشد یافت. او دارای یک خواهر بزرگتر به نام مونیکا و دو خواهر کوچک تر به نام های جولیا و لیا هست. علاوه بر انگلیسی، به زبان لهستانی هم تسلط کامل داره چون تا 16 سالگی 4 ماه به لهستان میرفت. او به طور پراکنده در سریال های تلویزیونی معروفی همچون 24 و 8 قانون ساده و رویاهای امریکایی و دریاچه گرگ نقش آفرینی کرده اما پس از بازی در قالب یکی از نقش های اصلی سریال خاطرات خون اشام در سال 2009 به اوج محبوبیت خود رسید. ![]() اگه خوشتان آمد دکمه ی تشکر را بفشارید ![]() || من افتخار گرگام. وصله بند نافم به تهران || || اونجا که زیاده توش فقیر || || خیاطی یه طبّه، اعتبار مردم دوختنی || |+| ویرایش توسط Mamad-sharghi : ۹ خرداد ۱۳۹۱ در ساعت ۰۸:۳۶ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : جایی در همان نزدیکی ها
تشکرها: 8,856
تشکر شده 13,990 بار در 3,838 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پاول توماس واسیلیسکی (زده 23 جولای 1982)یک بازیگر امریکایی است. او بیشتر به نام پاول ویسلی شناخته شده.یکی از شنناخته شده ترین نقش هایش استفان سالواتوره در سریال خاطرات خون اشام ساخت شبکه ی سی دابلیو است که همین منجر به دریافت جوایزی از جشنواره های مختلف شد. پائول ویسلی در 23 جولای 1982 در نیوبرانزوویک نیوجرسی با پدر و مادری لهستانی یه نام های اگنیسزتا و توماس ویسلیسکی دیده به جهان گشود و در مارلبرو(واقعا در ایالت نیوجرسی)رشد یافت. او دارای یک خواهر بزرگتر به نام مونیکا و دو خواهر کوچک تر به نام های جولیا و لیا هست. علاوه بر اینگلیسی او به لهستانی هم تکلم میکند چون تا 16 سالگی 4 ماه به لهستان میرفت. او به طور پراکنده در سریال های تلویزیونی معروفی همچون 24 و 8 قانون ساده و رویاهای امریکایی و دریاچه گرگ نقش افرینی کرده اما پس از بازی در قالب یکی از نقش های اصلی سریال خاطرات خون اشام در سال 2009 به اوج محبوبیت خود رسید. خیلی وقت است از چیــــزهایی که دوستشان داریم ساده دل می کنیــــــــم.!! پس چقدر در این مصیبت حرفه ای هستیم ، که جدایـــــــــــی نادر از سیمینمان ، کل دنیـــــــا را میـــــــــــگیرد... یه رمان خیلی خمشل : ♠ تک خال میدان ♥ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| paul, wesley, wesley or, آشام, استفن, استفن or, بازیگر, بیوگرافی, خاطرات, خون, سالواتورهپائول, سالواتورهپاول, سریال, ویسلی, پائول |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |