| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : روی زمین خدا
تشکرها: 29,586
تشکر شده 3,487 بار در 875 پست
کتاب مورد علاقه : چشمانی به رنگ عسل حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() توجه کنید . . . . بیشتر توجه کنید . . . . از توجه شما سپاس گذاريم ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : تو باغچه!
تشکرها: 37,276
تشکر شده 15,029 بار در 4,541 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که اسمش کتاب باش حالت من : | اینا بهار اند؟!به نطرم برای هر فصلی خوب اند حتی فصل سرد | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : yazd
تشکرها: 14
تشکر شده 171 بار در 68 پست
حالت من : | ملسیییییی بگین که عاشقت مرد دیگه نیا سراغش | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : TeH
تشکرها: 3,874
تشکر شده 1,624 بار در 679 پست
کتاب مورد علاقه : ..... حالت من : | مرسی من از دومی خوشم اومداز بقیه بهتر بود ینی خوشگل بود یه عاشق میگه : اگه اتفاقی واست بیفته ؛ میمیرم ! اما …. یه رفیق میگه : اگه بمیرم هم نمیذارم اتفاقی برات بیفته … !!! ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : انتهای نگاه یه دوست ...!
تشکرها: 6,428
تشکر شده 7,228 بار در 1,385 پست
کتاب مورد علاقه : آخرین انار دنیا و ... حالت من : | سومی و دومی..بهتر بودند...
نداری،خبر ز حالِ من نداری ... که دل به جاده میسپاری سحر ندارد این شبِ تار ... مرا به خاطرت نگه دار × میرم تو خواب زمستونی × دل نوشته های پری مثل![]()
| ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : اتورپاتگان
تشکرها: 9,453
تشکر شده 5,382 بار در 830 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | یا خدا اینا کجاشون بهاره است ولی دستت درد نکنه | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : Iran19
تشکرها: 5,526
تشکر شده 2,200 بار در 945 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | کرمه و مشکیه و بنفشه شیک بودند | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 4,181
تشکر شده 266 بار در 149 پست
حالت من : | قشنگ بودند رمانهایی که می خوانم: لب های خاموش شاه شطرنج غرب...وحشی آرام نیمه تو را پرسه می زنم آسمان دیشب - آسمان امشب | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون خدا
تشکرها: 6,621
تشکر شده 1,488 بار در 855 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود،همخونه حالت من : | مرسییییییی عسیسم ♡آموخته ام هرگاه کسی یادم نکرد؛ من یادش کنم ، شاید او تنهاتر از من باشد ♡ ------------------------------------------------------------------------------------------ | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : همین دور و برا
تشکرها: 10,398
تشکر شده 71,878 بار در 4,206 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | ![]() بدون اون ساق و روسری این شکلی خوب میشه تا اطلاع ثانوی این صفحه بسته میباشد. فقط برای پست رمان هام میام سایت . رمان حباب . ![]() ×نمیذارم از بودنم خسته شے×!!! ×× بیــا این تو اینجــاده پاشــو برو ×× × اگر ریشــه هام پیر و خشکــن ولـے × ×.نمیذارم از هم بپاشه تورو ... نمیذارم از هم بپاشه تو رو×!!! انجیل شیطان | تابستان 92 پروانگی | تابستان 92 با موضوعی متفاوت![]() بگــو بازم هوامـُ دارـے و مثل همـه منو تنهــا نمیذارـے ُ بگو هستی تا نترسونتــم ظلمــت این شــب تکرارـے بگو هستے و روی ماهت رو امشب پشت ابرا پنهون نمیشه. آسمون بخت تیره ی من ابری نمیمونه همیشه ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بهاره, جدیدترین, سال91, مانتو, مدل, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |