| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش سرگرمی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 7,017
تشکر شده 22,907 بار در 6,292 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز عکسهای فیلم «سفیدبرفی و مرد شکارچی» منتشر شد خبرگزاری فارس: در حالی که چند هفته از شروع ساخت فیلم سینمایی «سفید برفی و مرد شکارچی» میگذرد، اولین عکسها از این فیلم منتشر شد. به گزارش خبرگزاری فارس، کمپانی هالیوودی «یونیورسال» که از چند هفته پیش تولید فیلم سینمایی «سفید برفی و مرد شکارچی» به کارگردانی «روبرت ساندرس» را آغاز کرده، اخیرا نیز اولین عکسهای مربوط به این فیلم را منتشر کرده است. در این فیلم «کریستن استوارت»، «کریس همسورث» و «چارلیز ترون» ایفای نقش میکنند. روی دست خودم مانده ام آینه ها را زیر و رو می کنم می تکانم حتی خبری نیست مرا اگر می بینید تصویر ِ تداوم یافته ی ذهن شماست من گم شده ام آقا! ساعت... ببخشید نه؛ آینه دارید!؟ | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : سیرک عجایب
تشکرها: 3,165
تشکر شده 3,259 بار در 1,110 پست
کتاب مورد علاقه : رویای روی تپه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اخی بلا نقش سفیدبرفیه ادوارد کو پس؟ آرامشم در این روزها مدیون همان "انتظاریست" که دیگر از "هیچکس" ندارم! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : قبرستون
تشکرها: 22,688
تشکر شده 9,075 بار در 1,829 پست
کتاب مورد علاقه : twilight|غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اصلا فکر نمیکنم به کریستین همون بلا نقش سفید برفی بیاااد همون بلا بهتره...... مرسیی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| «سفیدبرفی, شد, شکارچی», عکسهای, فیلم, مرد, منتشر, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |