| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: زير سقف خدا
تشکرها: 923
تشکر شده 432 بار در 190 پست
کتاب مورد علاقه : جاده زندگي حالت من : | هه....چه خوشتیپه.... دلم شکست ؟! عیبی ندارد شکستنی ست دیگر لعنتی ، می شکند اصلا فدای سرت قضا و بلا بود از سرت دور شد ...... اشکم بی امان می ریزد مهم نیست آب روشنی ست خانه ات تا ابد روشن الهی با خاطر خسته از اغیار و به فضل تو امیدوار،دست از غیر تو شسته ودر انتظار رحمتت نشسته ام بدهی کریمی،ندهی حکیمی،بخوانی شاکرم،برانی صابرم الهی احوالم چنان است که میدانی و اعمالم چنین است که می بینی. نه پای گریز دارم و نه زبان ستیز... خداوندشونه هامونو نیافریدهکه فقطکوله بار غمهارو روش بذاریم،آفریده که بعضیوقتا بندازیمشبالا وبگیم"بی خیال" | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش پزشکی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: هر جای شاد بی غم :)
تشکرها: 1,256
تشکر شده 4,112 بار در 1,362 پست
کتاب مورد علاقه : رمان دوست ندارم حالت من : | ![]() حالا این گوسفنده چنده کم بگید خریداریم نیا باران![]() زمین جای قشنگی نیست من از جنس زمینم،خوب میدانم که گل با آنکه در عقد زنبور است ![]() اما از یک طرف پروانه را هم دوست میدارد! ![]() | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: همین دور و برا
تشکرها: 2,418
تشکر شده 2,118 بار در 1,378 پست
کتاب مورد علاقه : سفیر حالت من : | وای عینک دودیشو............. زشیر شتر خوردنو سوسمار عرب را رسیده است به جایی کار که تاج کیانی کند خواستار؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!( البته عربایی که تو ایران زندگی می کنن ایرانی و هموطنای ما هستنو منظورم به این عزیزان نیست)خلیج پارس بوده و همیشه خواهد ماند....... تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی همیشه متعلق به ماست و دریای مازندران هم همینطور........ با عرض معذرت عزیزانی که زیر 18 سال هستن به من درخواست دوستی ندن چون از پذیرفتنشون معذورم نه از نظر قانونی درسته و نه از نظر وجدانی........... عاشقانه همه کاربرای این سایتم دوست دارم و برای همه احترام قائلم و این درخواستو بی احترامی به خوشون تلقی نکنن من عذاب وجدان می گیرم و با این مسئله مشکل دارم.................... ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بازار, بر, تاثیر, کلاس, گوسفندان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |