| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: جهان سوم
(View Stats)
تشکرها: 14,141
تشکر شده 431,267 بار در 2,166 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | پست بسیار مفید : +24 امتیاز سلام سلام سلام ![]() خوبین؟ ![]() خوشین؟ ![]() سلامتین؟ ![]() نقدش هم همین الان گذاشتم تا با نظرات و پیشنهادات و انتقاداتون روند کار بهتر پیش بره. دوستتون دارم زیاد زیاد هرچی بگم کمم میاد ![]() ![]() ![]() لینک داستان: من...تو...او...دیگری! | sun daughter کاربر انجمن مقدمه اش و از یه جمله ی دکتر شریعتی نوشتم. مقدمه: من تو را دوست دارم و دیگری مرا و تو دیگری را و در این میان همه تنهاییم... (دکتر علی شریعتی) **** این سرشت زمانه است زنجیره ی افسوس های سرگردان این رسم وادی دیو سیرت است من از همین جا درست اینجا همین دنیای فانی در این بدرود ها در این ایام وانفسا فریاد وارانه می گویم : من عاشق تو هستم تو عاشق او او عاشق دیگری ... همه درد مندیم و گلاویز با تنهایی جان به ستوه امد از این همه بی کسی و درد مشترک بی هم نفسی خورشید. ر ![]() با سپاس فراوان از بلــوط عزیزم برای طراحی جلد. خلاصه: مهندس آرمیتاآرمند دختری خودساخته است که شرکت بزرگ مهر که ارائه دهنده ی تجهیزات پزشکی هست و مدیریت میکنه ... افکار خاصی داره ... سعی میکنه روشنفکر باشه ... و فکر میکنه که عشق به هیچ وجه وجود نداره و هیچ وقت عاشق نمیشه ... اما با کسی اشنا میشه که تصمیم میگیره : کلا فکر نکنه و تز نده!!! ![]() *پاورقی* آرمیتا: پرهیزکار/ ارامش یافته/الهه ی ارامش پی نوشت: عکس و بلوط عزیزم زحمت درست کردنشو کشیده یک دنیا ازش ممنونم ویرایش توسط ~sun daughter~ : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ در ساعت ۱۱:۳۹ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, # بلوط #, * ترنم بهار *, *anahit*, *aras*, *bi gharar*, --nadin--, ...rainy, alonesachlie, Astrgirl, baran72, believe me, bella persiana, blue-girl, cemira, D0nya, fatima1390, flavia, fosa, harimeshgh, hassanbarbarz, homaa, icicle, khanom gol, Khate Siah, KHJ.N, ladyscreamerr, leila.kh, liza76, mahisadun, mahsa/k, Mari958, mehr68, Memolina, Mina, mobinaa, nasibe1388, negin-joon, NIKSA, nilou6, nutty, parmis86, pary kocholo94, raScal, ratanaz, redmoon333, REMIX, rose33, sahely, samid, sanaz_, SaRa, sara_n, sargashteh, shabtab, si.genza, siah, sollmaz, Star-crossed, taraneh24, tghyasfr, vanas, Z.BITA, zahra.gol, zahra_jk, ~anahita~, آرتمیس 98, بلــوط, حاجی بلا, خانم فسقلی, راحله 19, زهرا.الف, ستاره یخی, سرتق, سیاوش 68, فاطمه1, فافانی, نازنین جونم, ناهور, ياابالفضل, گل باقالی سفید, گيس گلابتون, ✔شــــاد ی20 ๏̯͡๏ |
| | #2 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 5,832
تشکر شده 2,453 بار در 387 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام. خسته نباشی عزیزم! ![]() من اینو خیلی مطمئن نیستم اما فکر کنم معنی این جمله: نقل قول:
بازم میگم... خیلی مطمئن نیستم! از آجیل شب عید چند پسته ی لال مانده است، آنها که لب گشودند، خورده شدند و آنها که لال ماندند، شکستند... دندانساز راست می گفت: " پسته ی لال دندان شکن است! "... حسین پناهی هستي من | كريستين هيگينز | مترجمين نود و هشتي | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جای خوب
(View Stats)
تشکرها: 13,584
تشکر شده 393 بار در 103 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلااااااااااااااااااااااا م ![]() آخجون یه رمان جدید دیگه از خورشید عزیز ![]() خوب من هنوز نمیتونم تو یک قسمت نقد کنم ولی شروعش خوب بود آدمو جذب میکنه که بخواد بدونه بقیه ش چه جوریه ![]() به نظر دختر مغرور و از خودمتشکری میاد آرمیتا البته شاید تو قسمتای بعدی نظرم عوض شه ![]() منو رها کردی و واست شدم غريبه ![]() حرفات همش دروغ بود ؟ خيلی برام عجيبه! ![]() ----------------------------------------------- برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: جهان سوم
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
اون چون کلمه به کلمه ترجمه شده اینطوری شده. هر جفتش همین معنی و میده. مرسی از اینکه گفتی ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:
مرسی ک میخونیش فدات بشم امیدوارم تا تهش همراهی کنی ![]() ![]() ![]() | ||||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: paytakht
(View Stats)
تشکرها: 2,157
تشکر شده 66,477 بار در 464 پست
کتاب مورد علاقه : Ehtemalan Gom shodeam.. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام... تبریک واسه رمان جدید! فقط خواننده ی موزیکم بنویسی ممنون می شم. در انتظار لبخند یک گنجشک روز را به شب باید رساند هنوز بر این باورم که معجزه٬ چیزی بیشتر از عاشق شدن یک کرگدن نیست! ![]() دل نوشته و داستان کوتاه یادداشتی بر داستان ها معرفی کتاب | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 20,817
تشکر شده 9,516 بار در 1,763 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلاممممم ![]() ![]() چه عالییییی.. تا دیروز میگفتم کاش زندگی تموم نشده بود.. الان خیلی خوشحالمم ![]() مقدمه اینات خیلی قشنگ بوود .. پست اولو هنوز نخوندم عکس.. انگیزشون چی بوده با همن واقعا جمله بندی بلد نیستم! ![]() آخ جون دختر خود ساخته.. بدم میاد از دخیای لووس ![]() موفق باشییییی اینجا شهر قصه های مادر بزرگ نیست ! آسمانش را هرگز آبی ندیده ام ... من از اینجا خواهم رفت و فرقی هم نمیکند که چراغی داشته باشم یا نه .. کسی که می گریزد، از گم شدن نمی هراسد ! .. | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر سایه دوست,توی این دنیای رنگارنگ و شیطون و دیوونه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان-شعر | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خورشید خانومی- تازه به دوسام اس دادم همه ابراز خوشحالی کردن اجیمم خندید اخه همه طرفدارتیم-سحردوسم ابادانی-گفت خورشیدی لطفا اخر اینم..اهوم..همون دیه خوب تموم کن-خیلی سلام رسوندن-دوستای خوابگاهیم هستن من رمان ها رو براشون میبرم...مرسی گلی باارزوی موفقیت...بوسسس برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید /hajibala.blogfa.com/ متنفرم! از خاطره هایی که وقتی بهشون فکرمیکنم میگم:وای من چقدراحمق بودم! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
مرسی که میخونیش اره منم بدم میاد از دخترای لوس. امیدوارم خوب در بیاد.مرسی بازم نقد بیا ![]() ======================== سلام خورشید خانومی- تازه به دوسام اس دادم همه ابراز خوشحالی کردن اجیمم خندید اخه همه طرفدارتیم-سحردوسم ابادانی-گفت خورشیدی لطفا اخر اینم..اهوم..همون دیه خوب تموم کن-خیلی سلام رسوندن-دوستای خوابگاهیم هستن من رمان ها رو براشون میبرم...مرسی گلی باارزوی موفقیت...بوسسس قربونت برم حاجی بلا جونم ![]() مرسی از لطف و مهربونیت. ![]() امیدوارم این یکی هم خوب باشه ![]() | |||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خورشیدی ![]() نه خسته...آفرین...خوشم میاد تموم نکرده یکی دیگه شروع می کنی... ![]() خب می رسیم به رمان جدیدت...من تو او دیگری.... ![]() اسم جذابی داره...و اون جمله دکتر شریعتی....خیلی ها شنیدیم و خیلی ها بهش فکر کردیم...رمان تو هم حتما قصد داره درباره این جمله به ماچیزایی رو بگه که در قالب داستان باید یاد بگیریم.... ![]() عکس رمانت رو هم دوست دارم هم دوست ندارم.... ![]() دوست ندارم : ![]() عکس رمانهایی که چهره دارن ناخودآگاه باعث یک تصویرسازی ذهنی از شخصیت ها میشه....قیافه هاشون خیلی غربی هست! دوست دارم : ![]() بخاطر جهت نگاهشون....همانطور که خودت نوشتی....کاملا تداعی کننده اسم رمان هست. درباره رمان : ![]() فقط پست اول رو خوندم ....دیدم پست دوم گذاشتی هنوز نخوندم.... ![]() تصویر سازی از محیط اتاق کار آرمیتا فوق العاده بود....کاملا از صحبت های پست اول و نحوه گزینش حسابدار تونستم شخصیت آرمیتا رو درک کنم..... ![]() تا اینجا قوق العاده بود...امیدوارم بتونم تا آخرین پست همراهیت کنم....چون خیلی تند تند میذاری....من عقب می یفتم از خوندن... ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| daughter, sun, بررسی, معرفی, منتواودیگری, نقد, و, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |