| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,803
تشکر شده 270 بار در 137 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام خورشید حونم وای باز هم یک رمان عالی دیگه ممنون اول از همه مقدمه که همیشه خیلی خوب و عالی مینویسی بعد هم ممنون از اسمهایی که انتخاب میکنی همه اسمهای قدیمی و زیبا و بعضی از اسمها هم که ممکنه برای خیلی عجیب باشه مثل نوتریکا یا ونداد اما داستان شخصیت ارمیتا که از زمان رانندگی نشون دادی چطوری بخوبی اعتماد داره و میتونه خونسردیشو نشون بده و چطور در شرکتش رفتار میکنه در حد یک مدیر منظبط و سرسخت اشاره به تمام زوایای دفترش که این وسط لیوان با نقش سیلوستر و توییتر با بقیه خیلی متفاوت بود شیوه استخدامش برای یک زن جالب بود اینکه دوست نداشت مصاحبه رو خودش انجام بده و بعد وقتی براساس موارد مختلف پرونده ها رو جدا میکرد فکر کردم فقط میخواد کاری کرده باشه و اهمیتی به موضوع نمیده اما برعکس شد و باز هم یک مدیر خوب رو نشون داد و بعد هم استخدام یک زن کاری که در بقیه جاها برعکسه متاسفانه و به اقایون بیشتر بها میدن و باز هم برخوردی که با مازیار داشت من که خیلی خوشم اومد موفق باشی ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون آبی
(View Stats)
تشکرها: 1,932
تشکر شده 28,939 بار در 528 پست
کتاب مورد علاقه : سلطانه اثر کالین فالک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ببین من الان نقدم میاد اما چیزی تو چنته ندارم آخه هیچی نمیدونم خداییش اول داستان رفتم توبحر این ترانه اما چیزی دستگیرم نشد.از مقدمه ش خوشم اومد.دستت درد نکنه![]() اما مثل اینکه بهت آسایش نیومده حالا بزار زندگی غیر مشترک از گلومون بره پایین بعداین یکی رو بزار جلومون.دختر چقدر هولی | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: دختر خوب اباد
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : افسون سبز و همخونه....... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به به سلام خورشید گلم بابا بچه ها راس می گن یه ذره استراحت می کردی بعد می اومدی سراغ این یکی ولی به هر حال رمانت جذابیت خاص خودشو داره من که خیلی خوشم اومد ![]() زندگی بال و پری دارد با وسعت عشق و پرشی دارد با وسعت مرگ ![]() | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 1,848
تشکر شده 1,808 بار در 747 پست
کتاب مورد علاقه : پدر خوب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی موضوعش باحاله...........دوسش دارم......از قیافه دختره هم بگو گلم مرسی.......... زندگی زیباست.......!! آری واقعا زیباست. ![]() شاهکارای نویسندگان نودو هشتی![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سانی تو آخرش منو دیوونه می کنییییییی!!!!!! اومدم دیدم دو تا رمان دیگه............ اینو با قایمکی............ ای خدا..... ولی در هر صورت عاشق خودت و رماناتم......... برانت فدات فرندت..... | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مترجمین نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 8,142
تشکر شده 9,354 بار در 869 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام !!! چه خبر ؟؟؟ تبریک به خاطر شروع رمان جدیدت ! ![]() دیگه سعی می کنم با دیدن اسمت جلوی یه رمان جدید شوکه نشم ! ولی یه مقدار سخته !!! ![]() آرمیتا آرمند ... اسم دوسته من هم آرمیتا ست. برم بهش بگم بیاد بخونه ولی جدا از این من واقعاً از اسم آرمیتا خوشم میاد. جزء اسم های موردعلاقمه.هنوز که داستان روند خودش رو که پیدا نکرده ولی تا همین جا هم خیلی خوب بوده. اول از همه اون قسمت سلام کردنا خیلی بامزه بود بعد توصیف اتاق خیلی خیلی جالب بود. می دونی ... توصیفات یه جورین که آدم خوشش میاد بخونتشون. انگار فرق دارن. به نکات ریز توجه می کنی و این آدم رو جذب می کنه. از این توصیف ها بیشتر بکن ! من عاشقشونم !! راستی توصیف پرستو هم خیلی خوب بود. کاملاً تونستم تو ذهنم تصورش کنم. ولی هنوز از تصور آرمیتا عاجزم ! ![]() شاید قضیه مازیار یه مقدار دیرتر اتفاق می افتاد بهتر بود. می دونم که اینطوری می خواستی نشون بدی که آرمیتا چطور شخصیتی داره ... اما یه کم فضا زود تغییر کرد ، البته شاید هم اشتباه می کنم ! با این حال خوب بود. ولی درمورد مازیار نظر نمی دم ... چون نفهمیدم چطور شخصیتی داره !![]() ولی آرمیتا رو فوق العاده به وجود آوردی !! همونطور که خودتم می دونی شخصیت هایی که می سازی متفاوتن و من از این قسمت رمانات واقعاً خوشم میاد ! دیگه فکر کنم تا اینجا همین ! ![]() مرسی به خاطر رمان های عالیت!!!! ![]() ![]() ![]() راستی ولنتاینت هم مبارک ![]() ویرایش توسط !@farimah : ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۶:۴۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یک خورده با دک شدن مازیار مشکل دارم!.... نمی دونم احساس کردم خیلی عجیب بودکه یه مرد اینقدر راحت خودشو بکشه کنار...دستت طلا.... تا حالا که قشنگ بوده ببینم چکار می کنی... ![]() | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: منظومه شمسي
(View Stats)
تشکرها: 1,177
تشکر شده 2,625 بار در 1,143 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عليكم................ واي بهتر نيست يه كم فاصله بدي بين رمانات چند تا چند تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرم با اين كارت كيفيت رماناي خودت مياد پايين............. ديدي كه از اين جديده زياد استقبال نكردن.ولي بدك نبود........... شما كه انقد قلم روون و خوبي داري.الكي ارزش كارتو با اين رمانا نيار پايين منظورم اين نبود در كل گفتم............ اگه دقت كرده باشي نويسنده هاي خوب رمانشون كمه.......... يه چيز ديگه غلط املاييات زياد بود خيلي جا به جا نوشته بودي........... شرمنده كه زيادي ركم..........ولي چه كنيم ديگه ببخش......... والسلام عليك و بركاته....... !خدايا عاشقتم! فقط همينو دارم كه بگم! خدا تنها معشوقي است كه خيانت نمي كند. خوشحال ميشم به كلبه ي تنهايي منو خدا سر بزنيد![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: جهان سوم
(View Stats)
تشکرها: 14,141
تشکر شده 431,267 بار در 2,166 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
مرسی از نظرت اینو امروز گذاشتم یعنی از ساعت دقیقا 3:18 یعنی این همه خط تشکر و امتیاز نزدیک 100 استقبال نیست ![]() من استقبال و تشکر و امتیاز اصلا برام ارزش نداره. ارزش کارمو با کدوم رمانا پایین نیارم؟؟؟ من خودمم به شخصه خیلی رکم . اره میدونم ... ولی حوصله ی ویرایش نیست. ای شالا برای پی دی افش ویرایشش میکنم و تمیز تحویل میدم. ممنون از این که میای نقد. من ادعایی بر خوب بودن و نویسنده بودن ندارم. فقط وفقط محض سرگرمی خودم مینویسم... چیزی هم بهم نمیدن ولی ...! مرسی از نظرتون ن ن ن رک صحبت کردید منم رک جواب دادم. دوستون دارم. بوس بوس ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================= الهامی(ردمون ) قصه رو دنبال کن ... حالا مونده هنوز... ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: جهان سوم
(View Stats)
تشکرها: 14,141
تشکر شده 431,267 بار در 2,166 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
قربونت برم امیدوارم باز م تو نقد بیای هرچند در س ومدرسه داری عزیزم ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| daughter, sun, بررسی, معرفی, منتواودیگری, نقد, و, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |