| |||
| | #101 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: وراااااامین
(View Stats)
تشکرها: 576
تشکر شده 25 بار در 13 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واااااااااااااااااااای آجی مشتاقانه منتظر پست جدیدت هستم ![]() عزیزم تو که تو سایتی خو چرا یه پست نمی ذاری که دل ما رو هم شاد کنی؟ ![]() من که هی میام اینجا میبینم پست نذاشتی ناراحت بر میگردم ![]() ولی شوخیدم عزیزم هر وقت که تونستی پست بذار دل منم شاد کن باشه؟ ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #102 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 467
تشکر شده 81 بار در 29 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز قهری باهامون؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #103 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: وراااااامین
(View Stats)
تشکرها: 576
تشکر شده 25 بار در 13 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آجی نکنه واقعا قهری؟ ![]() اگه قهری بگوا ![]() من که هی میام اینجا میبینم آجی خورشید چیزی نذاشته سرافکنده میشم بر میگردم ویرایش توسط FiFi joon : ۳ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۰۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #104 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: اینجا
(View Stats)
تشکرها: 2,698
تشکر شده 373 بار در 143 پست
کتاب مورد علاقه : راز فال ورق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه دنیای واقعی.باور پذیره.شخصیتا تا این جا که خیلی خوبن. | ||||||||
| | |
| | #105 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 15
تشکر شده 8 بار در 4 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام رمان خیلی قشنگیه 2-3 پست رو خوندم خیلی زیباست و خوشم اومد جذبش شدم مثل رمان زندگی غیر مشترک رو هم ازت خونده بودم که خیلی دوسش داشتم![]() ![]() من معمولا در حال تایپا رو نمیخونم چون معلوم نیست آخرش چی میشه چون کتابایی که آخرش بد تموم میشه رو اصلا دوس ندارم رو اعصابه امیدوارم این رمانت خوب تموم شه یه لطف اگه کنی و بگی آخرش خوب تموم میشه یا خیلی خوب میشه (نمیدونم هرجور صلاح میدونی ولی اگه قرار بد تموم شه ولی نمیخوای تهشو لو بدی بهم پ.خ کن اگه مقدوره )ممنونم ازت | ||||||||
| | |
| | #106 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 13
تشکر شده 2 بار در 1 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من چند تا از رماناتو خوندم قلم قشنگی داری یه موضوع تکراری و جوری مینویسی که ادم جذبش میشه ![]() با اول شخص کتاب ننویش بهت نمیاد این نظر منه مثل انتی عشق البته من اون کتابتم دارم دنبال میکنمراستی چرا چند تا رمان باهم مینویسی؟به نظرم اینطوری کیفیت کارت میاد پایین و مارو به عنوان خواننده بیشتر منتظر میزاری اونطوری یکم داستان از دست ادم در میره ![]() امیدوارم حکم دلتم زودتر ادامه بدی ![]() موفق باشی ![]() ویرایش توسط nanazZ : ۵ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۰۳:۵۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #107 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی تو همین دنیا
(View Stats)
تشکرها: 2,188
تشکر شده 1,365 بار در 669 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه و... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ...رمانت خیلی قشنگه...صفحه اولو خوندم جذبش شدم منتظر ادامه داستانت هستیم...مرسی هزاران دستان برای باریدن باران دعا می کردند،دریغ از این که خداوند به فکر کودکی بود که چکمه هایش سوراخ بود..... ![]() ![]() ![]() ![]() فرشته من... fereshteh27 http://www.forum.98ia.com/t454695.html آنتی عشق... sun daughter و shahrivar http://www.forum.98ia.com/t382769.html ملکه عشق... negin.b http://www.forum.98ia.com/t402998.html زندگی بی عشق نمیشه...خورشیدک http://www.forum.98ia.com/t462018.html مستی برای شراب گران قیمت...؟!؟...shahtut http://www.forum.98ia.com/t426687.html | ||||||||
| | |
| | #108 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر پوست شهر شیراز
(View Stats)
تشکرها: 4,465
تشکر شده 1,243 بار در 446 پست
کتاب مورد علاقه : بادبادکباز-بهار خاکست حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام به خورشید گلی وای من مردم بس که هر بار که اومدم تو تاپیک من تو او دیگری خوندم حالا ان قدر بنشیند تا روی چرم صندلی اش علف سبز شود. قربونت برم گلم شوکه شدم چیزی که درمورد برانوش نوشتی دلم واسه افسانه سوخت که برانوش تو دلش داشت می گفت این دختر پیچانده شده ی خدایی هست. از رک گویی برانوش خیلی خوشم اومد که خیلی راحت گفت متراکه کردیم از این جور ادما خوشم میاد و از اون تیکه ای هم که نوشته بودی چرا اسم مرصاد و برانوش هیچ شباهتی به هم نداره خیلی خوشم اومد چون یه سری ابهامات تو رمان باعث جذاب شدنش می شه. ختم کلام پستت عالی بود دیگه سرتو درد نمیارم. بای بای. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #109 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 467
تشکر شده 81 بار در 29 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز دلم تنگ شده بود. ![]() خیلی خوب بود. با این اتفاقی که افتاد انگار یه دفعه جذابیت داستان صد برابر شد. مرسی، مرسی، مرسی. | ||||||||
| | |
| | #110 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,803
تشکر شده 270 بار در 137 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام به خورشید عزیز خوبی خانومی؟ دلم برای قلمت یه ذره شده بود وای خیلی جالب بود مرصاد برادر دار شد برانوش اسم خیلی قشنگیه اصلا فکر نمیکردم یکدفعه بیای و نگین رو دختر برانوش کنی مثل همیشه خوب خواننده رو غافلگیر میکنی ممنون خانومی ![]() غربت را نباید در الفبای شهر غریب جستجو کرد همین که عزیزت نگاهش را به طرف دیگری کرد تو غریبی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| daughter, sun, بررسی, معرفی, منتواودیگری, نقد, و, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |