| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 10,187
تشکر شده 972 بار در 58 پست
کتاب مورد علاقه : جوناتان ، مرغ دریایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خسته نباشید بابت شروع کتاب جدیدم تبریک فقط یه سوال؟! چرا همیشه شخصیت دخترا تو کتاباتون لوسن؟ حداقل یکی در میون کنید امیدمون از دست نره! چه تلخ و تند دارد می چرخد زمین! بخند آرام بگیرد دیرتر تمام شویم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 3,480
تشکر شده 44,542 بار در 1,260 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
نقل قول:
رمان کامل شدۀ عشق چیز دیگری است | F_JAVID رمان تقلب | F_JAVID ![]() لینک نقد و نظر رمان تقلب | F_JAVID رمان های پیشنهادی عصیان | Banner کاربر انجمن من کودکیم را می خواهم..... پرتو | شایسته بانو کاربر انجمن بازنشسته | mirage کاربر انجمن خانه ای روی ابرها | baran.amad کابر انجمن مستی برای شراب گران قیمت...؟!؟ | shahtut کاربر انجمن | ||||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز راستی من جواب دوستایی که میخواستن زودتر از این قسمت ها بگذرم و وارد داستان اصلی بشم با اجازه همه توی پست جدید رمان جواب دادم. یه وقت فکر نکنید نشنیده گرفتم یا تو پاسخ دادن کوتاهی کردم ها. ![]() | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 163
تشکر شده 58 بار در 22 پست
کتاب مورد علاقه : چشمهایش، بر باد رفته حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز از اینکه یه رمان دیگه رو شروع کردی خوشحالم و بهت تبریک میگم. موضوع این رمانتم خیلی دوست دارم. متفاوت، پرشور و هیجان. نقطه اشتراک هر دو رمانت درکنار ویژه گیهای خاصشون، آموزنده بودنشون هست. شخصیتا جالبن. من واقعا عاشق شیطنتهای کلامی و رفتاری البته هرکدوم به اندازه و با درک شخصیت طرف مقابل هستم، شیطنتهایی که باظرافت و زیرکی صورت میگیرن و وقتی به عمقشون نگاه میکنی از هوش و درایت نشات گرفتن. نانادی یه دختر شاد و سرزنده و بسیار دقیق و البته باهوش هست که به خاطر روحیاتش دنبال ایجاد هیجانه، درس رو دوست داره، رسیدن به یه موقعیت عالی رو میخواد ولی خب درس خوندن کسلش میکنه پس .... تقلب رو تایید نمیکنم ولی خودم هم اینکارو کردم، بنظرم هیجان آدم به 100 میرسه. اساسا کساییکه از راه خطا پیش میرن هوش اجتماعی، IQ ،دقت و درک بالایی دارن چون یه جورایی دارن خلاف جریان آب شنا میکنن ولی خب خشت اول چو کج نهاد معمار، تا ثریا کج میرود دیوار و از اونجاییکه دست بالا دست بسیار هست یقیننا یه جایی آدم کم میاره و دستش رو میشه.و اما شخصیت بابک، بنظر مهربون و فهمیده هست، درک بالایی داره. راستش من فکر میکنم وقتی میخوای برج بسازی یا یه بنای بی رقیب، باید پی ریزی اون محکم و کافی باشه. تو رمان مقدمه هم حکم "پی" رو داره، تو مسیر زندگی وقتی باسرعت میری نه چندان میتونی خاطره برداری نه لذت کامل میبری و سریع به آخر میرسی. فکر میکنم یه سرعت متوسط خوب باشه. و اما این ماده 1167 ذهنمو بدجور مشغول کرده، که بعد از کلنجار رفتن تو ذهنم حتما نتیجه فکرمو میگم تا اگه زحمتی نبود و امکانش بود نقاط ابهامشو برام روشن کنین. نگذار دیگران نام تو را بدانند! همین زلال بیکران چشمانت، برای پچ پچ هزارساله آنان کافیست... | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون این شهر کثیف
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان های بچه هاي سايت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واییییییییی داریم وارد قسمتای هیجان انگیز داستانت میشیم جاوید خیلی خوبه من کلی منتظر و مشتاقم ![]() عاشق شخصیت نانادیم یه دختر که اصلا اهل جلب توجه نیست مثل خیلی از جنسای ما یه جورایی خیلی باحاله کلی حال میکنم باهاش ای کاش یه دوست اینجوری داشتم ![]() بین یه عده خرخون یه همچین آدمی نیازه خدایی!! آقا بابکم چشاشو درویش کنه شخصیت اصلیه داستان رو شده باز تو کار نویسنده من دخالت کردم شرمنده نیام نقد بهتره نه؟ آنه ! تکرار غريبانه روزهايت چگونه گذشت.. ، وقتي روشني چشمهايت ، در پشت پرده هاي مه آلود اندوه ، پنهان بود. با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم کودکي ات ، از تنهايي معصومانه دستهايت ، آيا مي داني که در هجوم دردها و غم هايت ، و در گير و دار ملال آور دوران زندگي ات ، حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود ؟ آنه ! اکنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري ، در آبي بيکران مهرباني ها به پرواز درآيي ، و اينک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ، در انتظار تو... | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
| |||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 163
تشکر شده 58 بار در 22 پست
کتاب مورد علاقه : چشمهایش، بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنونم از اینکه امروز چندتا پست پشت سرهم گذاشتی. پس طرف مقابل نانادی هم وارد شد ... پرقدرتم وارد شد...استارت یه داستان هیجان انگیز. ببینیم نانادی چقدر و تا کی جلوی چشم این شخصیت چشم و ابرو مشکی میتونه به تقلبای حرفه ایش از پس تشویشهایی که فقط یه لحظه حضور این آدم تو وجود نانادی شیطون ایجاد کرده برسه، دووم بیاره و دستش رو نشه!!راجع به اون ماده نمیتونم فکر نکنم. اون بچه که بدنیا میاد همینجوریش تاثیر عدم مشروعیت تو وجودش نشسته، یه جورایی پدرومادر درست و خانواده هم که نداره.حالا بدون حمایت والدین و بدون داشتن هیچگونه حق و حقوقی... عملا یعنی حق زندگی نداره دیگه! پس نقش اون دونفری که باعث تولد این بچه بودن چی میشه؟؟؟؟ به لحاظ قانونی هیچ مسئولیتی ندارن یعنی؟ حتی اگه اینجور بگیم که اون پدر و مادر صلاحیت اخلاقی هم ندارن که بجه رو نگهداری کنن میشه اینو از بحث حداقل حمایت و حقوق و ارث جدا کرد! یعنی چی آخه؟ ویرایش توسط setareh659 : ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۴۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
| |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| fjavid, تقلب, سایت, کاربر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |