بازگشت   نودهشتیا > کتاب > متفرقه کتاب > معرفی و نقد کتاب > نوشته کاربران سایت

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۴ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۰۲ قبل از ظهر   #121 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

f_javid آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط کاساندا نمایش پست ها
ما منتظریم یالا ما منتظریم یالا
تورو خدا یه قسمت دیگه بذار
من هم اطاعت امر کردم. انشالا که لذت ببرید. شرمنده بابت تاخیرم.
f_javid هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۰۴ قبل از ظهر   #122 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

f_javid آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط albus severoos نمایش پست ها
اره گلم مطمئنم توی رمان "یکتا"که توی همین سایت هم هست ولی نوشته کاربرا نیست اسم دختر کوچولوش آریاناست عزیزم
ممنونم. حتما یه نگاه هم تو فرهنگ نامها میندازم اگه جز اسم های دو کاربرده نبود چشم خیلی سریع عوضش میکنم.
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۱۰ قبل از ظهر   #123 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

f_javid آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط پرنیان** نمایش پست ها
جاویدی جونم یک سوال چرا تو این رمان هم یک دختره که باید بزرگ بشه؟ یعنی رفتارشو عوض کنه؟ و بازهم پسر داستان رفتاری کاملا مناسب داره؟
اما من عاشقه رمانتم مخصوصا نانادی رو خیلی دوست می دارم مثله خودم بعضی وقتا کلا راحته از همه دنیا
من اعتقاد دارم نانادی هم میتونه به پیمان خیلی درسها بده اگه میشه تو داستانت که خیلی ظریف کاری داره این مورد رو هم لحاظ کن...
جاویدی جووونم من یک سوال داشتم این که دختری یا پسر تو بیوگرافیت نبود و من دوست دارم بدونم که دوستمدختر یا پسر این هم بذار به حساب کنجکاویه روزنامه نگار بودنم البته نه نمی خوام حدس بزنم
راستی اون صحنه ای که نانادی داشت حسرت میخورد که مامان و باباش خیلی کم پیش هستن رو فوق العاده نوشتی آقا یا خانم وکیل...
ایشاالله خدا همیشه همراهت باشه...
سلام دوست عزیزم. اول از همه اینکه تا پایان رمان پیمان هم در سهای زیادی از نادیا میگیره مطمئن باشید و حتما سعی میکنم این رو نشون بدم و البته از رفتارهای پیمان و فرصت هایی که به نادیا میده هم این مشخصه که داره از رفتار اون درس میگیره که همه مثل هم نیستن و با یک چشم نباید دیدشون و ... اما نمیدونم چرا بازم شخصیت دختر رمانم یه جورایی مثل رها شد که باید بزرگ بشه و مرد داستان بزرگه نسبت به دختر.
و اما آخر از همه اینکه این یه قلم سوال آخرتون رو فاکتور بگیرید چون از اول هم به همه دوستای گلم گفتم که اعتقادی به پسر یا دختر بودن بچه ها تو این سایت ندارم و همه برام دوستای خوبی هستن و در مورد خودم هم این حق انتخاب رو به خودتون دادم. پس هر جور دوست داشتین میتونین تصور کنین. شرمنه و ازم دلخور نشین بابت بی پاسخ گذاشتن سوالتون.
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۲۷ قبل از ظهر   #124 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

ستاره بارون آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلاممممممممممممم
فقط اومدم بگم عالی می نویسی و خسته نباشی
شخصیت نانادی رو خیلی دوست دارم به نظرم این داستانت نسبت به کار قبلیت خیلی قشنگتره .
ستاره بارون آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۴۳ قبل از ظهر   #125 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

f_javid آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ستاره بارون نمایش پست ها
سلاممممممممممممم
فقط اومدم بگم عالی می نویسی و خسته نباشی
شخصیت نانادی رو خیلی دوست دارم به نظرم این داستانت نسبت به کار قبلیت خیلی قشنگتره .
سلام دوست عزیزم. خوشحالم که رمان رو دوست دارید و خوشحال تر هستم که حتی به نظرتون از رمان قبلی هم قشنگتره. واقعیت اینه که این نشون میده بهم که خدا بخواد ای یه کم تجربه ام زیاد شده و درنتیجه کارم بیشتر به دل میشینه. منم شخصیت نانادی رو خیلی دوست دارم. کوه اراده هست. اصولا چنین آدمهایی رو تحسین میکنم. امیدوارم بازم ببینمتون تو این تاپیک و از نظرات و حتی نقد هاتون باخبر بشم که قطعا کمک بزرگیه به من برای اصلاح ایراداتم.
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۰۴ قبل از ظهر   #126 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

sabouraneh آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلام
این رمانتون خیلی حال و هواش شبیه عشق چیز دیگریسته
شاید چون لحنتون همون لحنه، نمی دونم برام آشناست
دوستش دارم، من از شخصیت مردای تو کتاباتون خوشم میاد، مردای معقول و منطقی و اهل گفتگو و صبور
شخصیتهایی که تو کتابای دیگه کمتر، بدون خشونت و عصبیتهایی که اسم غیرتو بدوش می کشن
در مقابل زیاد دخترا رو دوست ندارم، نانادی رو بسیار بیشتر از رها می پسندم شاید چون رفتاراش با سنش مطابقه برخلافه رها
البته آخرهای رها رو هم می پسندیدم، مخصوصا برخوردشو با آران
نانادی یک چیز خاصی داره، یک معصومیت که قدرتمندش می کنه، شایدم بشه اسمشو گذاشت صداقت
با اینکه اهل تقلبه اما به شدت آدم صادقیه توی ذهنم
نمی دونم شما هم می خواستین همین تصویو ترسیم کنین یا نه
به هر حال من از خوندنش لذت می برم
یک چیز دیگه ای که خیلی خیلی دوست دارم دوستی نانادی با بابک و سارا هست

آدمی تا زمانی که نفس میکشد مسئول است.
---------------------------
کتابهای در حال تایپی که دوستشون دارم و امیدوارم نصفه رها نشن مثل سومین و آخرین کتاب این لیست!

sabouraneh هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۴۸ قبل از ظهر   #127 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

f_javid آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sabouraneh نمایش پست ها
سلام
این رمانتون خیلی حال و هواش شبیه عشق چیز دیگریسته
شاید چون لحنتون همون لحنه، نمی دونم برام آشناست
دوستش دارم، من از شخصیت مردای تو کتاباتون خوشم میاد، مردای معقول و منطقی و اهل گفتگو و صبور
شخصیتهایی که تو کتابای دیگه کمتر، بدون خشونت و عصبیتهایی که اسم غیرتو بدوش می کشن
در مقابل زیاد دخترا رو دوست ندارم، نانادی رو بسیار بیشتر از رها می پسندم شاید چون رفتاراش با سنش مطابقه برخلافه رها
البته آخرهای رها رو هم می پسندیدم، مخصوصا برخوردشو با آران
نانادی یک چیز خاصی داره، یک معصومیت که قدرتمندش می کنه، شایدم بشه اسمشو گذاشت صداقت
با اینکه اهل تقلبه اما به شدت آدم صادقیه توی ذهنم
نمی دونم شما هم می خواستین همین تصویو ترسیم کنین یا نه
به هر حال من از خوندنش لذت می برم
یک چیز دیگه ای که خیلی خیلی دوست دارم دوستی نانادی با بابک و سارا هست
سلام دوست عزیز. قبل از هر چیز ممنون از تظرتون و خوشحالم که یه بار دیگه با من همراه شدید و نظرتون رو هم در اختیارم گذاشتید.
نمیدونم از اینکه حال و هواس رمان مثل عشق چیز دیگری ست مسمونه راضی هستید یا یه انتقاد بود اما خوب به نوعی دقیقا طبق نظر خودتون به خاطر لحن بیانش هست و البته گاهی این آشنا بودن بدم نیست و کمک مسکنه تا سریعتر ارتباط بر قرار بکنیم . البته این نظر منه و نمیخوام به شما یا دوستای دیگه تحمیل کنم. خوب خوشحالم که شخصیت های مرد رمان هام رو میپسندید و البته اینها آدمهای نرمالی هستن که تو دنیای واقعیمون هم کم نیستن. در مورد شخصیت دختر رمان واقعا تمام سعی خودم رو از ابتدای رمان کردم و هنوز هم در تلاشم که نگاه خواننده ام به نانادی خوب باشه و بپسنده و البته از حق نباید گذشت که اخلاق و رفتارهای معقول و مقبول زیادی داره و خوب بچه هم هست فقط 18 19 سال داره که از یه دنیای کودکانه پا تو دنیای بزرگ تر ها گذاشته. دقیقا تو نگاه نانادی یه صداقت و معصومیتی هست که من هم تمام تلاشم رو از ابتدا کردم که خواننده هم این صداقت و سادگی رو ببینه و لمس کنه و امیدوارم هم شما هم دوستای دیگه تونسته باشن این حس رو لمس کنن که تو تصورات شما در آینده تاثیر گذار خواهد بود. و اما دوستی نانادی با بابک و سارا: باید بگم من به داشتن دوستای خوب اعتقاد دارم. دوستایی که عاشقت نیستن تا این عشق چشمشون رو کور کنه و به روی اشتباهاتت ببنده و از کنارشون بگذرن بلکه باعث میشه بهت بگن و کمکت کنن تا این اشتباهات رو درست و دیگه تکرار نکنی. و در عین حال بدون چشمداشت هر زمان که سنگ صبوری میخوای یا یه همفکر و کمک و همراه جاشون خالی نباشه تا به بیراهه بری.
خوشحال میشم باز هم تو این تاپیک ببینمتون و ازتون نقد و نظرای بیشتری بشنوم.
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ اسفند ۱۳۹۰, ۰۹:۰۸ قبل از ظهر   #128 (لینک مستقیم)
کاربر فعال

azda آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

باید بگم منم از شخصیت نانادی خیلی خوشم میاد یه جورایی بکر و دست نخورده ست....از روی خلاصه داستان حدس می زنم که عشقی بین پیمان و نانادی به وجود میاد فکر نمی کنم با توجه به گذشته نانادی عشقو تجربه کرده باشه قبلا هم گفتم در برابر پیمان نانادی متفاوت میشه این چیزی که من حس میکنم و نمیدونم چقدر درسته ولی اوایل داستان نانادی به نظر من یه دختر برونگرا بود ولی انگار در برخورد با پیمان یه چیزایی تازه ای از نانادی می فهمیم ولی با این حال اگه قدم اولو واسه عاشق شدن، نانادی برداره بعید می دونم با توجه به صداقت ذاتیش از احساسش با پیمان حرفی نزنه..نمیدونم این حدس چقدر درسته ولی چیزی که از نانادی توی ذهن منه اینه

رمان بهار زندگی نوشتهblast off
http://www.forum.98ia.com/t326956.html

رمان پانتی بنتی نوشتهmiss.no1.2004
http://www.forum.98ia.com/t497579.html
azda آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ اسفند ۱۳۹۰, ۰۹:۱۲ قبل از ظهر   #129 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

mahtab10 آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلام ...خسته نباشی
مرسی از رمان بسیار جذاب تقلب .....تمام شخصیت های رمان رو دوست دارم ....نانادی یه دختر پر انرژی وباعاطفه ودارای شیطنتهای خاص خودش....بابک وسارا دو دوست خوب وهمراه همیشگی .... آریانا برادر ی مهربان ...مانی خویشاوند واستادی سخت گیر ودر عین حال رئوف....وپیمان استادی فوق العاده که به مرور زمان با زدن تلنگر های لازم به نا نادی در شکل گیری هر چه بهتر شخصیت نانادی کمک می کنه ....فقط تا حالا نتونستم با مریم وکمند ارتباط بر قرار کنم ... یه جورایی واسم گنگ هستند که فکر می کنم در طول داستان بهتر باشون آشنا بشم ....پست های مربوط به دوم اسفند خیلی برام نامفهوم بود نمی دونم فکر کنم چند جا به جای مریم نوشته بودی کمند ....یا شاید من اشتباه می کنم ومتوجه نیستم ... در هر صورت این رمان روخیلی دوست دارم مثل رمان قبلیت فوق العاده است ...بی صبرانه منتظر ادامه ی اون هستم
mahtab10 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ اسفند ۱۳۹۰, ۱۰:۱۸ قبل از ظهر   #130 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

sabaya آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

اقا شرط میبندم نانادی سارا و بابک انتخابای پیمانن....( آی حال میده الان ضایع شم)
مرســـــــــــی خیلی باحاله...

گــاهــــی دِلَـم مــیـخـواد یـــکـی اَزَم اِجـازِه بـــخـواد ؛

کِـه بـیـاد تـو تَـنــــهـایـیــــم ....

وَ مَــن اِجـازه نَـدَم ! وَ اون بــی تَـفـاوُت بـه مُـــخــالِـفَــتَـم

بـیــــاد تـو و آروم بَـغَــــلَــم کُــنِــه و بــگـه :

مَــگِــه مَـن مُــردَم کِـــه تَـــنـــهـــا بــمـــونـــی ... !!!

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

http://amir73201173.blogfa.com

امیر (.:AMIR:.) زود برگرد... خیلی خیلی مرسی واسه همه چی...
sabaya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
fjavid, تقلب, سایت, کاربر

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش