| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
تشکرها: 1,814
تشکر شده 3,780 بار در 493 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این پسر ایرانی آلبرت انیشتن بعدی است؟ نیما حامد ارکانی ایرانی است که سنی در حدود ۳۰ سال دارد، او مدرک لیسانس خود را در ریاضی و فیزیک را از دانشگاه تورنتو در سال ۱۹۹۳ گرفته و پس از آن دکترا را در سال ۱۹۹۷ از دانشگاه برکلی کالیفرنیا دریافت کرده است. نیما حامد ارکانی پس از آن در شتابدهنده خطی استنفرد شروع به کار کرد... ![]() ![]() در سال ۱۹۹۹به عنوان استاد دانشگاه برکلی مشغول به کار شد. وی در سال ۲۰۰۲ پس از یکسال ملاقات با استادان دانشگاه هاروارد به عنوان استادی در دانشگاه هاروارد رسید و کمیبعد از آن به مقام استادی در تحصیلات پیشرفته در دانشگاه پرینستون رسید. این مقام از سال ۱۹۳۳ تا سال ۱۹۵۵ (زمان مرگ انیشتن) در دست انیشتن بوده که هم اکنون نزد دکتر ارکانی است ![]() در سال گذشته نیز بارها مهمان انستتیو علوم طبیعی بوده و به گفته Peter goddarg مدیر انستتیو : ما با دکتر ارکانی تماس گرفته تا او به جمع استادان ما بپیوندد و او نیز موافقت کرد به گفته وی او یک تصویر ذهنی و یک درک عمیق از ظواهر تئوری های مدرن دارد و او قرار است نقش یک رهبر را در آزمایش در LHC را داشته باشد. پرفسور Nathan seibery عضو انستتیو علوم طبیعی افزود: درک عمیق او از فیزیک و خلاقیت قابل توجه وی باعث پیشرفت انستتیو خواهد شد. ![]() دکتر ارکانی همکنون در زمینه فیزیک ذرات، نامیبرای خود دست و پا کرده است. نظریه انقلابی او در زمینه عملکرد جهان میباشد. دکتر نیما حامد ارکانی (رهبر فیزیکدانان نظری) افکار ما را در مورد فضا و زمان باز کرده و به گفته ایشان جهان حد اقل ۱۱ بعد دارد. این نظریه انقلابی را در فیزیک بوجود خواهد آورد. در تئوری ابر ریسمان و یا به اختصار ریسمان، تلاش بر این بوده که توضیح دهد ذرات کوچکترین حالت در این جهان نیستند بلکه حلقه هایی که دارای نوسان میباشند، که ریسمان نامیده میشوند کوچک ترین چیز میباشد. در این نظریه ریسمان در ۱۱ بعد نوسان میکند و بر خلاف ما که در ۳ بعد مکان و یک بعد زمان هستیم. بیشتر مدلها در این تئوری حداقل ۷ بعد دیگر را نشان میدهد که برای انسان قابل درک نیست. ![]() دکتر ارکانی با فیزیکدانانی به نام Dimopoulos و Dvail پیشنهاد کردند که بعضی از این ابعاد بزرگتر از حدی است که قبلا تصور میشد و این مدل (ADD (Arkani-Dvail-Dimopoulos نام دارد متاسفانه این ابعاد قابل مشاهده نمیباشند، زیرا گرانش تنها نیروی هست که بر آنها احاطه دارد. مخالفت بعضی ها با این تئوری به این دلیل است که نمیتوان آن را آزمایش کنند. برای مثال، گر شما در ماشین خود نشسته باشید و دستگاه GPS شما روشن باشد، شما میتوانید سرعت و مکان دقیق خود را در یک لحظه بدانید. ولی این کار در دنیای ذرات غیر ممکن است و شما نمیتوانید سرعت و مکان یک جسم را در یک لحظه بگویی. ارکانی و دیگران بر این باورند که (LHC (Larg Hadron Collider قادر است به جواب دادن به این سوال کمک کند. اگر تئوری او تایید شود، این اولین پیشرفت در زمینه فیزیک ذرات و تصورات ما در مورد فضا زمان اطرافمان از زمان انقلاب انیشتن در این رشته تا به امروز می باشد. ![]() جوایزی که وی دریافت کرده: در سال 2005 جایزه فی بتا کاپا از دانشگاه هاروارد. در سال 2003 کسب مدال گریبو از انجمن فیزیک اروپا . و کمگ هزینه های متعددی در سال 2002 حامد در سال 2005 برندۀ جایزۀ PHIL BETA KAPPA از دانشگاه هاروارد برای تعلیمات عالی خود گردید. ![]() از كلاغ بام خانه ات سراغم را نگیراوبرای تصاحب تكه صابونی سیصد سال است که دروغ می گوید العشق الرب فی عشق العبد... ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : london-UK
تشکرها: 16,615
تشکر شده 3,935 بار در 403 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باریکلا بازم ما ایرانی ها | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
تشکرها: 54,777
تشکر شده 40,365 بار در 6,184 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز باعث افتخاره... خان ننه هایاندا قالدین بئله باشیوا دولاندیم نئجه من سنی ایتیردیم دا سنین تایین تاپیلماز ------------------- Tek çare tanrıdan sabır dilemek ?Kadere sitemin ne faydası var | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : teh
تشکرها: 69,305
تشکر شده 69,945 بار در 8,155 پست
کتاب مورد علاقه : Jane Austen حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا که نه !!! حتی بهتر از اون و خیلی های دیگه موفق باشه . فعلا یه مدت نمی تونم به پی اما جواب بدم. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Under The blue Sky
تشکرها: 2,187
تشکر شده 3,965 بار در 806 پست
کتاب مورد علاقه : با ثریا تا ثریا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز زنده باد ایرانی................... همیشه آخر هرچیز خوب میشود .... اگر نشد بدان هنوز به آخر آن نرسیده ای بهترین سایت دنیاست این 98یا ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : زمین
تشکرها: 47,999
تشکر شده 32,835 بار در 2,918 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ایرانی ها اگه بخوان می تونن همه کار بکنن. باعث افتخاره. موفق باشه. دست راستشم روی سر ما | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : under the sky into my deress
تشکرها: 2,039
تشکر شده 2,971 بار در 803 پست
کتاب مورد علاقه : gone with the wind_harry potter حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ايول بابا افتخار خندیدن؛ خوب است، قهقهه؛ عالی است .... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : یه جا
تشکرها: 2,922
تشکر شده 3,908 بار در 1,049 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ایول واقعا باعث افتخاره | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
تشکرها: 575
تشکر شده 1,378 بار در 272 پست
کتاب مورد علاقه : دختر زشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باعث افتخاره... یه دستی رو سر ما بکشه ، بلکه ما هم اینجوری بشیم دیگه You have to live moment to moment, you Have to live each moment as if it is the Last moment. So don’t waste it in Quarreling, in nagging or in fighting. Perhaps you will not find the next Moment even for an apology. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : كفش هايم يك جا جفت نمي شوند
تشکرها: 8,530
تشکر شده 12,628 بار در 2,266 پست
کتاب مورد علاقه : تاریک است حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز كاش يه ذره هوششم به ما ميداد كه همين كنكورو قبول شيم........ چِـه کلمـِـه مَـــظلــومــي استــــ " قِســمَت " تَمــــام ِ تَقصــیرهـــاي مــا را بـِـه عُهــده مــی گیـــرَد تاریک است | شهریور کاربر انجمن پارسیان و من ( راز کوه پرنده ) | آرمان آرین مـغـازه ای بـود ... | صـنـم کـاربـر انـجـمـن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آلبرت, ارکانی, انیشتن, ایرانی, بعدی, بیوگرافی, حامد, نیما, پسر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |