| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Let it go! Cant pick one حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشی شبنم جونی دس گلت یه عالمه درد نکنه![]() دست بنفشه ی عزیزم درد نکنه Perfection is reached, not when there is no longer anything to add, but when there is no longer anything to take away. "Antoine de Saint-Exupery " ******* My weblog : I've got pain in my tongue | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 4,331
تشکر شده 2,797 بار در 357 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون خسته نباشی وسیع باش و تنها و سربه زیر و سخت | ||||||||
| |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 174
تشکر شده 6,319 بار در 751 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشی شبنم جون ![]() | ||||||||
| |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 6,115
تشکر شده 1,585 بار در 198 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شبنم جون خسته نباشی ![]() ممنوننننننننن ای خُـــدایـــی کـِـــه هَمــــه چیــــز را زوج آفـــریـــدیـــ . . . مــــــــا رو یــــادتــــ رَفــتـــ ؟*** امیدوارم امشب خدا خوابیده باشه چون بد دلم شکسته واگه خدا بشنوه صدامو ببینه گریه هامو یه روزی یه جایی یه جوری دل اونطرف رو میشکنه اما نمیخوام دلش بشکنه چون خیلی دوسش دارم خدایا بخواب! | ||||||||
| |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: همين جا
(View Stats)
تشکرها: 17,733
تشکر شده 965 بار در 149 پست
کتاب مورد علاقه : هري پاتر ، دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسي از لطفت عزيزمممممممممممممممم در زندگي زخم هايي است كه چون نمي خواهيم به كسي نشان دهيم رويش چسب زخم ميزنيم . شايد درست تر باشد كه بگويم چسب هايي است كه روي زخم هاي ناجورمان ميزنيم تا كسي نبيندشان ... | ||||||||
| |
| | #56 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 34,097
تشکر شده 1,891 بار در 328 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشید خیلی زحمت کشیدی.دستت طلا اگه دل و جراتش رو داری که یه جسد متلاشی شده ببینی کلیک کن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #57 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 18,464
تشکر شده 32,229 بار در 3,819 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی شبنم جون دستت درد نکنه هرگاه دلت هوایم را کرد، به آسمان بنگر و ستارگان را ببین که همچون دل من در هوایت می تپند | ||||||||
| |
| | #58 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: يه جايي همين نزديكيا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : و باز هم ليلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تشكر شبنمي بلاخراه تموم شد ممنون برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #59 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 23,050
تشکر شده 760 بار در 106 پست
کتاب مورد علاقه : رمان و شعر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عالی بود مرسی اگر رد میکنی رد کن ولی ما به جز درگاه توجایی نداریم | ||||||||
| |
| | #60 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,199 بار در 14,665 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با تشکر از اوستا ![]() قفلینگ تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسکن, تایپ, خلوت, خلود, رمان, صفایی, مهرنوش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |