| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : یــِه جــآیِ خــوب
تشکرها: 9,500
تشکر شده 13,344 بار در 4,165 پست
کتاب مورد علاقه : فرهنگی و تاریخی ، رمان حالت من : | کروکودیل جدیدترین ماده مخدری است که 20 برابر قوی تر از ماده مخدر مورفین و پنج برابر قوی تر از ماده مخدر هرویین است و معتادان به این مواد یک سال بیشتر زنده نمی مانند.(این ماده جدید در روسیه ساخته می شود که به ایران نیز وارد شده است.) خدایا انسان چقدر میتونه پست باشه که همچین چیزی درست کنه ... وای خدا ![]() ![]() ![]() من دیدم حالم گرفته شد و به این خاطر داخل سایت گذاشتم که با مضرات این مواد مخدر آشنا بشید !!! همین !!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !! کاساندان !!, * MeLoDy *, *_*aseman*_*, *راحيل*, .:AMIR:., .ROYA., amenia, amirhos72, aniss, e.melorina.s, eli5, Genza, jagali, ke$ha, M mehrane, M.matineh, mahtab68, melikappp, mobina, pare, s.m69, SAEED M2, samira1362, samss, sanjaghak_a, sarina_jo0o0on, shima14, tala bala, tina 1989, tizaras, Vampi.boy :|, zizi26, برادپیت, عشقالگر, ف.الف, ویاخنا, 乃凡卝凡 伬 |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 12,746
تشکر شده 804 بار در 206 پست
کتاب مورد علاقه : رویا و بخت سپید زمستان حالت من : | وایییییییییییییییییییی حالم به هم خورد... این چرا این جوریه؟؟؟ خسته ام از این همه دوری... کاش برای یک لحظه فقط یک لحظه از میان خاطراتم خارج میشدی... کاش برای من بودی.. فقط من ![]() | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : دنياي ادما
تشکرها: 3,754
تشکر شده 3,699 بار در 1,913 پست
کتاب مورد علاقه : جدال پر تمنا حالت من : | اي چه بد شده برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید قدم به قدم این راه باز با منه!!تو کله ام یه هدف و نه باخت تو کارمه!!این منم که فقط یه آس شانس با منه!!نه با من تو نجنگ این خداست که با منه!! | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : U.S.A
تشکرها: 125
تشکر شده 319 بار در 48 پست
کتاب مورد علاقه : رمان های هیجانی حالت من : | ببخشید ولی من نمیتونم عکسو ببینم میشه دوباره بزارید ارزو دارم یک بار ماه را در اغوش خورشید اب را در بوسیدن اتش نه در له کردنش ببینم می روم تا افق ها ان جا شاید بشود چشم را دستکار ی کرد | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : همين گوشه دنيا
تشکرها: 3,385
تشکر شده 2,678 بار در 628 پست
کتاب مورد علاقه : باشگاه مشت زني حالت من : | وااااااي حالم بد شد آخه آدم چطور ميتونه با خودش اينكارو بكنه یکی قشنگیه منظره رو می بینه یکی کثیفیه پنجره رو.. این تویی که تصمیم می گیری چی ببینی امیدوارم همیشه قشنگی ببینی حتی از پشت یک پنجره کثیف! | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
تشکرها: 8,215
تشکر شده 4,348 بار در 1,277 پست
حالت من : | وای خدا قلبم اومد تو دهنم ![]() واقعا نمیدونم چی بگم خدایا خودت حفظمون کن سخته درسم ... رسیده وقت رفتن ... به سر امتحانی که میدونم تهش ردم ... حس میکردم حرفای استاد با خرخوناشه اونجا بود که فهمیدم این قصه اولاشه وقت امتحانو ریدنه به برگمه ... و خودت میدونی که ریدم الکی جو نده حرفای خونوادمم که نمک زخممه ... و تنها دلخوشیمم ترم های بعدمه ... او باز منمو حسرت یه نمره ی بیست ... که استاد بنویسه، تو گوشه ی لیست میدونی چند بار افتادم برای یه درس بگذریم دیگه بیست گرفتنشم برام مهم نیست ... توکه میدونستی دانشجوی ترم اخرتم ... بگو با من دیگه چرا د اخه نوکرتم ![]() ویرایش توسط Vampi.boy :| : ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۰۷ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر آسمون کبود
تشکرها: 2,270
تشکر شده 3,760 بار در 1,135 پست
کتاب مورد علاقه : ربکا حالت من : | یعنی بعد از استفاده از این مواد گوشت و عضلات بدن از بین میره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه می دانند همه می دانند که من و تو از آن روزنه سرد و عبوس باغ را دیدیم و از آن شاخه ی بازیگر دور از دست سیب را چیدیم همه می ترسند همه می ترسند ، اما من و تو به چراغ و آب و آیینه پیوستیم و نترسیدیم ... | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : ایران دست چپ
تشکرها: 5,558
تشکر شده 5,305 بار در 1,516 پست
کتاب مورد علاقه : MOON&MOONLIGHT حالت من : | خیلی بد بود............... ![]() | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : رویا هام
تشکرها: 2,329
تشکر شده 638 بار در 179 پست
کتاب مورد علاقه : دستکش قرمز حالت من : | ![]() cheghadr talkh | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,879
تشکر شده 1,249 بار در 596 پست
کتاب مورد علاقه : .همخونه.طلایه. حالت من : | واااااااااااااااااااااااا ایییییییییییییییییییییییی یی مینوسم دوستت دارم نگو تکرارست شاید روزی نباشم که تکرارش کنم.. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 18, از, عکس, عکسی, قربانی, مخدر, مواد, کروکودیل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |