| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران دوست داشتنی
تشکرها: 19,228
تشکر شده 367,790 بار در 2,717 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +156 امتیاز به نام او سلام بچه ها دوست دارم به موازات آپ کردن داستان نظراتتونم بشنوم این به من کمک میکنه داستان رو بهتر پیش ببرم و ایرادات خودم رو اصلاح کنم پس خوشحال میشم نقاط قوت و ضعف کتابم رو از دید شما بدونم!!! ![]() خلاصه : فرصتی دوباره برای جبران انتخابی اشتباه شخصیت پرتو کامیاب رو دستخوش تغییراتی میکنه .. تغییراتی که در نهایت منجر به وجود آمدن یک زن کامل و شکل گیری احساسات جدیدی در وجودش میشه .... منتظر انتقادای ارزشمندتون هستم! ![]() لینک رمان : پرتو | شایسته بانو کاربر انجمن | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : ایران ...
تشکرها: 15,236
تشکر شده 3,333 بار در 274 پست
کتاب مورد علاقه : آثار زویا پیرزاد | پست بسیار مفید : +23 امتیاز شایسته بانوی عزیز ما : سلام آغاز رمان دوم مبارکا ... برای قلمت آرزوی بهترین تراوشات را دارم. واما نقد: دوست خوبم : دلم میخواد ارزش نوشته های دوستانم به توانمندیشون در تصویر کشیدن یک زندگی باشد نه بازسازی صحنه هایی که رمان را به کتابی صحنه دار مبدل می کند . این دست مسائل واقعیت زندگی هستند ، درست ، اما .. من می گویم نگذاریم تمام داستانمان را تحت شعاع بگیرد . (در مورد همسایه من اینطور نبود ها ... اما من دلم میسوزد که یک نفر رمان دوستانم را با لفظ رمان صحنه دار معرفی نماید . رجوع شود به صفحه ی اصلی و نظرات برخی دوستان در مورد رمان ها ) *این فقط یک پیشنهاد است و صبوحا قصد دخالت در روال داستان و ذهنی ات محترم نویسنده داستان را ندارد * ارادتمند شابسته بانو جانمان هم هستیم . در ضمن ما رمان همسایه من را به شدت دوست می داشتیم و به جهانیان معرفی اش کردیم . با تشکر از محمد صدرا که به من فرصت داد مادری کنم . ![]() ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, .هازال., asal_cheshmak, azarsana, barane abi, cole, ELHAM TAVASOLI, fakhte 3286, fati70, fereshte.h, foxy_2010, gogoli, Hasti jo0on, hediyeh_b, hoda.4470, homaa, htamspam, jinjer, Kiiiiana, leila.kh, leila23, LONELY..., m.rozaly, man!, miliks, negarjav, osweh, PARIS A, parsa2000, rain bow, saaad, sahely, sara_n, sepideh???, shaayan, shadow_das, shamim khanom, spong bob, Star inferNal, tangel, tina., tondar1365, tornado.n, tt.raha, Vaaleh, wenela, white-sky, zahra.gol, zina, zm.matin, ~*Samane*~, ~ELAHE~, ~Gisoyeshab~, ·٠•●ADRO!T●•٠·, امتیس, اميرجان, بیسان تیته, ترنم, حان جوجو, خورشیدک, دل سرد, رها25, رولا, شایسته بانو, شهرناز, فانوس دریایی, لیلا.شب, مرجان بانو24*12, نوری علمی, همیسا, وارش67, ویولت بودلر, ܓܨ سارا ܓܨ |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران دوست داشتنی
حالت من : | پست بسیار مفید : +11 امتیاز نقل قول:
کاملا متوجه ی منظورتون شدم و مرسی که همین اول رمان بهم یادآوری کردید .. سعی میکنم به بهترین نحو ممکن برخی قسمت هاش رو بنویسم که مناسب همه ی سنین باشه و بدون نکات ناخوشایند! | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, * میـلاد *, **fatima**, .هازال., asal_cheshmak, azam 24, bahooneh10, cole, Delaramad, Far Naz, farideh_h1366, farnas, fati70, fereshte.h, gessi topoli, gole narges, homaa, jallyyyy, jasmin-jaz, jinjer, leila.kh, leila23, LONELY..., m.rozaly, Mahbib, malmal91, man!, MARYAMGOL, miliks, mkhajezadeh, n!loof@r, niloofarane, osweh, pakrokh, parsa2000, Raha jOOOOOOOOn, raha noonooshi, rain bow, saaad, sabooha, sahely, sepideh???, sh1998, shaayan, siba12, spong bob, tpirouz, tt.raha, Vaaleh, wenela, y.m.s, zahra.gol, zina, zm.matin, ~ELAHE~, آلیشیا, امتیس, اميرجان, بیسان تیته, ترنم, ثـمیـن, حان جوجو, خورشیدک, دل سرد, رها25, رولا, شایان20, شهرناز, شین شین جیگر, علی رضاایران, لیلا.شب, لیلاحمیده, مرجان بانو24*12, مهشاد فتحی پور, نوری علمی, وارش67, ویولت بودلر, ღLove&Hubrisღ |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : یه تیکه از بهشت
تشکرها: 8,047
تشکر شده 613 بار در 198 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای نوشته کاربران حالت من : | پست بسیار مفید : +14 امتیاز سلام شایسته جون بابت رمان همسایه من ازت ممنونم خیلی عالی بود و بهت تبریک میگم من خیلی کتاب میخونم به نظر من میتونی خودتو با رمان نویسان مشهور در یک رده بدونی سعی کن رمان جدیدتم زندگی واقعی رو بیان کنه ما همیشه میخوایم تو کتابا و فیلمهامون از عشق و واقعیتاش فرار کنیم به بهانه دور بودن با شعونات اما قافل از اینکه هر چیزی که ازش منع میشی تمایل به اون در تو بیشتر میشه الان بیشتر از گذشته جوانها اطلاعات دارن شاید زمان ما چشم و گوش جوانها اینقدر باز نبود اما با وجود ماهواره الان بچه های کم سن وسالمون بیشتر از بزرگترها این جور مساعل میشناسن در هر حال بهتر نیست ما در کتابامون تمام مساعلی رو که اونها در ماهواره به شیوه قلط دارن یاد میگیرن به شیوه درست مطابق با فرهنگ خودمدن بیان کنیم تا براشون عادی بشه ایا به نظر تو طبیعی که دو نفر که عاشقانه همدیگر دوست دارن و به هم محرمند همدیگر و نبوسن؟ اگر جوابت اره -حتما توی خونه های ما ایرانیها هیچ تماس عاطفی وجود نداره و بچه هامونو فقط از روی وظیفه برای ادامه نسل بشر به وجود میاریم ببخش نمیدونم منظورم و رسوندم نمیخواستم به کسی خرده بگیرم دوستت دارم به خاطر فکرهای قشنگت ممنون ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, .هازال., ali_shey, asal_cheshmak, asma-m, asoodeh, Ay San, azam 24, azarsana, bahar.d65, cole, dezy, eli jojo, elmiraa_20, fati70, fomo, foxy_2010, homaa, leila.kh, malmal91, man!, mary626, minimona, n!loof@r, parsa2000, sabooha, Sahar.M, sarabaran65, sara_n, spong bob, tt.raha, Vaaleh, zahra.gol, zina, zm.matin, ~Setareh Bano~, آباندخت, امتیس, اميرجان, بیسان تیته, تاجه, ترنم, ثـمیـن, حان جوجو, دل سرد, رها25, رولا, شادئ, شایسته بانو, شهرناز, لیلا.شب, مرجان بانو24*12, نوری علمی, وارش67, ویولت بودلر |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : پادگان
تشکرها: 16,395
تشکر شده 151,026 بار در 10,748 پست
کتاب مورد علاقه : یک عاشقانه ی آرام حالت من : | پست بسیار مفید : +9 امتیاز سلام شایسته عزیز ، وقت بخیر ![]() اولاً رمان جدید مبارک. ایشالا که مثل قبلی عالی باشه. قبلی رو خیلی تعریفش رو شنیدم. سر فرصت میخونمش. اما این یکی : توصیفها رو دوست دارم. در مورد فضای شرکت و میز کار یه کم شاخ و برگ میدادی ، بهتر بود. البته در خلال حرفها و فکرهای پرتو بهتر به نظر می رسید. اما تا اینجا مشکلی نیست. از احساسات و طرز حرف زدن دو نفر خوشم اومد. موفق باشی ![]() داستانک : [بردباری]،[تلخ و گذرا]،[آخرین خداحافظی]،[پیچ شمرون]،[ثانیه های رسیدن]،[صحنه ی نمایش]،[نامه های من]،[یک روز در بدن]،[مکالمه های یک روز]،[کی بهتره؟!]،[کودک سالخورده]،[خنده های گریه دار]،[من و خوردنیای یلدا]،[کاش] اشعار و دل نوشته : [گاهی آهسته تر ، گاهی خسته تر]،[کجا می روم بی تو!]،[زلال تر از همیشه]،[یک بی نهایت فاصله تا تو]،[پنجره ی شهر]،[نامه های من به تو]،[لحظه هایی از جنس بودن] رمان : [ناباورانه]،[ساعت ِ 8]،[آنوشکا]،[خانم مدیر عامل]،[دیروزی که امروز رفت!]،[خانم کوچولو] رمان مشترک : [کیلومتر صفر]،[دختران ممنوعه]،[دیوار به دیوار] در حال تایپ : [پارکبان] | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, * میـلاد *, .هازال., abby7, asal_cheshmak, asoodeh, azam 24, bahooneh10, cole, fati70, gole narges, hanajigh, homaa, layahashemi, leila.kh, m.rozaly, man!, marjan2177, miliks, mitra.ym, niloofarane, parsa2000, ROXANA96, saaad, sabooha, sara_n, spong bob, Tikooli, zahra.gol, zeos, ziiiziii13, zm.matin, امتیس, اميرجان, ثـمیـن, حان جوجو, خورشیدک, دل سرد, دیوار چین, رها25, رولا, شایسته بانو, شهرناز, لیلا.شب, مرجان بانو24*12, نوری علمی, ویولت بودلر |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز نقل قول:
سلام سعید خان اول از همه مرسی که به رمان من سر زدی . باعث افتخارمه .. ![]() در مورد این توصیف فضا ها حق با شماست ولی سعی کردم توصیف ها رو خورد خورد بگم .. یعنی این آغاز صرفا رویارویی دو تا شخصیت اصلی داستان بود و توی قسمت های بعد سعی میکنم اول ظاهر و بعدم عمق شخصیت ها و در آخر محیطی که توش قرار دارند توصیف کنم ... | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, * میـلاد *, .هازال., abby7, asal_cheshmak, asoodeh, azam 24, cole, elnazess, fati70, feedback, hanajigh, homaa, leila.kh, m.rozaly, malmal91, man!, miliks, mkhajezadeh, n!loof@r, parsa2000, sabooha, Sahar.M, setareh30, spong bob, tt.raha, zahra.gol, zeos, ziiiziii13, zina, zm.matin, اميرجان, بلــوط, دیوار چین, رولا, شهرناز, مرجان بانو24*12, نوری علمی, ویولت بودلر |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
تشکرها: 68,996
تشکر شده 56,982 بار در 6,003 پست
کتاب مورد علاقه : روانشناسی حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز سلام شایسته جون ![]() میشه به سئوال من پاسخ بدی ؟برگشت زمان به عقب برای پرتوتقریبا میشه چندسال پیش؟ من عدد 30 رو در پست اول دیدم. بعد از نزدیک به 30 سال زندگی اونقدر تجربه داشتم که بتونم به تمامی احساسات متضادی که توی کمتر از 1 ثانیه به مغزم خطور کرده بودن غلبه کنم . درسته؟30 سال پیش براش داره تداعی میشه؟یا اینکه الان 30 ساله هست؟ خب شاید فکر کنی این نمیتون نقد باشه.ولی پس از دریافت جواب نقدم رو می ذارم. موفق باشی عزیزم ![]() هنوز آخرین جمله خدا توی گوشم زنگ می زند: از قلب کوچک تو تا من یک راه مستقیم است، اگر گم شدی از این راه بیا. بلند شو . از دلت شروع کن . شاید دوباره همدیگر را پیدا کنیم. "نظر آهاری" هرلحظه سپاس آموزش | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, .هازال., abby7, asal_cheshmak, asoodeh, cole, fati70, foxy_2010, hanajigh, homaa, leila.kh, malmal91, man!, miliks, n!loof@r, niloofarane, parsa2000, sabooha, sara_n, spong bob, syhbyt, zahra.gol, zina, zm.matin, ارشیا123, اميرجان, رولا, شایان20, شایسته بانو, شهرناز, لحظه, مرجان بانو24*12, نوری علمی, Ⓕⓐⓣⓘⓜⓐ |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر آسمون کبود
تشکرها: 2,282
تشکر شده 3,768 بار در 1,136 پست
کتاب مورد علاقه : ربکا حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام گلم خیلی خوشحال شدم که شخصیت اول این داستانت یک دختره با این تفاوت که دیگه پولدار و اینها نیست یکی از قشر دیگه جامعه آخه اینقدر از اونجور رمانها خوندیم که.......... به خاطر انتخاب درستت برای شخصیتهای داستانت تا به اینجا تبریک می گم موفق باشی همه می دانند همه می دانند که من و تو از آن روزنه سرد و عبوس باغ را دیدیم و از آن شاخه ی بازیگر دور از دست سیب را چیدیم همه می ترسند همه می ترسند ، اما من و تو به چراغ و آب و آیینه پیوستیم و نترسیدیم ... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, .هازال., abby7, asal_cheshmak, asoodeh, azam 24, cole, fati70, fomo, hanajigh, homaa, leila.kh, mahbaran, malmal91, man!, miliks, parsa2000, redrose_love68, sabooha, setareh30, spong bob, yasamin_34, zina, zm.matin, ارشیا123, اميرجان, شایان20, شایسته بانو, شهرناز, لیلا.شب, مرجان بانو24*12, مسعود جون, نوری علمی |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
درسته در حاله حاضر نزدیک 30 سالشه ... و برگشت به عقب البته توی پست بعد هست .. در حدود 12 سال قبله .... سال 78 ! | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, .هازال., /_paria_\, abby7, asal_cheshmak, asoodeh, azam 24, cole, fati70, hanajigh, homaa, leila.kh, malmal91, man!, miliks, mkhajezadeh, n!loof@r, parsa2000, saaad, sabooha, setareh15, setareh30, spong bob, tt.raha, yasamin_34, zahra.gol, zahra@m, zina, zm.matin, اميرجان, با نمک, رولا, زهرا.الف, مرجان بانو24*12, نوری علمی |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
تشکرها: 68,996
تشکر شده 56,982 بار در 6,003 پست
کتاب مورد علاقه : روانشناسی حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز ممنون شایسته جون که به این سرعت جوابم رو دادی؟ ![]() خب یه مسئله ای برام پیش اومده بود که رفع شد.چون یه جا گفته بودی که صفایی گفته چقدر پیر شدی ؟منم فکر کردم 30 سال از اون موضوع دانشگاه می گذره یعنی میشه سال 60.و مواردی دنباله داشت که به سال 60 نمی خورد.ممنون که از ابهام من خارج شد. من به خودم نگاه می کنم 30ساله هارو جوون میدونم.پوزش می خوام که ازبحث نقد خارج شدم. | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, "لعیا", **fatima**, ~Niayesh~, .هازال., /_paria_\, abby7, alice cullen, amirhessam, asal_cheshmak, asoodeh, cole, fati70, ghazale man, hanajigh, hediyeh_b, homaa, khatoon khabha, leila.kh, mahtabiiiiii, malmal91, man!, miliks, mina-ava, n!loof@r, niloofarane, parsa2000, rain bow, saaad, sabooha, sara_n, setareh15, setareh30, shooma, spong bob, Tikooli, yasamin_34, zahra.gol, zahra@m, ziiiziii13, zm.matin, امتیس, اميرجان, با نمک, خورشیدک, رولا, شایسته بانو, شهرناز, غزال بانو, لیلا.شب, مرجان بانو24*12, نوری علمی, پـردیس, Ⓕⓐⓣⓘⓜⓐ, ✗ sнÁ вη αм ✗ |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انجمن, بانو, شایسته, معرفی, نقد, و, پرتو, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |