| |||
| | #521 (لینک مستقیم) | ||||||||||||||||||||||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : پلاک 2544
تشکرها: 18,885
تشکر شده 360,638 بار در 2,696 پست
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز نقل قول:
ممنونم از لطفت ... ![]() نقل قول:
مال خودمم برعکس ود من کتاب میخواستم .. گفتم که یکم تغییر دادم ![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
ممنونم از محبتت .. چشم ![]() نقل قول:
نقل قول:
ایشاا.. از شارژ امشب راضی باشی آبجی و خوشحالم که خوب تونستم حس هارو منتقل کنم ![]() نقل قول:
دقیقا از اینجا به بعد شروع داستان حال و اوج گیری گذشته است ![]() نقل قول:
ممنونم از راهنماییت حتما ![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
ممنونم از اینکه زحمت کشیدید به اینجا سر زدید و وقت گذاشتید ... نمیدونم چجوری تشکر کنم .. رو چشمم سعی میکنم تک تکه نکاتی رو که عرض کردید رو در رمان جدید ینییز بگنجونم .. مرسی که بهم روحیه دادید ![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
نه بابا ... حالا مونده .. روابط پر از سراشیبی و سر بالاییه نقل قول:
ممنونم از محبت خورشید عزیز و لطفشون و مرسی از شما که من رو از یاد نبردید ![]() نقل قول:
قربونت برم همراه همیشه .. خوشحالم دوباره برگشتی و میتونم از نقدای خوبت استفاده کنم .. امیدورام با پیش روی داستان جواب شوال هارو بگیری ... و دیگه اینکه سعی میکنم زود بذارم به خاطر فلش بک ها ! ![]() نقل قول:
خوشحالم خوشتون اومد.. عمادم نمیتونم بگم که نقل قول:
بله .. .. ممنونم ازتو خانوم ![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
اول مرسی بابت لینک خیلی خوب بود .. ولی در تئوری بله اتاق بازرگان خیلی خوبه ولی عملا خیلی اذیت میکنه البته زن و مرد نداره ولی خوب حق زن ها بیشتر پایما میشه ![]() نقل قول:
ممنونم از لطفت و همراهیت ... واقعا حضورت خیلی کمک میکنه بهم | ||||||||||||||||||||||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #522 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,695
تشکر شده 340 بار در 129 پست
کتاب مورد علاقه : توایلایت-پارلا...... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز بابا ایول شایسته جون عالی بود یعنی دقیق حس کردم اونجام عجب خاطره باحالی داری کلک ...خیلی لحظه های باحالی بودازاونا ک من دوست دارمازرفتارای عمادخیلی خوشم میاد خیلی بچه باحالیه صداقت پرتوام خیلی بدلم نشست...راستی اسمش خیلی خوشگله..دم شما گرم هوایت ک ب سرم میزند دیگر درهیچ هوایی نمیتوانم نفس بکشم...عجب نفس گیراست هوای بی تو!! ![]() | ||||||||
| |
| | #523 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : پیش قلب های مهربون
تشکرها: 6,720
تشکر شده 60,467 بار در 1,648 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مرسی شایسته جون واقعا قشنگ بود و چون از دل بیرون اومده بود به دل مینشست خاطرات ادم چیزای با ارزشی هسن ممنون که قابل دونسین و از خاطرات خودتون برامون گفتین مثل یک درد و دل دوستانه " تابســـــــتان امســـال را با مــــا باشــــید " انجــــــیل شیــــطان ![]() ***** یــــــادم تـــــو را فــــــراموش|fArzane.Far ♥لحظه لحظه تا دنیای من|sahar.M♥ آپــامه | sparrow انــارِ دلم | آزاده ♥ | ||||||||
| |
| | #524 (لینک مستقیم) | ||||||||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 71,306
تشکر شده 168,588 بار در 12,617 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دوستان پست بی ربط ندید و داستانهای زندگیتونم اینجا نزارید لطفا!! اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() از نگارش مطالب خلاف شرع در داستان ها بپرهیزید! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! طراحی جلد رمان! | ||||||||||||||
| |
| | #525 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : غربت
تشکرها: 5,349
تشکر شده 32,804 بار در 348 پست
کتاب مورد علاقه : یکی دوتا نیست... | پست معمولی : +1 امتیاز سلام ستایش جون خوبی؟ داستان از این نظر اینکه مال بچههای ورودی ۷۸ عه برام خیلی خوشاینده، اون موقعها جوّ دانشگاهها خیلی فرق میکرد، شاید اونها که کم سنّ تر هستن این چیزا رو ندونن ولی اون موقع واقعا جوّ و حال و هوا یه جور دیگهای بود ، واقعا وقتی دختر پسری میخواستن باهم حرف بزنن هزار تا رنگ عوض میکردن، یادش بخیر دورانی بود ها... واقعا نمایشگاه کتاب رفتنها همین طوری بود، یه سال منتظر این واقعه بودیم تا بشه با بچه ها دست جمعی بریم بیرون بلکه اونی که ازش خوشمون میاد هم بیاد،ای روز گار.. وقتی میومد زندگی چقدر جالب میشد ![]() ![]() ؟!!!اینا رو گفتم که بدونی، این بخش از خاطراتت چه قدر واقعی و ملموس بود.. مرسییییییی خالکوبی | shadow_das کاربر انجمن عصیان | Banner کاربر انجمن عصیان | Banner کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب از دلم رست گیاهی سرسبز سر برآورد درختی شد نیرو بگرفت برگ بر گردون سود این گیاه سرسبز این بر آورده درخت اندوه حاصل مهر تو بود .. ویرایش توسط Banner : ۱۸ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۴۴ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #526 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : لب ِ کارون
تشکرها: 1,015
تشکر شده 478 بار در 184 پست
کتاب مورد علاقه : روی ماه خداوندراببوس! حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز آقا ما مشعوف شدیم "پیرهن" رو دیدیم قربونت این "مردانه" رو هم حذف کنی دیگه ما می ریم پی کارمون!!!وقتی می گی پیرهن عماد "مردانه" رو تو خودش مستتر داره... من ضمانت می کنم کسی فکر نکنه پیرهنه دکلته ی زیر زانو ِ زت زیاد... هیج می دانی چرا چون موج در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟ - زانکه براین پرده ی تاریک... این خاموشی نزدیک... آنچه می خواهم ،نمی بینم وآنچه می بینم ،نمی خواهم | ||||||||
| |
| | #527 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : شمال
تشکرها: 638
تشکر شده 640 بار در 99 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه- هم سایه من | پست معمولی : +1 امتیاز قابل توجه میثاق منظور شایسته جون همین پیراهن هایی که آقایون وقتی تیپ رسمی می زنند می پوشند و از اونجایی که ما شنیدیم بهش میگن پیراهن مردونه درخت هم که باشی من دارکوبی میشوم ... که هفتاد و سه بار در دقیقه تو را میبوسد............ | ||||||||
| |
| | #528 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
تشکرها: 9,494
تشکر شده 329,064 بار در 1,072 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز عماد این پستو...، از همه ی پستا بیشتر دوست داشتم.....! و اون ترس توام با میلو.... و پس نزنو.... ویادآوری دالان بهشت.............. عذرخواهی می کنم بابت غیبت طولانیم. هر وقت فرصت کنم و نت داشته باشم، داستان رو آپ می کنم. تو با کاف کوچکتر می شوی پسرم.. اتاق با کاف کوچکتر می شود. اما نارنج ها... علی اسدللهی زنانه یا مادرانه ا mona 30 قانون نانوشته ا نازلی گلستان باران ا لی لی هیچ پیغمبری زن نیست ا nazdim | ||||||||
| |
| | #529 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : لب ِ کارون
تشکرها: 1,015
تشکر شده 478 بار در 184 پست
کتاب مورد علاقه : روی ماه خداوندراببوس! حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
آقا ما یه مثال می زنیم شاید که منظور ما افتاد... ![]() ![]() پدر شایسته بانو به شایسته بانو: "شایسته بانو بابا، لطفا این پیرهن مردونه ی منو اتو کن." پدر شایسته بانو به شایسته بانو:" شایسته بانو بابا، لطفا این پیرهن منو اتو کن." لطفا یکی به من بگه" گیره 3پیج دادیا...!!!" ![]() زت زیاد | |||||||||
| |
| | #530 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 6,882
تشکر شده 165 بار در 45 پست
کتاب مورد علاقه : هم سايه ي من حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اخيييييي!!!اين پرتو چي ميكشه الان؟!!! ![]() ![]() ![]() چقدر قشنگ بود كه پا ندادن پرتو واسه عماد شيرين بود! من كه خيلي حال كردم!كم پيش مياد پسرا تو رمانا از اينكه يه دختر بره عقب بشينه و... خوشش بياد!اما اين عكس العمل عماد در مقابل جديت پرتو، به نظر من از هوشش بود! خيلي ممنون از سنجيدگي و ظرافت نوشتنت | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انجمن, بانو, شایسته, معرفی, نقد, و, پرتو, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |