| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
تشکرها: 4,483
تشکر شده 259 بار در 99 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من.قرار نبود حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام شایسته جان. مرسی که با یه رمان جدید برگشتی. میگم یه خواهش : میشه شخصیت صفایی یه خورده شبیه شروین مجد باشه . آخه اون خیلی دوست داشتنی بود. | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : پلاک 2544
تشکرها: 18,825
تشکر شده 359,988 بار در 2,693 پست
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
![]() نقل قول:
سلام و ممنون از نقدتون ... صحیح میفرمایید و سعی میکنم توی این رمان کمتر به جطئیاتی که ممکنه اهمیت چندانی نداشته باشه بپردازم | ||||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : بندر عباس
تشکرها: 25,037
تشکر شده 14,569 بار در 3,936 پست
کتاب مورد علاقه : همه ی رمانهای زیبا حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام شایسته جونم. خوبی عزیزم .من زودتر از اینها بهت بابت رمان جدیدت تبریک گفتم . مقدمت رو گلباران کردم .ولی خوب مثل اینکه مدیر سایت پاکش کرده اینطور که واسه ی همه توضیح داده بودن شامل خوشامد گویی منم می شده .ولی اشکال نداره من بازم بهت خوشامد میگم وتبریک مجدد بخاطر این رمان زیبا. با اینکه هنوز زیاد پیش نرفته ولی احساس می کنم می تونم خودم رو با شخصیت های داستانت احساس کنم .خوشم اومد که یک زن اینطور تونسته خودش رو در مقطع مدیریت یه شرکت حفظ کنه درسته به مشکل برخورده ولی همین قدر که تا اینجا هم پیش اومده جای بسی خوشحالیه. شایسته جون بهت تبریک می گم ودستت رو به عنوان یه دوست و همینطور یه نویسنده خوب می بوسم و برات آرزوی موفقیت می کنم .و منتظر ادامه ی داستان زیبات می مونم. | ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : جنوبツ
تشکرها: 12,404
تشکر شده 3,128 بار در 1,421 پست
کتاب مورد علاقه : کســـــی می آید حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام شایسته جان ![]() تا اینجا که نوشتی رمانتو خوندم...خوشم اومد...هنوز اولشه و مبهم...خیلی دوست دارم بدونم که این دوتا قبلا چه نسبتی با هم داشتنو چی بینشون گذشته...هرچی که هست مطمئنم جالبه... پس منتظر بقیه ی داستانت هستیم...با توجه به سابقه ی قبلیت(رمان همسایه من) می دونم تو این یکی هم می تونی موفق باشی... ![]() گاهی که خاکستری می شوی ، تکلیفت را با خودت نمی دانی ... هیچ چیز خوشحالت نمی کند ... از چیزی هم نمی رنجی ... فرقی ندارد که بعدش چه می شود ... ! | ||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : همین جا ! پیش تو :)
تشکرها: 3,877
تشکر شده 2,599 بار در 533 پست
کتاب مورد علاقه : vaaaaaaaY inja k jasHoon nemiSHeee :D حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
. خانووومی با رمان اولیت توقع مارو بالا بردی ، امیدوارم بازممم مثل اون بتونیم باهاش زندگی کنیم ! ![]() آهــــــان میخواستم یه چیزی بگمـــ ![]() ببخشید که اینجا فووووضووولی میکنم ! ولی همین صحنه هایی که ایشون میکن نباید زیاد در رمان بکار بره به نظر من بعضی جاها لازمه ! همه میدونن که مخاطب اینجور رمان ها سن های 17 به بالا هستن ، شاید برخی از نوجوان ها هم بخونن ولی الان زمانه ای نیست که این موارد یک رمان رو صحنه دار کنه ! اطرافمون رو نگاه کنیم پره از این صحنه ها. البته این فقط نظر منه! و هرجور که شما این رمان رو قلم بزنیـــ من یکی از خواننده های حتمی رمانت هستم ![]() خب خب ! در آخــــر هم آرزوی موفقیت دوباره رو برات دارم عزیز دلمـــــ ![]() ![]() | |||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : فرعی5647
تشکرها: 1,677
تشکر شده 945 بار در 236 پست
کتاب مورد علاقه : حکایت دولت و فرزانگی حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام دوست عزیز ؛ عیدت مبارک شروع رمان جدیدت رو تبریک میگم امیدوارم اینم مثل هم سایه ی من بازم یه رمان جذاب دیگه از کار در بیاد و مطمئنم هستم که همین طور خواهد شد نکته مثبت رمانات هم اینه که شخصیتاش سناشو بالاست و پخته اند و همین باعث میشه روند داستان قابل پذیرش تر باشه و این که در این داستان پرتو جزء طبقه مرفهین بی درد نیست برام داستانو ملموس تر کرده راستش اینکه توی هم سایه ی من هم کیانا و هم شروین موقعیت مالی خوبی داشتند یکم داستانو ایده آلیستی کرده بود و حالا اینکه پرتو متعلق به قشری از جامعه است که دربارشون زیاد توی داستانا نمیشنویم داستانو واقعی تر جلوه داده فقط کاش اولاشو یکم زودتر بذاری تا وارد فضای اصلی داستان بشیم ممنون و موفق باشی | ||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) | |||||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : پلاک 2544
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستای خوبم و ممنونم از محبتتون ... ![]() ولی یه خواهش داشتم طبق قوانین این پست ها که صرفا جهت تبریک و تشکره اخطار میگیره و ازونجایی که من دوست ندارم عزیزانی که دارن رمان من رو میخونن و یا تو نقدش شرکت میکنن اخطار بگیرن .. ممنون میشم اگه پیام های تبریکتون رو توی پروفایلم بدین و اگه نقدی را جع به داستان بود اینجا باهام در میون بذارید !!![]() سپاسگذارم ! | |||||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : زمین خدا
تشکرها: 11,100
تشکر شده 100,751 بار در 4,291 پست
کتاب مورد علاقه : طواف وعشق،سکوت سایه ه حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز شایسته جون تو پست امروزت درباره ی چشمای عماد اول نوشتی رنگش میشیه ولی بعد گفتی مشکی تیله ای ... بالاخره چه رنگیه ؟ این روزها کمی بدی هایمان قابل تحمل تر شده اند.....! ˙·٠•●♥رمان جدیدم : دل داده ام بر باد ♥●•٠·˙دیدن دختران دست در دست با نامحرمان عادی شده..! روبوسی و دست دادن و نماز نخواندن, دیدن موهای پریشان رایج شده..! این آزادی است؟! نه این اسارت است در چنگال هوس های شیطانی... این روزها آزادی قلم هم با هتاکی روح مقدس زن همراه است... من همان اسارت همراه با حرمت را می خواهم! ˙·٠•●♥ فرصتی دیگر از امیدوار عزیز ♥●•٠·˙ ˙·٠•●♥پی دی اف طواف و عشق ♥●•٠·˙ ˙·٠•●♥اميد وصل . مرثيه ي عشق . واهمه ي با تو نبودن♥●•٠·˙ | ||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز | ||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : پایتخت
تشکرها: 7,363
تشکر شده 4,233 بار در 892 پست
کتاب مورد علاقه : می گل حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام شروع رمانت رو تبریک میگم من با تکراری بودن هیچ مشکلی ندارم چون عقیدم اینکه زندگی همه ما ها یه جورایی شبیه به همه حالا یکی بالاتر یکی پایین تر فرقی نداره از قرار معلوم این عماد زخم خورده است ولی خوشم اومد حاضر شد با پرتو دوباره همکاری کنه امیدوارم پایان خوبی داشته باشه .................................... عروس هفت میلیونی | مریم دخت14 کاربر انجمن سلام ممنون میشم به رمان منو مریم یه سر بزنید سِودا | solia ومریم دخت14 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انجمن, بانو, شایسته, معرفی, نقد, و, پرتو, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |