| |||
| | #281 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زير نگاه مهربان خدا
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 16 بار در 8 پست
کتاب مورد علاقه : شروع از پايان _ورود عش حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز بازم ازت تشكر ميكنم جيگر مطمئنم اينم مصل بقيه عاليه ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #282 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,311
تشکر شده 11 بار در 3 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام .همسایه ی من را خیلی زیاد دوست دارم. امیدوارم این رمان هم به زیبایی همسایه من باشد. | ||||||||
| | |
| | #283 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: گوشه اي از دنيا
(View Stats)
تشکرها: 2,739
تشکر شده 557 بار در 277 پست
کتاب مورد علاقه : تمام رمان هاي زيبا حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز شايسته عزيز ممنون از ادامه داستان... نميدونم اين چيزي كه مي خوام بگم و چه جوري بگم كه منظورمو برسونم... زمان گذشته داستان حس مي كنم يكم با عجله پيش ميره... منظورم اين نيست كه بيشتر تو گذشته باش،حس مي كنم اهميت دادن پرتو با عماد يكم واسه من غريبه اين كه تو قسمت قبل به خاطر نگاه عماد سوار ماشين نشد يا اينكه اينجا مهم بود واسش عكس العما عماد چيه شايدم واقعا درست ترين شكل همين باشه اما نميدونم حس مي كنم يه چيزي اين وسط بايد گفته بشه تا انگيزه پرتو از مهم شدن عماد تو ذهنشو بگه...البته شايدم چون بين قسمتا فاصلست من اينطوري حس مي كنم و اگر داستان رو يكباره مي خوندم اين به ذهنم نمي اومد. ببخشيد پر حرفي كردم.باز هم ميگم اين نظر غير كارشناسي منه و قطعا شما با مهارتي كه در نوشتن داري بهتر از هر كسي ميدوني چه جوري داستانو پيش ببري.. ممنون و منتظر ادامه هستم... پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست، دگر غصه چرا؟!؟!... آرزو دارم:خورشید، رهایت نکند غم، صدایت نکند ظلمت شام، سیاهت نکند و تو را از دل آنکس که دلت در تن اوست حضرت دوست جدایت نکند... | ||||||||
| | |
| | #284 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: هیچ جا و همه جا
(View Stats)
تشکرها: 4,220
تشکر شده 1,140 بار در 701 پست
کتاب مورد علاقه : مزرعه فلمبارد حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام شایسته جون...رمان همسایه من که محشر بود این رمانم تا اینجا خوب پیش رفته....اگه عماد ازدواج کرده باشه و پرتو هم میدونه پس نباید خودشو درگیر کنه...چون به ضرر خودش تموم میشه وقتی میدونه که عماد متاهله...یا باید مطمئن بشه بعد...یا اصلن خودشو درگیر عشق دوباره نکنه...مرسی شایسته جون وقتی تنها شدی بدون خدا همرو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش........... رمان های جذاب و خواندنی... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید جدید ترین رمان های سایت.... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #285 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی میان شما
(View Stats)
تشکرها: 5,204
تشکر شده 760 بار در 181 پست
کتاب مورد علاقه : یکتا ،همسایه من ،پرشا حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز ما کم کم داشتیم رو به موت میشدیم از کم شدن پرتوی خونمان ![]() ![]() ولی به موقع توانستی مارا نجات دهی بانو جان تا مدتی پرتوی خونمان تامین شد | ||||||||
| | |
| | #286 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 3,943
تشکر شده 650 بار در 367 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز درود بر شایسته بانوی عزیز خسته نباشی عزیزم مثل همسایه من این کارتم بی نظیره وبه شدت قشنگ وگیرا نثر فوق العاده ای داره و شخصیت پردازیها عالی و بی نظیر همه چیز و خیلی خوب تو صیف کردی و جای هیچ ابهام و سوالی نیست از شخصیت عمادم خیلی خوشم میاد دوس داشتنیه من حدس می زنم ازدواج نکرده به خاطر اینکه حال پرتو رو گرفته باشه این حرفو زده شایدم اشتباه حدس زدم در هر صورت من که خیلی داستانتو دوس دارم موفق باشی | ||||||||
| | |
| | #287 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: آلمان
(View Stats)
تشکرها: 7,238
تشکر شده 977 بار در 319 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز با احازه شایسته جون من فقط برداشت شخصی خودم رو می گم من فکر می کنم این قضیه ازدواج عماد الکیه و اون به خاطر یک سری قضایا این برنامه ازدواج رو پیش کشیده حالا نمی دانم حدسم درسته یا نه [SIZE=1] نقل قول:
گاندی : درد من تنهایی نیست بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. | |||||||||
| | |
| | #288 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,869
تشکر شده 494 بار در 220 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه . دالان بهشت . ک حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز شایسته جونم خسته نباشی . عالی عالی عالی. شاید از نظر تکنیکی ایرادی باشه ولی قلمت انقدر جذاب و گیراست که من موقع خوندن به هیچ چیز دیگه فکر نمیکنم . شخصیتهای این رمانم مثل همسایه میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد . مرسییییییی. فکرکنم این جناب عماد غیرتی تشریف دارن و قضیه ازدواج هم یا کلکه یا اگرم هست عماد خان با د یدن پرتو داره وا میده . من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی ابی ولی با منت و خواری پی شبنم نمیگردم ان نیمه دیگر http://www.forum.98ia.com/t421288.html پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html رییس کیه؟ http://www.forum.98ia.com/t392367.html فرشته من http://www.forum.98ia.com/t454695.html#post4450699 | ||||||||
| | |
| | #289 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: هرکجا دل خوش باشه
(View Stats)
تشکرها: 11,222
تشکر شده 3,536 بار در 316 پست
کتاب مورد علاقه : داستانهای زیبای98ia حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام خانم گله. واقعا شایسته ای هم خودت هم داستانت . من برخلاف نظر دوستان فکر می کنم .فلش بک گذشته ت اصلا سریع نیست و بموقع به اون می پردازی . چون احساس می کنم داستان بیشتر قراره تو زمان حال جریان داشته باشه . بازهم ممنون . ولی خانمی لطف کن مثل داستان خوشگل قبلیت لااقل هرشب یک پست بزار . دردیک پنجره را پنجره ها می فهمند معنی کورشدن را گره ها می فهمند سخت بالا بروی ساده بیایی پایین قصه تلخ مرا سرسره ها می فهمند یک نگاهت بمن آموخت که در حرف زدن چشم ها بیشتراز حنجره ها می فهمند. | ||||||||
| | |
| | #290 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 281
تشکر شده 144 بار در 29 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اول از همه سلام به همه ی نود و هشتیا و شایسته خانوم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بعد هم یه تبریک بزرگ که نشه با کامیون هم جا به جاش کرد به خاطر موفقیت روز افزون همسایه ی من ![]() و در آخرم نقد و برسی پرتو تا به امروز میشه گفت که پیکره ی داستان دارای انسجام خوبی هست و نسبت به همسایه ی من پخته تر شده و هر چه پیش میره جزییات بیشتری از شحصیت های داستان تعریف میشه و این مخاطب رو هر چه بیشتر مشتاق میکنه که بتونه منتظر ادامه ی داستان باشه و حالا بذاریم درمورد شخسیت های داستان صحبت کنیم اول از همه پرتو که الن کاملا معلومه که از عماد اصلا بدش نمیاد و در گذشته احتمالا سر لج بازی با اون ازدواج نکرده ولی انگار اساسی حالش گرفته شده چون عماد گفت که با همسرش روابطش عالیه و شایسته خانوم حال منم گرفت چون توی پست قبلی فکر می کردم که شاید با همسرش مشکل داشته باشه.. که نشد ![]() و حالا سراغ عماد میریم این طور که معلومه از نظر قیافه چیزی شبیه شروین مجد هست ولی نه به قد بلندی اون بعدم که باید بگم که مثل اون آدم موفقی هست و ورزیده و اینکه قبلا از پرتو خوشش میومده احتمالا در آینده معلوم میشه که از سر لج بازی و رو کم کنی پرتو علاقه ای بین این دو شکل میگیره از شحصیت های فرعی هم کوتاه میگذریم مریم که هم کلاسی و دوست نزدیکه پرتو هست و در اینده هم فکر نکنم بخواد نقش خیلی مهمی رو در داستان ایفا بکنه ولی نباید هم به حاشیه رونده بشه این یه مشکل کوچیک هست که در مورد چند شخصیت همسایه ی من هم وجود داشت ![]() وبگذریم راستی تا یادم نرفته در مورد منشی پرتو هم یعنی وزیری باید بگم ما چیزه زیادی ازش نمی دونیم ولی به نظر باید زابطه ی نزدیکی با پرتو داشته باشه (اشارم به جایی هست که توی اول داستان با پرتو خیلی خودمونی حرف میزنه و باعث میشه که داد پرتو در بیاد) امااااااااااا شخصیتی به نام الیرز که ما هنوزم که هنوزه هیچی ازش نمی دونیم فقط یه اسم هست و به احتمال زیاد همسر سابق پرتو یا .......... در مورد صدیقی هم باید بگم که الان از خط داستان خارج شده ولی در اینده به احتمالی برای پرتو دردسر ساز میشه همون طور که قبل از این بوده چون توی گفته های خودش به این موضوع اشاره شد حا از شخیت ها بگذریم و بریم سراغ روند داستان همون طور که قبلا هم گفتم اینکه داستان به دو بخش حل و گذشته ی پرتو تقسیم میشه عالیه و دستی باز برای این کار به شما میده البته اگر ناراحت نمیشیدو کتکم نمیزنید باید بگم بد نیست که یه حالت سوم شخص یا دانای کل به داستان اظاغه کنید چون میشه از این طریق اتفاقاتی که برای عماد در غیاب پرتو صورت میگیره رو هم در داستان تشریح کرد یا حتی میتونه این قسمت سوم اول شخص و توسط خود عماد تعریف بشه ولی تنها مشکلی مه هست اینه که روند داستان زیادی گسترده می شه و جمع کردن اون بسی سخت که اینم از نظر من از شما ساخته هست ![]() در مورد قیافه و خوی منش شخصیت ها هم باید بگم که عالیه چون در حین داستان و کم کمک ما شخصیت ها رو میشناسی و این ضعف که توی همسایه ی من بود رو در اینجا به طور کامل پوشش دادین چون ما توی همسایه ی من فقط یه توضیع جامع در مورد شخص می خوندیم و بعدش فقط اونو در داستان به نام اسمش میشناختیم (شخصیت هایی مثل سروش فاطمه و حسام که هم اسم خودم هم بود ولی هیچی ازشون نمی دونستیم) ولی تجربه نشون داده که این ضعف ها نمی تونه در موفقیت رمان خللی ایجاد کنه طوری که معلوم هست همسایه ی من کاملا داره روند رو به رشد خودشو ادامه میذه ولی فکر کنم احتمالا توی مجله ای که داره چاپ میشه هتما از صافیه ویرایش میگذره به عنوان یک پیشنهاد میگم اگه حدسم درست باشه و اگه ویرایش شد نسخه ی ویرایش شدش رو هم در سایت برای دانلود بذارید زیادی از بحث منحرف نشیم یه مسئله ای که من رو به فکر انداخت این بود که اگه عماد میخواد بره کانادا پس ماجرای عشقی که قراره بین او و پرتو ایجاد بشه چی میشه؟؟؟؟ ![]() ![]() شاید هم مشکلی پیش بیاد و اصلا نره نمیدونم بسه دیگه نقد امیدوارم که نقد بنده رو پذیرا باشید و بازم تبریک به خاطر موفقیت رمان همسایه ی من با اینکه اولین رمان بود بازم خیلی از رمان های نویسنده هایی رو که نوشته هاشون چاپ میشه رو پشت سر گذاشت وای به حال اینکه شما به پختگی کامل برسید راستی یه سوال ؟ رمان حودودا چند صفحه هست ؟ امید وارم طولانی باشه چون میشه بازی های سرنوشتیه زیادی رو در اون جا داد خواهرم عذر خواست به خطر اینکه نیومد نقد ولی اون طور که خودش گفت رمان شما با کمی سانسور می تونه به چاپ برسه وقتی که گفتم داره توی یه مجله ی خارج کشور چاپ میشه از این که پیش بینیش درست از آب در اومده بود کم مونده بود پستک واروو بزنه هر چند خودش هم نویسنده ای قابل هست به پیشنهاد من قرار شده که یکه از کار هاشو در سایت قرار بده ولی نه من با روند کار آشنا هستم نه اون اگه میشه راهنماییم کنید خوب دیگه زیادی حرف زدم و این جمله ی همیشگی لطفا زود زود بذارید نمی دونید که چه حال گیری هست که با هزار امید بیاید انجمن و بعد هم ببینید پست جدید نیست ![]() و در اخر یه کسب اجازه برای استفاده از ایده ی شما توی داستان خودم راستش خودم هم چند وقتی هست که یه داستان رو شروع کردم و به صورت دانا ی کل هست ولی یه پام می لنگید واسه ی تعریف گذشته ای که برای شخصیت های داستانم پیش اومده گفتم که از ابتکار شما استفاده کنم مثل پرتو که در گذشته سیر میکنه منم این کارو برای داستانم استفاده کنم البته اگه اجازه بدید و گرنه باید یه فکر بکنم ![]() ![]() ![]() با آرزوی سلامتی و موفقیت ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انجمن, بانو, شایسته, معرفی, نقد, و, پرتو, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |