| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
درست اونجوری بود میخورد به انقلاب فرهنگی و این مسائل که جور در نمیومد ... نه پرتو زن سی سالست و انتخاب این سنم بی دلیل نیست | |||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,199 بار در 14,665 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز سلام ![]() ضمن عرض خسته نباشید و تبریک به شایسته جون ، باید بگم پرطرفدار بودن یک کتاب ، باعث نمیشه ما قوانین رو زیر پا بذاریم ! اینجا بخش نقد هست و نقد یک داستان هم یعنی صحبت پیرامون موضوع و اشخاص و صحنه ها ! نه تشکر و تشویق نویسنده !! من الان 48 تا پست پاک کردم و دیگه تک تک تذکر ندادم ، لطف کنید همکاری کنید و اگر دوست دارین از نویسنده ی خوب کتاب تشکر کنید بهشون خصوصی بزنید ! از این به بعد روی این تاپیک خودم شخصا نظارت میکنم و هر پست اسپمی پاک میشه و شخص خاطی اخطار دریافت میکنه ! لطف کنین همکاری کنید و کاری نکنید که تاپیک نقد رمان قفل بشه !! هر پست تشکر یا تشویق به گذاشتن ادامه ی رمان = اخطار با تشکر از همکاریتون ![]() تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,704
تشکر شده 850 بار در 223 پست
کتاب مورد علاقه : دختر ستاره ای حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز اومدم نظر بدم کپ کردم! دیدم قلفه! ------------------------------------------ از دخترهای پخته خوشم میاد. یک دلیلش اینه که الان 25 سال دارم و دیگه نمی تونم شخصیت های 17 ساله رمان رو تحمل کنم.... مدام خودخوری می کنم.... خدا را شکر که لااقل سن پرتو جون 30 ساله ست.... نمی دونم حق دارم اینو بگم یا نه؟! دلم میخواد پرتو ذاتا شخصیت مثبتی داشته باشه.... خیلی اهل ضربه زدن و حال گرفتن و اینها نباشه.... البته چقدر به من ربط داره رو نمی دونم ... ![]() حسم بود..... ![]() راستی خیلی خوشحالم که پرتو از خانواده متمول نیست.... من خودم با این جور شخصیت های خیلی پولدار ارتباط برقرار نمی کنم..... ![]() | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
(View Stats)
ما هم از پیغام شما کپ کردیم اومدیم دیدی نه یکم مرتبش کردن .... ![]() شخصیت پرتو رو نمیتونم خیلی راجع بهش صحبت کنم ... ولی خوب شخصیتیه که کم کم میفهمه که باید چجوری باشه و فکر کنم تو طول رما اشتباهات زیادی ازش میبینیم ولی اینکه بتونه جبران کنه یا نه رو بهتره حرفی نزنم فعلا تا ادامه ی رمان ... | |||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: تبعید در زمین
(View Stats)
تشکرها: 8,281
تشکر شده 1,384 بار در 427 پست
کتاب مورد علاقه : بخت سپید زمستان ،غزال حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام شایسته جون افتتاح رمان جدید مبارررررررک ![]() با دیدن رمان جدیدت ذوق مرگ شدیم ![]() از اینکه شخصیت دختر داستان مثل رمان قبلیت جسور و شجاعه خوشم میاد واینکه رشته مدیریت بازرگانیه دیگه فوق العادس ![]() موفق باشی مطمئنا رمان جالبی میشه آن نیمه دیگر.. نویسنده:anital "رمانی متفاوت و فوق العاده هیجانی"http://www.forum.98ia.com/t421288-3.html سپاااس برای این جدایی شیرین که ایرانی ها را به وصال رساند ![]() ما به دنیا آمده ایم که با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم. آیت الله بهجت من كفش نداشتم و مدام شكايت كردم تا اينكه روزي مردي راديدم كه پا نداشت . هرکس با زندگی می سازد می بازد با زندگی مساز زندگی را بساز "زرتشت" زندگي تاس خوب آوردن نيست، تاس بد را خوب بازي کردنه. هرگز تسلیم نشو هر روز معجزه ی تازه ای اتفاق میافتد عادت كن ؛كه عادت نكني | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
البته رشته ی فوق لیسانسش مدیریت بازرگانیه و رشته ی لیسانسش چیز دیگست البته بعدا این ها رو میخونید | |||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,380
تشکر شده 621 بار در 147 پست
کتاب مورد علاقه : عشقه-همسايه من-راننده حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام شایسته جان خوبی عزیزم؟ اول از همه منم میخوام رمان جدید و تبریک بگم و دوم اینکه در رابطه با نقد دوستان دیگه که در رابطه با بعضی از مسائل بود من میخوام بگم که به قول یکی از دوستان محبت توی زندگی دو نفر محرم به همدیگه هم خیلی نزدیک به واقعیته هم لازمه مثلا توی همسایه من که به نظرم همه چی در کنترل بود و فکر نمیکنم که خودتم بخوای بیشتر از اون پیش بری که رمان بخواد از جایگاه مور احترامش بیوفته. دیگه بگم برات عزیزم... ظاهر ه شخصیت ها داره خود بخود تو ذهنم شکل میگیره مثلا شخصیت مهندس صفایی به دلیل نفرت پرتو از اون باعث شد توی ذهنم شبیه به یه کسی بشه که بهم ضربه زد و ازش متنفرم و ظاهر ه پرتو متاسفانه ناخوداگاه شبیه به کیانا شد ولی پخته تر خواهش میکنم زودتر ظاهر ه شخصیت هارو مشخص کن که بشه اونطوری که تو میخوای تجسمش کرد عزیزم دیگه چی میتونم بگم؟؟؟.... آهان... خیلی دوست دارم مطمئنم که این کار هم فوق العاده میشه با بهترین آرزوها برای تو عزیزم ![]() ملیکا روزگاريست همه عرض بدن مي خواهند همه از دوست فقط چشم و دهن مي خواهند ديو هستند ولي مثل پري مي پوشند گرگ هايي كه لباس پدري مي پوشند آنچه ديدند به مقياس نظر مي سنجند عشق ها را همه با دور كمر مي سنجند خوب طبيعيست كه يكروزه به پايان برسد عشق هايي كه سر پيچ خيابان برسد ![]() | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: طبرستان
(View Stats)
تشکرها: 3,780
تشکر شده 1,872 بار در 680 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید!!! حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام شایسته جووون ![]() ممنون بابت پستای امروز امیدوارم همیشه شاهد پستای تپل از طرفت باشیم...به امید اون روز![]() وای که چقد من از جذبه ی مردهای داستانت خوشم میاد...دقیقا مث رمان قبلیت... یه چیز دیگه اولش که داستانو خوندم فک کردم دوباره در مورد یه دختر و پسر پولداره(از بس که از این جور رمانا نوشتن دیگه آدم حالش بد میشه) ولی وقتی فلاش بک خورد فهمیدم که اینطورام نبوده.... و این عالیه!!!!! موفق باشی دوست عزیز | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||||
(View Stats)
در واقع پایه ی شکل گیری داستانم همینه که دوطرف ثروتمند نیستن ..... ![]() نقل قول:
حرف شما کاملا صحیح و من خودمم سعیمیکنم بیشتر به بعد روحی محبت بین شخصیت ها بپردازم ... اما راجع به صفایی ... باید داستان یکم پیش بره تا با شخصیتش آشنا بشیم ... ظاهر پرتو ... نه شبیه کیانا نیست ولی خوب اونم فکر کنم توی پست بعدی مشخص میشه ... در کا اینبار سعی شده توی سیر داستان خورد خورد با همه چیز آشنا بشید .. . ممممممنونم ازتون یک دنیا | ||||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جای خوشکل
(View Stats)
تشکرها: 3,478
تشکر شده 1,840 بار در 991 پست
کتاب مورد علاقه : بدون شک بر باد رفته حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام شایسته جان بابت اون یکی رمانت تبریک میگم بهت دوست من امیدوارم این یکی عالی تر از اون یکی باشه که قطعا همینطورم میشه فقط یه ایراد من به رمان قبلیت می گیرم که امیدوارم تو این یکی هرجور می دونی رفعش کنی(من رمانها رو وقتی تموم میشه می خونم) تو رمان همسایه من کیانا خانم چقدر لباس داشت که هربار می خواست بره بیرون از تو خونه 45 متریش باید یه رنگ لباساشو از شال و مانتو و پالتو تا کیف و کفش ست می کرد؟ هربار هم کامل توضیح می دادی و بعدم یه آرایش ملایم و ملیحانه می کرد و می رفت بیرون.حالا فرقی نداشت تو چه شرایطی باشه. البته بگم این برا کار تو تنها نیست گلم.تو اغلب رمانها چه اونایی که دوستان زحمت نوشتنشو می کشن چه اونایی که چاپ میشه هم این مسئله هست. دوست دارم رمانی که می نویسی از هر نظر بی نقص باشه خانم. موفق تر باشی نازنین ![]() درضمن ممنون که نظر دوستان برات اهمیت داره و می خونی و جواب میدی چشمها را شستم جور دیگر دیدم باز هم سود نداشت تو همان بودی که دوست می باید داشت | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انجمن, بانو, شایسته, معرفی, نقد, و, پرتو, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |