بازگشت   نودهشتیا > کتاب > متفرقه کتاب > معرفی و نقد کتاب > نوشته کاربران سایت

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام شخصیت را بیش تر دوست دارید؟؟؟
بنفشه کیانی 22 23.16%
هومن نقش 20 21.05%
آذین نقش 5 5.26%
آریا راد 6 6.32%
پرنیا مهرآیین 19 20.00%
شایان کیانی 6 6.32%
صنم حاتمی 0 0%
علی گلکار 17 17.89%
رأی دهندگان: 95. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۸ بهمن ۱۳۹۰, ۱۲:۱۹ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

PaniSpy آواتار ها

پست بسیار مفید  +10 امتیاز     
پیش فرض هوس بازان | PaniSpy کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب

اینبار نیز به نام من... که مرا تا عرش بالا کشانده ای ... اینبار نیز به نام تو... که هنوز نزدم دست به موهای گره خورده و گونه های نمناکم می کشی ... با اینکه آخرین نفری هستی که برای پاک کردن اشک هایم به سراغش آمده ام... دستم را بگیر ای استاد زیبایی ها... که این دست از روح تو است ... و این قلب در تسخیر تو...!!!

سلام بر شما دوستان عزیز...!!!
این هم تاپیک نقد " هوس بازان" !!!
کاورد رو داخل همین تاپیک قرار میدم...از دوستانی که تا این حد به من لطف دارم ممنونم...!!!
خلاصه ای از داستان : 8 نفر از دنیاهایی جدا از دنیای زمینیان درگیر احساسات و روابطند... در حالیکه لبخند می زنند نقشه می کشند و قلب ها را می درند... به چیزی اهمیت نمی دهند ... قانونی ندارند... ورود شما را به این داستان خوش آمد می گویم...!!!

فعلا...!!!

The wall on which the prophets wrote...Is cracking... at the seams.
Upon the instruments of death...The sunlight brightly gleams.
When every man is torn apart...With nightmares and with dreams,
Will no one lay the laurel wreath...When silence drowns the screams.
Confusion will be my epitaph.
As I crawl a cracked and broken path...If we make it we can all sit back and laugh.
But I fear tomorrow I'll be crying,...Yes I fear tomorrow I'll be crying....

King Crimson-Epitaph

و چه زیبا...زندگی آن ها را در اعماق تاریک حقایق غرق می کند... و آنها... چه ساده به روحشان خط گناه می کشند...
هوس بازان

ویرایش توسط PaniSpy : ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۳:۱۳ قبل از ظهر
PaniSpy آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۹ بهمن ۱۳۹۰, ۰۹:۲۵ بعد از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
رمان نویس انجمن

mehrsa_m آواتار ها

پست معمولی  +2 امتیاز     

سلام دوست جون .
اول بايد بهت تبريك بگم قلمت فوق العاده شيوا و روونه . و همينطور قوي . اول ميخواستم بپرسم اين رمان كار اولته يا بازم نوشتي چيزي . چون واقعا به نظرم حرفه اي و زيبا مينويسي .
رمانت يه رمان پر شخصيته . اول كه شروع شد فكر كردم نقش اصلي مال بنفشست ولي هي كه رفت جلوتر بين شخصيتا گيج شدم برام جالبه كه فعلا همه به يه اندازه توي داستانن . البته به نظرم هومن نقش اصلي تري داره همينطور پرنيا . يه حدسايي هم زدم در مورد رابطه ي اين دو نفر كه ترجيح ميدم الان نگم و ادامش و بخونم .
واي من عاشق حرف زدنا و برخورداي سايمون شدم . خيلي ملوسه !
در مورد شخصيتاي دختر داستانت بايد بگم كه به نظرم از همشون نرمال تر پرنياست بنفشه كه اصلا احساس ميكنم تو باغ نيست يه جوري تو عوالم خودش سير ميكنه و با خودش و افكارش خوشه . آذين به نظرم يكم كينه اي اومد ولي پرنيا به نظرم عاطفي تر اومد با يه سري مشكلاتي كه توي زندگيش داره باهاشون دست و پنجه نرم ميكنه .
مطئنا اين هومني كه الان به تصوير كشيدي با هومن سالهاي قبل خيلي فرق داره از اين هومن خوشم اومد حالا بايد ديد چه گذشته اي داشته و چجوري بوده ولي هومن و دوست دارم . از آريا هم خوشم مياد شخصيت دوست داشتني داره .
يه رمان خيلي متفاوت و گنگي رو نوشتي . كه من و واقعا به سمت خودش ميكشونه و دوستش دارم .
من زياد بلد نيستم خوب نقد كنم . البته ترجيح ميدم نقد دقيق تر و بذارم وقتي كه داستان يكمي پيش رفت . ولي در كل عاشق رمانتم . ادامه بده دوست گلم

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

mehrsa_m آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۹ بهمن ۱۳۹۰, ۰۹:۳۰ بعد از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
کاربر ویژه

fatima_59 آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

سلام دوست عزیز
تبریک بابت قلم خوب و جذابت .. اگر کار اولت هست احسنت داری چون خیلی راحت و قابل درک مینویسی ..
من یه کم شخصیت ها رو اولش قاطی کردم ولی الان بهتر شده .. فقط تو رابطه ی اریا و پرنیا موندم .. حل میشه این گنگی ؟
موفق باشی همیشه
fatima_59 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۲۰ بهمن ۱۳۹۰, ۱۲:۰۶ قبل از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

PaniSpy آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrsa_m نمایش پست ها
سلام دوست جون .
اول بايد بهت تبريك بگم قلمت فوق العاده شيوا و روونه . و همينطور قوي . اول ميخواستم بپرسم اين رمان كار اولته يا بازم نوشتي چيزي . چون واقعا به نظرم حرفه اي و زيبا مينويسي .
رمانت يه رمان پر شخصيته . اول كه شروع شد فكر كردم نقش اصلي مال بنفشست ولي هي كه رفت جلوتر بين شخصيتا گيج شدم برام جالبه كه فعلا همه به يه اندازه توي داستانن . البته به نظرم هومن نقش اصلي تري داره همينطور پرنيا . يه حدسايي هم زدم در مورد رابطه ي اين دو نفر كه ترجيح ميدم الان نگم و ادامش و بخونم .
واي من عاشق حرف زدنا و برخورداي سايمون شدم . خيلي ملوسه !
در مورد شخصيتاي دختر داستانت بايد بگم كه به نظرم از همشون نرمال تر پرنياست بنفشه كه اصلا احساس ميكنم تو باغ نيست يه جوري تو عوالم خودش سير ميكنه و با خودش و افكارش خوشه . آذين به نظرم يكم كينه اي اومد ولي پرنيا به نظرم عاطفي تر اومد با يه سري مشكلاتي كه توي زندگيش داره باهاشون دست و پنجه نرم ميكنه .
مطئنا اين هومني كه الان به تصوير كشيدي با هومن سالهاي قبل خيلي فرق داره از اين هومن خوشم اومد حالا بايد ديد چه گذشته اي داشته و چجوري بوده ولي هومن و دوست دارم . از آريا هم خوشم مياد شخصيت دوست داشتني داره .
يه رمان خيلي متفاوت و گنگي رو نوشتي . كه من و واقعا به سمت خودش ميكشونه و دوستش دارم .
من زياد بلد نيستم خوب نقد كنم . البته ترجيح ميدم نقد دقيق تر و بذارم وقتي كه داستان يكمي پيش رفت . ولي در كل عاشق رمانتم . ادامه بده دوست گلم
به به... مهرسای عزیزم... مرسی که اومدی :)!!!
کار اولم نیست... دو تا داستان دیگه توی پرونده ی کاریم دارم که در محیط ایران نیست... و 2 تا مقاله ی 8 صفحه ای اجتماعی...در کل...اولین باره که در جو ایران و دانای کل می نویسه و خیلی ممنون ...نظر لطفته...!!!
تا آخر کار همه ی این اشخاص توی داستانن...!!!
محض اطلاعت...سایمون کاملا واقعیه :دی... منم عاشقشم...!!!
بنفشه هنوز توی جمع نیست... دنبال کارای خودشه... آذین هم آره... حسوده... خوشحالم که از پرنیا خوشت اومد... خودم که عاشقشم...!!!
در مورد هومن هم... خب اینکه الان یه پسر داره باعث میشه آدم بشه... و بله... خیلی به زندگی قبل از حضور سایمون تلنگر می زنم... خوشحالم که خوشت اومده... !!!
مرسی عزیزم...راستش آخرین نفری بودی که انتظار داشتم نقدتو ببینم...خیلی خوشحالم کردی...!!!
موفق باشی...

نقل قول:
نوشته اصلی توسط fatima_59 نمایش پست ها
سلام دوست عزیز
تبریک بابت قلم خوب و جذابت .. اگر کار اولت هست احسنت داری چون خیلی راحت و قابل درک مینویسی ..
من یه کم شخصیت ها رو اولش قاطی کردم ولی الان بهتر شده .. فقط تو رابطه ی اریا و پرنیا موندم .. حل میشه این گنگی ؟
موفق باشی همیشه
سلام !!!
کار اولم نیست... ولی تا به حال توی این فضا وارد نشده بودم...!!!
اولش رو واقعا هر کاری کردم بهتر از این نتونستم در بیارمش... چون شخصیت ها زیادن...هر کدم رو خواستم حذف کنم دلم نیومد... ببخش دیگه گیج شدی...!!!
این رابطه هنوز شکل نگرفته... واسه همین گنگه...به زودی موضعشون رو مشخص می کنم... !!!
مرسی از اینکه داستانم رو می خونی... کلا به پیج داستانم جلا دادی با این رنگ بنفش خوشکل :) ممنون...!!!
قدیمی ۲۰ بهمن ۱۳۹۰, ۰۳:۴۳ بعد از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال

~2ne2~ آواتار ها

پست معمولی  +2 امتیاز     

سلام و خسته نباشی. تا اينجا كه نوشتى يه كله خوندم. روون مينويسى و تا اينجا به همه شخصيت هات بها دادى در مورد همشون نوشتى
من نميدونم كدوم شخصيت اصلى دختر رمانته؟ پرنيا،بنفشه يا آذين؟
خيلى خوبه كه رمانت شخصيت زياد داره خداكنه آخرش سرنوشت همشون معلوم بشه و نيمه نصفه به امون خدا ولشون نكنى.
موفق باشی مشتاقانه منتظر ادامه ش هستم.
~2ne2~ آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۲۰ بهمن ۱۳۹۰, ۰۵:۱۷ بعد از ظهر   #6 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

PaniSpy آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط 2ne2/22 نمایش پست ها
سلام و خسته نباشی. تا اينجا كه نوشتى يه كله خوندم. روون مينويسى و تا اينجا به همه شخصيت هات بها دادى در مورد همشون نوشتى
من نميدونم كدوم شخصيت اصلى دختر رمانته؟ پرنيا،بنفشه يا آذين؟
خيلى خوبه كه رمانت شخصيت زياد داره خداكنه آخرش سرنوشت همشون معلوم بشه و نيمه نصفه به امون خدا ولشون نكنى.
موفق باشی مشتاقانه منتظر ادامه ش هستم.
:دی... مرسی دوست عزیزم...!!!
این رمان شخصیت اصلی 8 تا داره ...شخصیت های اصلی دختر هم به یه اندازه داخل داستان هستند... هنوز به جایی نرسیده که صنم هم خودشو نشون بده... اونم میاد به زودی...!!!
سرنوشت همشون مشخص می شه!!!
جدا؟؟؟ نگران بودم این همه شخصیت خواننده رو گیج کنه...!!!
خیلی خیلی ممنون عزیزم... !!!
قدیمی ۲۱ بهمن ۱۳۹۰, ۱۰:۵۰ قبل از ظهر   #7 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال

Silber آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

سلام دوست عزیز
بهتون تبریک می گم قلم خیلی زیبایی دارید و موضوع داستانتون هم همین طور در ضمن پر از اشخاص مختلف من تازه دارم باهاشون کنار می یام همش اشتباه می کردم که کدام موضوع مال کدام شخصه
خیلی عالیه فقط یک سوال این مطلبی که آخرش توی پیومه می زارید از زبان خدا نوشته می شه یا کس دیگه
بازم ممنون

گاندی : درد من تنهایی نیست بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند.

Silber آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۲۱ بهمن ۱۳۹۰, ۱۰:۵۴ قبل از ظهر   #8 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال

~2ne2~ آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

نویسنده عزیز گفتن از طرف دانای کل (راوی داستان) این مطالب نوشته شده.
~2ne2~ آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۱ بهمن ۱۳۹۰, ۱۲:۰۴ بعد از ظهر   #9 (لینک مستقیم)
همکار بخش مسابقات

# NEGAR # آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

سلام پري جون من فعلاً تا پست 5 خوندم ولي دلم نيومد نيام نظر ندم .....

داستانت خيلي عاليه ، همين طور قلمت .....
خيلي خيلي بهت خسته نباشيد مي گم .....
اول آدم انتظار اين همه شخصيت رو نداره ولي با چند پاراگراف خوندن ، همه چيز دستش مياد
پرنيا آسيب ديده ي روحيه ؟ تا اينجا كه خوندم اين طور به نظر مي رسه ...
شخصيت آذين رو هم دوست دارم ...يه كم هم دلم براش سوخت ....
ولي فعلاً از بنفشه خوشم نيومد ....

تا اينجا خيلي خوب بود ...مرسي

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

* رمان تــــــــــك ستاره *
عروسك شكستني
ز مثل زندگي
بعد سالها

اطلاعيه جلد كتاب !

# NEGAR # آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۱ بهمن ۱۳۹۰, ۱۲:۴۴ بعد از ظهر   #10 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

PaniSpy آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Silber نمایش پست ها
سلام دوست عزیز
بهتون تبریک می گم قلم خیلی زیبایی دارید و موضوع داستانتون هم همین طور در ضمن پر از اشخاص مختلف من تازه دارم باهاشون کنار می یام همش اشتباه می کردم که کدام موضوع مال کدام شخصه
خیلی عالیه فقط یک سوال این مطلبی که آخرش توی پیومه می زارید از زبان خدا نوشته می شه یا کس دیگه
بازم ممنون
مرسی که می خونیش مهربون... !!!
خب آره... واقعا اگه دلم میومد 3 4 تاشونو حذف می کردم ... خوشحالم که فهمیدی چی به چیه...!!!
مرسی بابت نقد... !!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط 2ne2/22 نمایش پست ها
نویسنده عزیز گفتن از طرف دانای کل (راوی داستان) این مطالب نوشته شده.
مرسی که جواب دادی عزیز...!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط # NEGAR # نمایش پست ها
سلام پري جون من فعلاً تا پست 5 خوندم ولي دلم نيومد نيام نظر ندم .....

داستانت خيلي عاليه ، همين طور قلمت .....
خيلي خيلي بهت خسته نباشيد مي گم .....
اول آدم انتظار اين همه شخصيت رو نداره ولي با چند پاراگراف خوندن ، همه چيز دستش مياد
پرنيا آسيب ديده ي روحيه ؟ تا اينجا كه خوندم اين طور به نظر مي رسه ...
شخصيت آذين رو هم دوست دارم ...يه كم هم دلم براش سوخت ....
ولي فعلاً از بنفشه خوشم نيومد ....

تا اينجا خيلي خوب بود ...مرسي
به به نگار جان...!!!
نظر لطفته مهربون... !!!
سلامت باشید... !!!
آره شخصیت هام زیاده... کل نگرانی منم توی کل داستان همینه... چون مچ کردنشون هم خیلی سخت میشه...!!!
پرنیا کلا کیسه بوکس روزگاره بیچاره... از همه طرف خورده... به زودی دستت میاد که چی به چیه... بازم ابهامی بود در خدمتتم...!!!
:دی... به زودی از بنفشه هم خوشت میاد... تنها جوک داستان بنفشتت...!!!
یه دنیا بابت نقدت ممنون عزیزم...!!!
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
panispy, انجمن, بازان, معرفی, نقد, هوس, و, کاربر

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش