| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان/زیرچترمحبت خدا.......
کتاب مورد علاقه : رمان دا-هری پاتر حالت من : | بریتنی اسپیرز تابستان امسال با سومین همسرخود ، جیسون تراویک ، ازدواج می کند و پسرهای این خواننده مشهور مسئول آوردن حلقه های ازدواج برای او و همسر جدیدش هستند. منبع:این خواننده موفق هالیوود قرار است چند ماه بعد با جیسون تراویک ازدواج کند و دوست دارد شان پرستون ۶ساله و جیمز جیدن ۵ ساله نقش بزرگی در برگزاری مراسم ازدواج او داشته باشند. این دو پسر حاصل ازدواج دوم او با کوین فدرلاین هستند. یک منبع خبری گفت:"این مراسم کاملا" خصوصی برگزار خواهد شد و فقط اعضای خانواده و دوستان بسیار نزدیک این زوج در آن شرکت خواهند کرد." ![]() " پسرهای بریتنی نیز قطعا" در این مراسم شرکت خواهند کرد و حامل حلقه های عروس و داماد خواهند بود. جیسون قطعا" برنامه های بسیار خاص و ویژه ای برای پسرهای بریتنی تدارک دیده است که در طول مراسم ازدواج انجام خواهد شد." بریتنی قبل از ازدواج با کوین فدرلاین ، در ماه ژانویه سال ۲۰۰۴ با یکی از دوستان دوران کودکی خود با نام جیسون الکساندر ازدواج کرده بود . این ازدواج که فقط ۵۵ ساعت دوام داشت ، اولین ازدواج این خواننده مشهور بود. seemorgh ![]() ویرایش توسط mohssen aabiete : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۵۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: چادر
تشکرها: 4,030
تشکر شده 4,497 بار در 2,834 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن حالت من : | چقدر ضایعععععععععععععععععععععع عععععععععع . سرم را نه ظلم مي تواند خم کند ، نه مرگ ، نه ترس ، سرم فقط براي بوسيدن دست هاي تو خم مي شود مادرم ؛ | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای ناشناخته!
کتاب مورد علاقه : هر کتابی که ،کتاب باشه حالت من : | باورم نمیشه .........!! یعنی اولین ازدواجش فقط چندساعت دووم آورده؟؟!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیرآبی آسمون
تشکرها: 1,088
تشکر شده 2,390 بار در 635 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | مگه کشکه ازدواج که به این راحتی طلاق گرفته دوباره ازدواج میکنه؟!! برای کسی بمیر که برات تب کنه.... ![]() **** رمانهای توصیه شده: ***** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
تشکرها: 23
تشکر شده 1,287 بار در 492 پست
حالت من : | اون وقت چطور توی این فاصله از همسرش جدا شده؟!!!!! کوچه هارو بلد شدم.مغازه هارا. رنگ های چراغ راهنمارا.حتی جدول ضرب را. ودیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم. اما گاهی میان ادمها گم میشوم ادمها را بلد نیستم....! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: شیراز
تشکرها: 601
تشکر شده 523 بار در 299 پست
| ای بمیره با این کاراش.. | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: karaj
تشکرها: 694
تشکر شده 846 بار در 429 پست
کتاب مورد علاقه : novel حالت من : | حالم ازش بهم میخوره باور کنید که با این یکی هم چند ساعتی نمیمونه زنیکه ی جلف | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : کتابای دارن شان حالت من : | ایییییییش ، این شوهر میخواد چکا ؟؟؟ در كویر خلوت دلم با لبانی تشنه راه دشواری را در پیش گرفتم می دانم كه نیاز به جرعه آبی دارم تا خود را با آن سیراب نمایم در قلبم غوغایی است غوغای عشق تو نگاهت برایم همچون رودخانه ایی است كه هرگز درآن ركودی نیست می خواهم كه مرا به حال خود وا مگذاری و مرا همیشه با خود همراه سازی بگذار تا از احساسات شیرینت لبریز شوم بگذار تا به وسعت قلب پرمهرت دست یابم زلالی عشقت را از من مگیر، انشای چشمت را برایم بخوان تا با شنیدن آن سرشار از شادی شوم ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 2
تشکر شده 43 بار در 21 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی رمانه حالت من : | انقدر ازين بشر بدم مياد كه حد نداره!!!! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تو دل دلتنگیهام
تشکرها: 4,817
تشکر شده 2,014 بار در 917 پست
کتاب مورد علاقه : پانته آ حالت من : | به اینا میگن شاه پسر ![]() ![]() ![]() ولی جدی ازدواج اولش فقط 55 ساعت دوام داشته؟!!!!!!!!!... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسپیرز, بار, برای, بریتنی, تا, سومین, شوهر, عکس, می, پسرهای, کمک, کند, کنند |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |