| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰
تشکرها: 699
تشکر شده 838 بار در 548 پست
کتاب مورد علاقه : نوتریکا و ..... حالت من : | چه بچه هاش نازن زَوَّجتُکَ نَفْسی فی المُدَّةِ الْمَعْلوُمَه عَلَی الْمَهْرِ الْمَعْلوُم …..» بگو: «قَبِلْتُ» ! الان که اینو خوندی به عقد موقت من در اومدی ! ![]() | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
حالت من : | بنده خدا !!چقد دوران مجردی طولانی داشته!!! اخه ادم این قد وفادار؟ چــرا آدمـــا نمیـــدونن بعضــــــــی وقتهــــا خـــــداحافـــــظ یعنـــــــی : " نــــذار برم " یعنـــــــی بــرم گــــردون سفــــت بغلـــــم کـــن ... ســـــرمو بچـــــسبـــون به سینــــه ت و بگــــــو : "خدافــــظ و زهــــر مـــار" بیخــــــود کــــردی میگی خدافـــــظ مگـــــه میـــذارم بــــری؟!! مــــــگه الکیــــــــه!!!!" ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
تشکرها: 672
تشکر شده 2,024 بار در 829 پست
حالت من : | موفق باشه .......... خوشم میاد ازش ![]() | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: هرجا که دل خوش است
تشکرها: 1,613
تشکر شده 419 بار در 317 پست
کتاب مورد علاقه : رستاخیز فرا می رسد حالت من : | فقط 55 ساعت؟؟؟؟؟؟واقعا که... زخمی بر پهلویم هست... روزگار نمک می پاشد و من پیچ و تاب می خورم و همه گمان می کنند که من می رقصم.. ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسپیرز, بار, برای, بریتنی, تا, سومین, شوهر, عکس, می, پسرهای, کمک, کند, کنند |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |