| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 7,258
تشکر شده 2,437 بار در 1,057 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت-الهه شرقی | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسطوره فوتبال بريتانيا و جهان گفت: رئال مادريد از زماني که با مورينيو شکل گرفته، احيا شده و خيلي خوب بازي ميکند. ![]() به نقل از آس اسپانیا، سر بابی چارلتون درباره شایعه بازگشت مورینیو به لیگ برتر انگلیس گفت: همه دنیا منتظر حرفهای مورینیو هستند، او هر چه که میگوید تیتر میشود، به نظر من مورینیو آدم موفقی است و موفقیت آدمها فقط در جامهایی که بالای سر میبرند خلاصه نمیشود. شخصیت مورینیو برای من فوقالعاده جذاب است. وی افزود: رئال مادرید از زمانی که با مورینیو شکل گرفته، احیا شده و خیلی خوب بازی کرده است اما در کل این بارسلونا بوده که خوب کار کرده و نتیجه گرفته است، از دید من بارسلونا یگانه تیم جنگنده لالیگا است. چارلتون ادامه داد: در فینال لیگ قهرمانان اروپا، وقتی بارسلونا و منچستریونایتد مقابل یکدیگر صفآرایی کردند متوجه شدم که این تیم به واقع فراتر از فوتبال است و بارسلونا هم فراتر از یک باشگاه. بازی زیبای بارسلونا در آن شب هرگز از خاطرم نمیرود. بابی چارلتون در بخشی از سخنان جنجالی خود به پیروزیها و موفقیت بارسلونا اشاره کرد و گفت: شکی در بازی زیبای بارسلونا ندارم، آنها فهمیدهاند که اگر مالک توپ و میان باشند و تمرین کنند تا از موقعیتهای خود خوب استفاده نمایند بدون تردید برنده میشوند، این همان اصل بسیار سادهای است که متاسفانه در خیلی از تیمهای بزرگ دنیا وجود ندارد و رعایت نمیشود اما دلیل دیگری هم برای موفقیتهای بارسلونا وجود دارد، سه سال است که این تیم در اوج است و خوب میدانید که این رقابتها را نایک مدیریت میکند، بازیکنان خوب بارسلونا کمکم از این تیم جدا میشوند و مقامات این باشگاه به خوبی میدانند که بالاخره آن روز میرسد، همان روزی که بزرگان بارسلونا یا در حال بازنشستگی هستند و یا به فکر انتقال به تیمهای دیگر افتادهاند. چارلتون درباره دخهآ نیز گفت: دروازهبان تیم ما خیلی خوب تمرین میکند، او آینده روشنی در منچستریونایتد دارد و نباید اجازه داد تا حملات رسانهای روی او اثر بگذارد. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| است, براي, جذاب, شخصيت, من, مورينيو, چارلتون |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |