| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : کتابای دارن شان حالت من : | قیافشو ببین.......... ![]() ولی بازیگر خوبیه هااااا در كویر خلوت دلم با لبانی تشنه راه دشواری را در پیش گرفتم می دانم كه نیاز به جرعه آبی دارم تا خود را با آن سیراب نمایم در قلبم غوغایی است غوغای عشق تو نگاهت برایم همچون رودخانه ایی است كه هرگز درآن ركودی نیست می خواهم كه مرا به حال خود وا مگذاری و مرا همیشه با خود همراه سازی بگذار تا از احساسات شیرینت لبریز شوم بگذار تا به وسعت قلب پرمهرت دست یابم زلالی عشقت را از من مگیر، انشای چشمت را برایم بخوان تا با شنیدن آن سرشار از شادی شوم ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: زير سقف خدا
تشکرها: 923
تشکر شده 432 بار در 190 پست
کتاب مورد علاقه : جاده زندگي حالت من : | این چرا اینطوی شده.... ![]() دلم شکست ؟! عیبی ندارد شکستنی ست دیگر لعنتی ، می شکند اصلا فدای سرت قضا و بلا بود از سرت دور شد ...... اشکم بی امان می ریزد مهم نیست آب روشنی ست خانه ات تا ابد روشن الهی با خاطر خسته از اغیار و به فضل تو امیدوار،دست از غیر تو شسته ودر انتظار رحمتت نشسته ام بدهی کریمی،ندهی حکیمی،بخوانی شاکرم،برانی صابرم الهی احوالم چنان است که میدانی و اعمالم چنین است که می بینی. نه پای گریز دارم و نه زبان ستیز... خداوندشونه هامونو نیافریدهکه فقطکوله بار غمهارو روش بذاریم،آفریده که بعضیوقتا بندازیمشبالا وبگیم"بی خیال" | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف اسمان
تشکرها: 2,307
تشکر شده 30,697 بار در 1,703 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه مهرو مهتاب حالت من : | قیافش خیلی خنده دار شده کاش می گفتین تو کدام فیلم این شکلیش کرده بریم فیلمرو ببینیم یه کم بخندیم شاد بشیم | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: ...
تشکرها: 4,487
تشکر شده 1,539 بار در 1,064 پست
کتاب مورد علاقه : پر-پرنده خارزار حالت من : | قیافش با سیبیل خیلی عوض شده................. | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: طبرستان
تشکرها: 3,780
تشکر شده 1,872 بار در 680 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید!!! حالت من : | چه عجب!!!دیگه زیادی داشت تکراری میشد.... | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
کتاب مورد علاقه : همخونه و غزال و ایلگار حالت من : | تفلون بود تفلون تر شده !!!!!!!! | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: سال دیگه میشه شیراز
تشکرها: 570
تشکر شده 795 بار در 596 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای ترسناک | یکم مردونه شد.خوبه | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: همین حوالی...
تشکرها: 737
تشکر شده 1,537 بار در 543 پست
کتاب مورد علاقه : طاعون و.... | آهان مثلا این گریم خیلی خاص ماام که اصلا گلزارو نشناختیم روزها بر نمیگردند حتی اگر ساعتها را عقب بکشی... | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: teh.gharb
کتاب مورد علاقه : حسن کچل.سفیدبرفی حالت من : | شبیه اون موقع که تو فیلم گل یخ بازی کرد و نقش عباس رو داشت شده | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جا
تشکرها: 989
تشکر شده 955 بار در 489 پست
کتاب مورد علاقه : یک زرافه و نیم حالت من : | من دوسش ندارم!! دریا باش تابعضی ها از باتو بودن لذت ببرند وبعضی ها که لیاقت تورا ندارند غرق شوند؟ كافه لويى | عماد احمدى برای دوستداران قهوه. رمانی که هر ورقش بوی قهوه را به مشامتان میرساند | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, دیدنی, محمدرضا, گریم, گلزار |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |