| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 410
تشکر شده 45 بار در 31 پست
کتاب مورد علاقه : رویای روی تپه، الهه شر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همه بهم میگن آخر مرام و معرف پس الهه معرفت و خراب رفیق ![]() بذار همین الان که حالم خوبه باهات اتمام حجت کنم اگه یه روز من انقدر احمق بودم که گفتم از زندگیم برو بیرون، تو باید اینقدر باهوش باشی که بفهمی دارم زر می زنم! ![]() | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: میون ابرها
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دلتورا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الهه مشاور.... گاهی وقتا باید از کنار غصه ها رد شد و گفت:" میگ میگ" ![]() | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: استان 8
(View Stats)
تشکرها: 648
تشکر شده 441 بار در 205 پست
کتاب مورد علاقه : آن تابستان.غزل عاشقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الهه عشق و دوستی روی ان شیشه ی تب دار تو را ها کردم اسم زیبای تو را با نفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شد شیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تو را عکس زیبای تو را سیر تماشا کردم --------------------------------------------------------------------------- قسمتی از وصیت نامه زنده یاد حسین پناهی: بعد از مرگم، انگشتهای مرا به رایگان در اختیار اداره انگشتنگاری قرار دهید.قبر مرا نیم متر کمتر عمیق کنید تا پنجاه سانت به خدا نزدیکتر باشم. به پزشک قانونی بگویید روح مرا کالبدشکافی کند، من به آن مشکوکم! ورثه حق دارند با طلبکاران من کتک کاری کنند. عبور هرگونه کابل برق، تلفن، لوله آب یا گاز از داخل گور اینجانب اکیدا ممنوع است. دوست ندارم مردم قبرم را لگدمال کنند در چمنزار خاکم کنید! کسانی که زیر تابوت مرا میگیرند، باید هم قد باشند. در مجلس ختم من گاز اشکآور پخش کنید تا همه به گریه بیفتند. از اینکه نمیتوانم در مجلس ختم خودم حضوریابم قبلا پوزش میطلبم. | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 2,297
تشکر شده 592 بار در 349 پست
کتاب مورد علاقه : غزال.گندم.همخونه و....... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عشق................. واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند چون به خلوت میروند ان کار دیگر میکنند مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز گو توبه گویان خود چرا توبه کمتر می کنند | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین آریایی ها
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گیس سیاه سردار حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز الهه جنگ .. خوشم میاد دیگه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید
| ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بادبادک باز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الهه ی تنهایی دهانم پر از حرف ِ نگفته است،اما با دهانِ پـُر كه نمي شود حرف زد! ![]() | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی اون دور دورا
(View Stats)
تشکرها: 257
تشکر شده 1,123 بار در 584 پست
کتاب مورد علاقه : خداحافظ زندگی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الهه خوشبختی خسته ام از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگیهای دنیا مال کیست؟ باختم در عشق اما باختن تقدیر نیست ساختم با درد تنهایی مگر تقدیر چیست؟ | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 3,943
تشکر شده 650 بار در 367 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الهه شانس | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: یزد
(View Stats)
تشکرها: 386
تشکر شده 472 بار در 312 پست
کتاب مورد علاقه : ربه کا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الهه باد!!!!!! Love is the greatest gift we can give to one another And giving is one of the greatest joys life bestows upon us I’m here to give to you , whenever and for always عشق بالاترین هدیه است که میتوانیم به یکدیگر بدهیم و ایثار یکی از بزرگترین لذتهایی است که به ما ارزانی شده من اینجایم هر زمان و همیشه, تا هرآنچه دارم به تو هدیه کنم | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: هندوستان ایران
(View Stats)
تشکرها: 875
تشکر شده 1,123 بار در 150 پست
کتاب مورد علاقه : کوری | بدون امتیاز : 0 امتیاز زیبایی وعشق سفری به طول هزارفرسنگ با یك گام آغاز می شود بازنده ها در هر جواب مشكلی را می بینند، ولی برنده در هر مشكلی جوابی را می بیند | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| الهه, بودی؟؟؟؟؟؟, داشتی, دوست, چی, ی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |